- Konu Sahibi CimcimeCeyda
-
erkekler bence her zaman zor olanı isterler karısından ama en basitiyle aldatırlar karılarını o yüzden bence cocuk degil şeytan demeliyiz onlara
Kişiden kişiye değişen faktörler var aslında. Üstüne üstlük kadının da karakteri eklenince farklı bir algoritma çıkıyor insanın karşısına. Ama öznel yorumlar yapabilirim biraz... :dance:
Kocacım bana birşey anlatmaya başlayınca her ne iş yaparsam yapayım bırakır ona yüzümü döner dikkatlice dinlerim ve ayrıntıları yakalamaya çalışırım...
Birşey isteyeceğim zaman biraz çocuklaşır, biraz ortalarda şımarıklık yapar, gönlünü eğlerim...
Bana gün içinde söylediği şeyleri unutmam, mesela kayıp bir kalemden mi bahsetti, birkaç gün içinde bulur ona veririm, ya da çalışma masasına bırakırım. Onunla ilgili küçük detayları hatırlamam onu çok mutlu ediyor... "Aaa ben bile unutmuştum"...
Senin ailen benim ailem ayırımı yapmam, içimde bazen düşünceler olsa da asla annesini ve babasını suçlamam, kötülemem, laf etmem... Dolaylı yoldan hallederim... jeyyar
Ufak başarılarını göz ardı etmem ve ona bir motivasyon kaynağı olsun diye uğraşırım...
vs vs...
Tabi belli ayrıntıları siz de bekliyorsunuz karşı taraftan. Tek taraflı olmuyor yani hiçbir şey. Ama belli bir ritm yakalayınca denge sağlanıyor bence. Özen, sabır ve saygı çok önemli. Bunlar olmadan olmuyor kızlar yaaa...
SANA KESİNLİKLE KATILIYORUMMM
ES OLARAK ZOR OLANI SECIYOR VE BASIT KADINLARLA ESLERINI ALDATIYOR
AMA BU KONUDA ERKEKLERDEN COK KADINLARIN SUCU VAR. KENDILERINI EVLI ERKEKLERE NEDEN SUNARLAR ANLAMIYORUM. ONUN EVI OLDUGU VE SANA YAR OLMAYACAGI BELLIYKEN NEDEN ?klava: klava: klava:
erkekler doyumsuz hep daha afazlasını beklıyorlar bayanlardan farklı olsun bakımlı olsun ben kızsamda kavga etsek te surat asmasın ıstıyolar ben kaçamak yaptıgımda benı anlayısla karsılasın olduuuuuuuuuu canımmm:::::::::))))) eger sızde kusur aramakta kararlı ıse bın tane bulur zaten ıstersenız geysa olun ........ama temızlık bakım acayıp onemlı sabah o işe gıtmeden kahvaltısını hazırlayın hafıf makyajınız ustunuzde ev ıcıne uygunn ama tertıplı kıyafetler olsun bayılıyolarrr çok fazla üstüne düşüp dır dır etmeyın o televızyon ızlerken içeri az gıdın bakın kı onlar hayatım nerdesın gel dıye selenmeye baslıyolar zatennnn....... ve esımden bılıyorum en uyuz oldukarı hep aynı sac modelıyle ve rengıyle dolaşmamız degısık gormek ıstıyolar bızı ..bıde bı sey ıstıyolar sa sızden yıyecek vs ıkıncı kez soyletmeden yapmaya calısınnnnnnn denedımm ıse yarıyyo ama bı zaman sonra sıkılıp sınırlerınız tepenıze cıkabılıyorrrrr ..olsun o işe gıdınce evde bıraz bagırın:asigim::asigim: :1hug:
İşte çoğumuzun yakınlarımızla paylaşamadığımız bir konu..
Kadınlar Klubünde çekinmeden birbirimizle bu konuda tecrübelerimizi paylaşabiliriz diye düşündüm..
Bu konuda benimle paylaşabileceğiniz en az bir deneyiminizin olduğunu biliyorum ve hepinizi köşeme bekliyorum..
Aramızda yaşça bizden büyük ve bu konuda tecrübeli arkadaşlarımız çok..
Hepimizin bu konuda çaresiz kaldığımız anlar oluyor. işte bu anlarda tecrübelerimizi paylaşarak erkeğimize karşı stratejiler geliştirelim..
Bütün erkeklerin birer çocuktan farksız olduğunu düşünüyorum bazen.. Yeni oyunlar yaratarak onu kandırmak bizim elimizde bence...
Haydi bir olalım ve onunla aşkın, huzurun, ve mutluluğun yollarını arayalım.
:1hug: :asigim::
erkek bağlı olmak istemiyosa ne kadar uğraşsanız da bence bişey değişmez içinden gelmeli adamın beni zorla sev bana bağlı kal diyemezsin ama tabi bazen değişiklikler süprizler yapmak gerekir onun için ve de aşkı canlı tutabilmek için
Kişiden kişiye değişen faktörler var aslında. Üstüne üstlük kadının da karakteri eklenince farklı bir algoritma çıkıyor insanın karşısına. Ama öznel yorumlar yapabilirim biraz... :dance:
Kocacım bana birşey anlatmaya başlayınca her ne iş yaparsam yapayım bırakır ona yüzümü döner dikkatlice dinlerim ve ayrıntıları yakalamaya çalışırım...
Birşey isteyeceğim zaman biraz çocuklaşır, biraz ortalarda şımarıklık yapar, gönlünü eğlerim...
Bana gün içinde söylediği şeyleri unutmam, mesela kayıp bir kalemden mi bahsetti, birkaç gün içinde bulur ona veririm, ya da çalışma masasına bırakırım. Onunla ilgili küçük detayları hatırlamam onu çok mutlu ediyor... "Aaa ben bile unutmuştum"...
Senin ailen benim ailem ayırımı yapmam, içimde bazen düşünceler olsa da asla annesini ve babasını suçlamam, kötülemem, laf etmem... Dolaylı yoldan hallederim... jeyyar
Ufak başarılarını göz ardı etmem ve ona bir motivasyon kaynağı olsun diye uğraşırım...
vs vs...
Tabi belli ayrıntıları siz de bekliyorsunuz karşı taraftan. Tek taraflı olmuyor yani hiçbir şey. Ama belli bir ritm yakalayınca denge sağlanıyor bence. Özen, sabır ve saygı çok önemli. Bunlar olmadan olmuyor kızlar yaaa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?