- 12 Mayıs 2017
- 196
- 320
- 103
- 34
- Konu Sahibi Crazy-cat-lady
-
Ben de kendisini pek tanımıyorum ki, bir mektup ve biraz internet konuşması o kadar. O yüzden genel geçer ince bir şeyler koymak istiyorum sadece ama pek de bir şey bulamıyorumAdamı tanımıyoruz ki ?
Onu tanıyan sensin..
Kimisi parfüm sever,kimisi saat kimisi ise bunlardan nefret eder..Kitap ister,oyun ister..
Yani bunu senin bilmen gerek aslında.
Oturduğun yere ya da memleketine ait bişey koy pakete, magnet kartpostal şekerleme gibi vs.Ben de kendisini pek tanımıyorum ki, bir mektup ve biraz internet konuşması o kadar. O yüzden genel geçer ince bir şeyler koymak istiyorum sadece ama pek de bir şey bulamıyorum
Mapushane çantası mı hazırlıyosun çeyiz mi yapıyosun o ne kızİç çamaşırı, atlet, çorap, terlik, havlu
Adam kapalı cezaevinden mi yaziyorİç çamaşırı, atlet, çorap, terlik, havlu
Asker çeyiziMapushane çantası mı hazırlıyosun çeyiz mi yapıyosun o ne kız
Olamaz mı? Bence olabilirAdam kapalı cezaevinden mi yaziyor
Bak şimdi.
Katılıyorum.bakir cezve fincan türk kahvesi de olabilir yeni gittiğim evlere genelde 2 li fincan ve bunlari alıp gidiyorum, herkesin beğeneceği klasik ve hoş bir hediye benceKahve ve kupa yada frencpres tuttugu takimi biliyosaniz ona ait orjinal ufak bir hediye bileklik yada anahtarlik olabilir yada ilgi alani sevdigi bir yazar biliyosaniz onun bir kitabi ilk sayfasiniza el yazinizla bir not duser tarih atarsiniz ufak bir cerceve olabilir yine sevdigi bir grup yada sanatcinin cdsi plagi yada ona ait herhangi bisey olabilir
Ben hiç sevmiyorum bunu ya. Ev saçma sapan ikili ikili fincan dolu. Çoğu da beğenmediğim tarzda desenli yazılı falanKatılıyorum.bakir cezve fincan türk kahvesi de olabilir yeni gittiğim evlere genelde 2 li fincan ve bunlari alıp gidiyorum, herkesin beğeneceği klasik ve hoş bir hediye bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?