Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar yine size bişey danışıcam ben.kafam karıştı valla.sevgilinizi çok sıkarmısınız hani yani şöyle anlatayım.arkadaşlarıyla şehir dışına çıkıyo,gezmeye gidiyo,tatile gidiyo falan diyelim,tepki verirmisiniz güvenirmisiniz?bugün görümcedeydim.eltimde ordaydı.neyse konu açıldı biryerlerden.ben aşkıma karışmam pek.güvenirim nereye giderse gitsin.zaten karıştırmazda kendi pek?özgürlüğüne düşkündür yani.bu zaman kadarda hiç bişey olmadı olumsuz.ama belkide oluyo benm haberim olmuyo bilmiyrm.benm görümceyle elti dediki napıyosun sen,böyle yaparsan evlenincede aynı davranmanı bekler bu kadar serbest bırakma dediler.karış dediler.sizce kim haklı burda,benm yaptığım yanlışmı hakikaten kızlar.hani eltimde görümcede iyidir kötü düşündüklerini sanmıyrm.akıl verdiler ama bilmiyrm.sevgilimin arkadaşlarını pek sevmediğim halde rahatım ama o güven veriyo bana,ama bugün içime kurt düştü yaaa.erkektir sonuçta dimi!!!sizce ne yapmalıyım ben?bu saatten sonra belki yapılıcak bişey yok ipin ucu kaçtı,3 yıldır böyle bu ama ne biliyi yine yazın bişeyler lütfen...hepinizi öptüüüüüüüüüüüüüüüüüm