• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkeğe hediye fikri yardım

Crazy-cat-lady

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2017
196
320
103
34
Merhaba, internette hiç aramazken bir mektup arkadaşım oldu. İlk mektubu yazan bendim ve karşı tarafın trol olup olmadığını da bilmediğimden sadece mektubu yazıp göndermiştim. Ancak karşı taraftan öyle özenli bir paket geldi ki yerin dibine geçtim. Şimdi onun yaptıklarını birebir yapmak istemiyorum ama ben de küçük hediyeler koymak istiyorum.

Büyük olmayan bir paketin içine, bir erkek için ne gibi hediyeler konabilir fikir verebilirseniz çok memnun olurum :)

Şimdiden teşekkürler ❤️

Adamı tanımıyoruz ki ?
Onu tanıyan sensin..
Kimisi parfüm sever,kimisi saat kimisi ise bunlardan nefret eder..Kitap ister,oyun ister..
Yani bunu senin bilmen gerek aslında.
Ben de kendisini pek tanımıyorum ki, bir mektup ve biraz internet konuşması o kadar. O yüzden genel geçer ince bir şeyler koymak istiyorum sadece ama pek de bir şey bulamıyorum :(

İnternetten nasıl mektup arkadaşı buldunuz ayıp olmazsa? Zarfa nasıl adresinizi yazabildiniz güvenip merak ettim..

Onun dışında detay verin yaşı kaç, ne iş yapar, spor mu tarzı klasik mi, yoksa yüzünü bile görmediniz mi, hobisi var mı, kitap okur mu?

İyi cesaret sizlerdeki de.

Tanisan da tanımasan da erkeğe hediye almak çok zor cidden

Kadına inci boncuk takı toka herşeyi al hepsi olur

Indirimde tencere tava seti bile olur 🤣🤣 erkeğe zor

Aklıma kalem geldi güzel bir dolma kalem olabilir ...

Kahve ve kupa yada frencpres tuttugu takimi biliyosaniz ona ait orjinal ufak bir hediye bileklik yada anahtarlik olabilir yada ilgi alani sevdigi bir yazar biliyosaniz onun bir kitabi ilk sayfasiniza el yazinizla bir not duser tarih atarsiniz ufak bir cerceve olabilir yine sevdigi bir grup yada sanatcinin cdsi plagi yada ona ait herhangi bisey olabilir

Ay oda nedir cahil kalmışım 😂 2022 nin ortasında 😂 nasıl mektup arkadaşı buldunuz nerden buldunuz ? Hayır öylesine yazıp yolladınızmı 😲 hırlımıdır ,hırsızmıdır evlimidir bilmeden 🥱

Kahve ve kupa yada frencpres tuttugu takimi biliyosaniz ona ait orjinal ufak bir hediye bileklik yada anahtarlik olabilir yada ilgi alani sevdigi bir yazar biliyosaniz onun bir kitabi ilk sayfasiniza el yazinizla bir not duser tarih atarsiniz ufak bir cerceve olabilir yine sevdigi bir grup yada sanatcinin cdsi plagi yada ona ait herhangi bisey olabilir
Katılıyorum.bakir cezve fincan türk kahvesi de olabilir yeni gittiğim evlere genelde 2 li fincan ve bunlari alıp gidiyorum, herkesin beğeneceği klasik ve hoş bir hediye bence

Katılıyorum.bakir cezve fincan türk kahvesi de olabilir yeni gittiğim evlere genelde 2 li fincan ve bunlari alıp gidiyorum, herkesin beğeneceği klasik ve hoş bir hediye bence
Ben hiç sevmiyorum bunu ya. Ev saçma sapan ikili ikili fincan dolu. Çoğu da beğenmediğim tarzda desenli yazılı falan 😂 kutusunu açmayıp hediye götürüyorum artık. Yeni borcam kahve fincanı oldu. Nolur fincan almayın. Bakır cezve hele hiç almayın, her evde kahve makinesi var artık.

Back