Şimdi topa tutulacağım ama bu kişiyle tinderda karşılaştık, profilinde "mektup arkadaşı arıyorum" yazıyordu ama ben beğenirken tabii ki bunda ciddi olmadığını düşünmüştüm, tinderda kim mektup arkadaşı arar ki... Sonra birden eşleştik, ne zaman yolluyorsun mektubumu dedi direkt, ben de adresini adını ve numarasını verirse haftaiçi yollayacağımı söyledim, verdi...
İlk mesajda dediğim gibi trol olabileceğini düşündüğümden ben sadece bir mektup yazıp gönderdim, mizah anlayışını dünya görüşünü vs bilmediğimden de "ne diyo bu değişik" derse diye de epey gerildim, ama çocukken de mektup arkadaşım vardı ve başarabilirim diye uğraşıp tamamladım, zaten boş yapmakta üzerime yoktur
Profilinde mektup arkadaşı aradığı yazdığı için benim gönderdiğimi de anlayamaz sandım ama sanırım benim gibi işgüzar çok fazla çıkmıyor ki hemen çok mutlu oldum filan dedi, ardından da 1 hafta içinde kendi gönderisini gönderdi.
Kilitli küçük bi sandık içine mektubunu, bir çikolata, kedilerime ödül mamaları, bilekliğini koymuş ve mektuba da parfümünü sıkmış
Sandığın anahtarını da kurdeleyle sandığın çevresine bağlamıştı.
Tabii kendi mektubumun üzerine kendimi dünyanın en incelikten yoksun, kuruyup içindeki suyu bile yitirmiş ancak takoz olarak iş görebilecek odunu gibi hissettim bu paketi alınca.
Çıta çok yüksek, oraya çıkamayacağımı kabul ettim ama yine de ikinci paketimi de dümdüz yollamak istemiyorum. En azından nezaketen :)