- 21 Temmuz 2015
- 6.676
- 6.064
- 198
- Konu Sahibi Siyah Kugu
-
Fatih Portakal siyasi görüşü belli olsada eleştirebiliyor.. Yani olması gerektiği gibi, gazetecilik ahlakı var çünkü..a haber diye bir kanalmı varmıs hic haberim yok buyukde bir kayıp degilmis gelen elestirilere yapılan hakarette ozguven eksikliginin gostergesidir fatih portakalıda izliyoruz ama adama hakaret bile edilse kotu cevap vermiyor bunlar gibi
Eh anchorman liği de hakkıyla yapıyor.. Ben de severim.. Öğrencilerin geçen yıl kar tatili haberi vermesi için twitter de forever orange başlığı açmalarıda güzeldi :)Fatih'i seviyorum.. geçen gün biri çok konuşuyorsun diye hakaret etti, eşim de öyle söylüyor diye gayet esprili çevirdi.. habercilikte de her yerde olduğu gibi üslup önemli.. açıkçası üslubunu beğenmediklerimi ne okuyorum ne de dinliyorum..
Bu adam ın eşi psikolog ilkim öz dür. Hani şu ilişki ve evlilik uzmanlarından.. Ama kimliği psikolog.
Keşke şu kocasınıda tedavi etse..
Keşke tarafsızlığın meslek ahlakı olduğunu, böyle iktidarlara kıvırtmanın kötü bir şey olduğunu söylese..
Vatandaş olarak bende bu adamın yüzüne tükürüyorum..
Öz, boşandıklarıyla ilgili bir duyuru yayınladı. İşte Öz’ün duyurusu:
“Mesleğim ve yazarlık kariyerim gereği toplumda güvenilir ve göz önünde bulunan bir kişi olduğumdan, özel hayatıma, okurlarıma, danışanlarıma ve aileme saygım gereği; toplumda Erkan Tan ile evli olduğum algısı bulunduğundan ve bu algının yanlış anlamalara sebebiyet vermesi sebebiyle, Erkan Tan ile hukuken ve fiilen herhangi bir ilişkimin kalmadığını ve sonlanmış olduğunu saygı ile kamuoyuna ve basına duyurmak zarureti hissetmiş bulunmaktayım.”
http://www.hurriyet.com.tr/tan-ve-oz-bosandi-22359187
Kadının gerekeni yaptığına şaşırmadım..onlar yıllar önce boşandı canım hatta ilkim öz sonrasında şöyle bir basın açıklaması yapma gereği hissetti
tv8 de böyle değildi bu adam sonra neden böyle oldu anlamadım, gayet klastı, ilkim öze evlenme teklf ettiği programı canlı izlemiştim, gözleri dolmuştu, sesi titremişti
duygusallığın(!) gücü herhalde, a habere geçinde bambaşka bi insan oldu mesleki anlamda...
Bu adam ın eşi psikolog ilkim öz dür. Hani şu ilişki ve evlilik uzmanlarından.. Ama kimliği psikolog.
Keşke şu kocasınıda tedavi etse..
Keşke tarafsızlığın meslek ahlakı olduğunu, böyle iktidarlara kıvırtmanın kötü bir şey olduğunu söylese..
Vatandaş olarak bende bu adamın yüzüne tükürüyorum..
onlar yıllar önce boşandı canım hatta ilkim öz sonrasında şöyle bir basın açıklaması yapma gereği hissetti
tv8 de böyle değildi bu adam sonra neden böyle oldu anlamadım, gayet klastı, ilkim öze evlenme teklf ettiği programı canlı izlemiştim, gözleri dolmuştu, sesi titremişti
duygusallığın(!) gücü herhalde, a habere geçinde bambaşka bi insan oldu mesleki anlamda...
Demekki insanlar 180 derecelik ani dönüşler yapabiliyormuş.. Kendisi şovanist olmaya falan karar vermiş galiba, ani çıkışların ve halka atar ın sadece bu ülkede prim yaptırdığını düşünüyordur.. Ne diyelim.. Reytingleri batasıca :)Ayrıldılar onlar yazacaktım ama yazılmış zaten. İlkim Öz ile zaten kendisini son zamanlarda bağdaştıramıyordum zaten... Eskiden biz her sabah Erkan Tan'ı izlerdik, hiç böyle biri olacağı aklıma bile gelmezdi. Hatta bir sabah işe giderken kendisiyle sokak röportajı da yapmıştık...
Ben de inanın tanıyamıyorum Erkan Tan'ı ailecek çok beğenerek izlerdik. Şimdi ekranda gördüğüm zaman değiştiriyorum. Bir insan nasıl bu kadar değişebilir hiç anlayabilmiş değilim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?