• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

erkeğin alyansını kız mı alırr ?

lethem

Nirvana
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2008
2.680
390
688
kızlar kafam karıştı, sevgilimle nişan düşünüyoruz seneye ama yüzüklerin ikisini de erkek mi alır yoksa erkeğin yüzüğünü kız mı alır. erkek arkadaşımın durumu ii değil, kız alıyosa bu işleri hızlandırır ama sorayım dedim usul nedir :ssz:

kızlar kafam karıştı, sevgilimle nişan düşünüyoruz seneye ama yüzüklerin ikisini de erkek mi alır yoksa erkeğin yüzüğünü kız mı alır. erkek arkadaşımın durumu ii değil, kız alıyosa bu işleri hızlandırır ama sorayım dedim usul nedir :ssz:

evet erkeğin yüzüğünü kız alır kızınkini erkek ...
illa böyle olacak diye bi kanun yok tabi eşim bana ödetmemişti kendi yüzüğünüde kendi almıştı ...

Bizim alyanslarımızı ben seçtim nişanlım aldı.
Ama genelde erkeğin alyansını kız alırmış.

erkeğinkini kız alıyor ama eş adayına bağlı ikisinide erkek tarafı aldığınıda duydum.

erkeğin alyansını kız
kızın alyansını erkek alır

zaten erkeklere altın haram olduğu için pek bişi tutmuyo alyanslar yani maddi durumu zorlayacak bişi yok tatlım:)

esimin alyansini ben almistim ne bisi tutmuyo benimkinden ne kadar pahaliydi halbuki:))
ama illa kiz alacak diye bisi yok abimlerin nisaninda abim ikisini de almisti kiza odetmemisti yani bunun bi kurali yok tamamen aileye bagli:)

canım öyle katı bir kural yok.. müstakbel eşine bağlı.. :)
benim eşim asla kabul etmedi benim ona yüzük almamı.. zaten benimkini almaya gittiğimizde onunkini de aldık. anlaşmaya bağlı yani..

Biz birbirimize karşılıklı aldık ama bu bi kanun değil sonuçta çiftler anlaşıp istediği gibi alabilirler bence

Back