Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım benım 4 5 gundur mıdem bulanıyor gece acıle gttım kan verdim eritrosit 12 cıkmıs, crp dıye bıse var oda yuksek.. Sonucu almaya gıtmedım daha e nabızdan baktım da.. Su an cok kotu mıdem bulanıyorEritrosit yüksekliği enfeksiyonu işaret etmez. Yukarıda hanımların bahsettiği şey “ lökosit “ yüksekliği. Lökositler enfeksiyonda artar.
eritrosit yüksekliği derken hangi cinsiyet için hangi değerden bahsediyorsunuz?
Muhtemelen hemoglobin yazan yerden bahsediyorsunuz 12 diye. 12 de yüksek değil aksine kadınlarda alt sınır değeridir.Canım benım 4 5 gundur mıdem bulanıyor gece acıle gttım kan verdim eritrosit 12 cıkmıs, crp dıye bıse var oda yuksek.. Sonucu almaya gıtmedım daha e nabızdan baktım da.. Su an cok kotu mıdem bulanıyor
Tatlım eritrosit mıkroskobi yazıyor 12, ishal kusma iştahsızlık.. Bebegım var kucuk mahvolduk 1 haftadırMuhtemelen hemoglobin yazan yerden bahsediyorsunuz 12 diye. 12 de yüksek değil aksine kadınlarda alt sınır değeridir.
WBC de ne yazıyor? CRP enfeksiyonu gösterir, muhtemelen bir enfeksiyon geçiriyorsunuz..
İshal kusma oldu mu?
Yok canım degılm, idrar yolu enfeksiyonu dedi doktorAdetli miydiniz kan verirken
Adetlıyken yuksek çıkar ıdrardakı kan miktarının gosteren bir değer
Ağrım yokda bulantı var kusma var ishal. Bunları da yaparmı ki idrar yolu enfeksiyonu.. Doktor idrar yolu enfeksiyonu var dedi ilac yazmıs bı tane toz, oda ta gece ıcılıyor ölü gibiyim şu an acile gıtsem serum takarlarmı 2 tane cocugum var rezil oldumEğer idrardaki eritrositten bahsediyorsanız ve adetli değilseniz taş, kum döküyor da olabilirsiniz ağrınız da varsa. İdrar yolu enfeksiyonu da olabilir. Zaten doktorunuz bilgilendirecektir. Bir an önce sonuçlarınız için gidip tedavinize başlayın
Eritrosit yüksekliği idrarda kan görüldüğü zaman yüksek çıkar. Enfeksiyon olduğu zamand,kum döktüğün zamand, taş olduğu zamanda eritrosit yüksek çıkar.adet döneminde verilen idrar tahlilindede yüksek çıkar. Ama eyer bunların hiçbiri yoksa ve eritrosit yüksek çıkıyorsa bunun altındaki hastalığın araştırılması gerekir. Bazen gerekirse böbrekten biyopsi bile yapılabilir.
İdrar yolu iltihabı dedi bı tane toz vermıs gece ıcıcem, ama asırı bulantım oldu 5 6 Gundur bu benı mahvetti, iltihap bulantı yapar mıEritrosit yüksekliği idrarda kan görüldüğü zaman yüksek çıkar. Enfeksiyon olduğu zamand,kum döktüğün zamand, taş olduğu zamanda eritrosit yüksek çıkar.adet döneminde verilen idrar tahlilindede yüksek çıkar. Ama eyer bunların hiçbiri yoksa ve eritrosit yüksek çıkıyorsa bunun altındaki hastalığın araştırılması gerekir. Bazen gerekirse böbrekten biyopsi bile yapılabilir.
Evet yapar. İçeceğiniz tozun gece içilmesinin sebebi tutabildiğiniz kadar vücudunuzda tutmanız. Yani tuvalete gitmemeye çalışın ne kadar durursa o kadar iyi. Etkili olacaktır yarına daha da azalır şikayetleriniz büyük ihtimalİdrar yolu iltihabı dedi bı tane toz vermıs gece ıcıcem, ama asırı bulantım oldu 5 6 Gundur bu benı mahvetti, iltihap bulantı yapar mı
Yapar canım. Özellikle antibiyotik temizlediğindede bulantı yapar. Limon ye bulantıya iyi gelir. Bol bol su iç.İdrar yolu iltihabı dedi bı tane toz vermıs gece ıcıcem, ama asırı bulantım oldu 5 6 Gundur bu benı mahvetti, iltihap bulantı yapar mı
Ay inşallah bal damlıyor ağzından zaten yarına azalmazsa baska ılacda yok napıcam bilmemEvet yapar. İçeceğiniz tozun gece içilmesinin sebebi tutabildiğiniz kadar vücudunuzda tutmanız. Yani tuvalete gitmemeye çalışın ne kadar durursa o kadar iyi. Etkili olacaktır yarına daha da azalır şikayetleriniz büyük ihtimal
Limon iyi mi gelır denıcem bunu sagol canım inşallah ilacla gecer gıder sıkıntılarımYapar canım. Özellikle antibiyotik temizlediğindede bulantı yapar. Limon ye bulantıya iyi gelir. Bol bol su iç.
İşallah canım.Limon iyi mi gelır denıcem bunu sagol canım inşallah ilacla gecer gıder sıkıntılarım
mikroskopi demek idrar tahlilinde eritrosit görüldü demek. söylesenize en başından idrar tetkikinden bahsediyorum diye. belirtmeyince doğal olarak kanda bakılmış gibi anlaşılıyor. :)Tatlım eritrosit mıkroskobi yazıyor 12, ishal kusma iştahsızlık.. Bebegım var kucuk mahvolduk 1 haftadır
Tatlım onun kanda da cıktığını nerden bileyim evet doktor dedi enfeksiyon var diye umarım yarına iyileşmiş olurummikroskopi demek idrar tahlilinde eritrosit görüldü demek. söylesenize en başından idrar tetkikinden bahsediyorum diye. belirtmeyince doğal olarak kanda bakılmış gibi anlaşılıyor. :)
Eki Görüntüle 2890974 demişsiniz dediğim gibi.
idrar yolu enfeksiyonunuz var büyük ihtimalle,geçmiş olsun.