• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkeğe hediye fikri yardım

Ben hiç sevmiyorum bunu ya. Ev saçma sapan ikili ikili fincan dolu. Çoğu da beğenmediğim tarzda desenli yazılı falan 😂 kutusunu açmayıp hediye götürüyorum artık. Yeni borcam kahve fincanı oldu. Nolur fincan almayın. Bakır cezve hele hiç almayın, her evde kahve makinesi var artık.
İkili fincan seti olacaksa da Jumbo, Porland, en kötü ihtimal Karaca olmalı. Bakır cezveye zaten hiç gerek yok. 🙄

Mektup arkadaşı nasıl oluyor merak ettim . Yani hangi siteden tanışılıyor ki ? Bir de gördünüz mü hiç ? Ay çok ilginç .hediye olarakta ayraç, magnet falan olabilir .
internet sanal ortam bu kadar yayilmadan once benimde vardi bir mektup arkadaşim

İkili fincan seti olacaksa da Jumbo, Porland, en kötü ihtimal Karaca olmalı. Bakır cezveye zaten hiç gerek yok. 🙄
Gelmesin abi ikili, jumbo da olsa gelmesin. Safi kalabalık evin içinde. Fincan takımı dediğin altılı olur en az, iki kişiye yapacaksan iki tanesini kullanırsın. İki kişiye özel ikili fincana gerek yok. Vallahi yok, tamamen tüketim çılgınlığı 😂 Hele bi de o güya esprili yazılı olanlar beni benden alıyor 🙄 bakır cezve zaten sağlığa zararlı, kalaycı mı arayacaz şu saatten sonra bir de.

Merhaba, internette hiç aramazken bir mektup arkadaşım oldu. İlk mektubu yazan bendim ve karşı tarafın trol olup olmadığını da bilmediğimden sadece mektubu yazıp göndermiştim. Ancak karşı taraftan öyle özenli bir paket geldi ki yerin dibine geçtim. Şimdi onun yaptıklarını birebir yapmak istemiyorum ama ben de küçük hediyeler koymak istiyorum.

Büyük olmayan bir paketin içine, bir erkek için ne gibi hediyeler konabilir fikir verebilirseniz çok memnun olurum :)

Şimdiden teşekkürler ❤️
Ben
Klasiklerin bir kaçının cep boyunu
Bir paket sigara
Çakmak
Poşet cay
Koyardım eşime gönderiyor olsam😁😁

Gelmesin abi ikili, jumbo da olsa gelmesin. Safi kalabalık evin içinde. Fincan takımı dediğin altılı olur en az, iki kişiye yapacaksan iki tanesini kullanırsın. İki kişiye özel ikili fincana gerek yok. Vallahi yok, tamamen tüketim çılgınlığı 😂 Hele bi de o güya esprili yazılı olanlar beni benden alıyor 🙄 bakır cezve zaten sağlığa zararlı, kalaycı mı arayacaz şu saatten sonra bir de.
Ben çeşit oluyor diye ikili daha çok seviyorum. Ama öyle dandik dundik şeyleri eve sokmam. Sonuç olarak bunların hiçbirinin bir erkeğin ilgisini çekeceğini de sanmıyorum 😂

Ben çeşit oluyor diye ikili daha çok seviyorum. Ama öyle dandik dundik şeyleri eve sokmam. Sonuç olarak bunların hiçbirinin bir erkeğin ilgisini çekeceğini de sanmıyorum 😂
İşte çeşit sevmiyorum, problem orda 😂 iki tenceresi olan kadınım ben, fıttırıyorum fazlalık olunca. İşte biz sevmiyorsak erkek ne hisseder bilemedim😂

İnternetten nasıl mektup arkadaşı buldunuz ayıp olmazsa? Zarfa nasıl adresinizi yazabildiniz güvenip merak ettim..

Onun dışında detay verin yaşı kaç, ne iş yapar, spor mu tarzı klasik mi, yoksa yüzünü bile görmediniz mi, hobisi var mı, kitap okur mu?

İyi cesaret sizlerdeki de.
Benim de liseye giderken vardı birkaç mektup arkadaşım,o zaman İnternet yoktu ama international penfriend diye bir arkadaşlık oluşumu vardı,oradan rastgele adres bulup mektuplaşma şeklinde oluyordu.Şu anda nasıl işliyor bilmiyorum😄.

Merhaba, internette hiç aramazken bir mektup arkadaşım oldu. İlk mektubu yazan bendim ve karşı tarafın trol olup olmadığını da bilmediğimden sadece mektubu yazıp göndermiştim. Ancak karşı taraftan öyle özenli bir paket geldi ki yerin dibine geçtim. Şimdi onun yaptıklarını birebir yapmak istemiyorum ama ben de küçük hediyeler koymak istiyorum.

Büyük olmayan bir paketin içine, bir erkek için ne gibi hediyeler konabilir fikir verebilirseniz çok memnun olurum :)

Şimdiden teşekkürler ❤️
teşvikiye'de plumon isimli bir kırtasiye var. ben buradan aldığım pirinç mühür ve mühür mumu, zarf, mektup kağıdı, dolmakalem vs kullanıyorum. sitesine bir göz atabilirsiniz. özellikle divit setleri çok güzel.

Ben de kendisini pek tanımıyorum ki, bir mektup ve biraz internet konuşması o kadar. O yüzden genel geçer ince bir şeyler koymak istiyorum sadece ama pek de bir şey bulamıyorum :KK43:
Kitap,kalem,belki minik bir ajanda,kupa,minik paket kahvelerden,çikolata ekleyip güzel bir paket yapıp gönderebilirsiniz.
Ben çok iyi tanımadığım insanlara genelde buna benzer paketler hazırlarim. En son,el kremi,haftalık ajanda,pomellos kolonya ,minik paket kahveler,çikolatalar ve o kişiye uyacak bir kupa eklemiştim pakete. Bir başkasına kupa yerine başka birşey eklemiştim mesela.
Kişiye özel hediye kutuları var onlara bakın kendinize göre uyarlayıp hazırlayın bence.

Sizi medeni cesaretinizden ötürü tebrik etmek isterdim lakin şu an ortada sadece bir cahil cesareti görüyorum.

Ay oda nedir cahil kalmışım 😂 2022 nin ortasında 😂 nasıl mektup arkadaşı buldunuz nerden buldunuz ? Hayır öylesine yazıp yolladınızmı 😲 hırlımıdır ,hırsızmıdır evlimidir bilmeden 🥱
Selamlar mesaideydim şimdi çıktım neler konuşulmuş fikir veren güldüren ikili fincandan muzdarip olan herkese selam olsun teşekkür ederim :D Öncelikle ortada kişisel güvenliğimizi ihlal eden bir durum yok, ikimiz de şimdiye dek 1'er kere gönderdiğimiz mektupları şubeye gönderdik, şubeden teslim aldık. Asayiş berkemal 😁 Teslim alabildiğine ve öyle bi paket hazırlayabildiğine göre mahpus çantası da hazırlamama gerek yoktur diye tahmin ediyorum 😄

Evli evsiz kısmı sanırım sosyal mecralardaki tanışmaların her biri için geçerli, bu konuda uygunsuz bir durum olduğunu anlar veya hissedersem bu olayı zaten sonlandırırım. Günümüz için olağan olmasa da o kadar endişe verici ya da saçma bi durumun içinde değilmişim gibi geliyor şu an

Şimdi topa tutulacağım ama bu kişiyle tinderda karşılaştık, profilinde "mektup arkadaşı arıyorum" yazıyordu ama ben beğenirken tabii ki bunda ciddi olmadığını düşünmüştüm, tinderda kim mektup arkadaşı arar ki... Sonra birden eşleştik, ne zaman yolluyorsun mektubumu dedi direkt, ben de adresini adını ve numarasını verirse haftaiçi yollayacağımı söyledim, verdi...
İlk mesajda dediğim gibi trol olabileceğini düşündüğümden ben sadece bir mektup yazıp gönderdim, mizah anlayışını dünya görüşünü vs bilmediğimden de "ne diyo bu değişik" derse diye de epey gerildim, ama çocukken de mektup arkadaşım vardı ve başarabilirim diye uğraşıp tamamladım, zaten boş yapmakta üzerime yoktur :P

Profilinde mektup arkadaşı aradığı yazdığı için benim gönderdiğimi de anlayamaz sandım ama sanırım benim gibi işgüzar çok fazla çıkmıyor ki hemen çok mutlu oldum filan dedi, ardından da 1 hafta içinde kendi gönderisini gönderdi.

Kilitli küçük bi sandık içine mektubunu, bir çikolata, kedilerime ödül mamaları, bilekliğini koymuş ve mektuba da parfümünü sıkmış :D Sandığın anahtarını da kurdeleyle sandığın çevresine bağlamıştı.

Tabii kendi mektubumun üzerine kendimi dünyanın en incelikten yoksun, kuruyup içindeki suyu bile yitirmiş ancak takoz olarak iş görebilecek odunu gibi hissettim bu paketi alınca.

Çıta çok yüksek, oraya çıkamayacağımı kabul ettim ama yine de ikinci paketimi de dümdüz yollamak istemiyorum. En azından nezaketen :)

Şimdi topa tutulacağım ama bu kişiyle tinderda karşılaştık, profilinde "mektup arkadaşı arıyorum" yazıyordu ama ben beğenirken tabii ki bunda ciddi olmadığını düşünmüştüm, tinderda kim mektup arkadaşı arar ki... Sonra birden eşleştik, ne zaman yolluyorsun mektubumu dedi direkt, ben de adresini adını ve numarasını verirse haftaiçi yollayacağımı söyledim, verdi...
İlk mesajda dediğim gibi trol olabileceğini düşündüğümden ben sadece bir mektup yazıp gönderdim, mizah anlayışını dünya görüşünü vs bilmediğimden de "ne diyo bu değişik" derse diye de epey gerildim, ama çocukken de mektup arkadaşım vardı ve başarabilirim diye uğraşıp tamamladım, zaten boş yapmakta üzerime yoktur :p

Profilinde mektup arkadaşı aradığı yazdığı için benim gönderdiğimi de anlayamaz sandım ama sanırım benim gibi işgüzar çok fazla çıkmıyor ki hemen çok mutlu oldum filan dedi, ardından da 1 hafta içinde kendi gönderisini gönderdi.

Kilitli küçük bi sandık içine mektubunu, bir çikolata, kedilerime ödül mamaları, bilekliğini koymuş ve mektuba da parfümünü sıkmış :KK70: Sandığın anahtarını da kurdeleyle sandığın çevresine bağlamıştı.

Tabii kendi mektubumun üzerine kendimi dünyanın en incelikten yoksun, kuruyup içindeki suyu bile yitirmiş ancak takoz olarak iş görebilecek odunu gibi hissettim bu paketi alınca.

Çıta çok yüksek, oraya çıkamayacağımı kabul ettim ama yine de ikinci paketimi de dümdüz yollamak istemiyorum. En azından nezaketen :)
Tinder’da takılan biri için bu kadar kafamı yormazdım.

Ben de hep mektup yazarım, zarfa resim cizebilirsin. Pinterestte tonlarca model var mesela örnek ;
IMG_20220817_174054.jpg

Hem yapmasi da çok keyifli, eğer göndermeye karar verirsen benimkilerden örnekleri de paylasabilirim.
Onun dışında ben kendimi hep keçiye benzetirim karakter olarak. bir kere söylememe ragmen uzak mesafe flortum origamiden keçi yapıp mektupla atmıştı, bayılmıştım.
Aynı çocuk anılarımızi çizgi kitap haline getirmişti ama sizin için fazla olabilir:) şimdilik resim çizin, kitap ayracı çizin, origami ile bir seyler yapın yeter sanırım..bir de ben mektubum içine çiçek koymayı da seviyorum. O da şirin oluyor...

Back