- 12 Ocak 2009
- 4.050
- 1.089
- 698
- Konu Sahibi witch hunt
Bende watsam, instgram giremiyorum facebek ve twtter zaten girilmiyor du ama diğer ikisi ilk defa oldu bende benim tlf kaynaklı sandım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Umarım.Cok fena ..
Sanirim ogle haberlerinde bi aciklama yaparlar
Arattimda uzun is sanirim uzarsa bu durum indiririm cok tesekkurler.canım internetten aratırsan her yerde yazıyor, ben şimdi burda isim ya da link verirsem doğru olmayabilir, onedio da falan da ana sayfada ilk manşetlerden
Bende watsam, instgram giremiyorum facebek ve twtter zaten girilmiyor du ama diğer ikisi ilk defa oldu bende benim tlf kaynaklı sandım
Aynen hicbir bilgi yok.Benim instagramim vardi ama kesildi bir anda bu konuyu acmissin sende.Gundemi bende bilemiyorum
Haberler yaziyorum yok
Hicbir sey cikmiyor
Aynen hicbir bilgi yok.Benim instagramim vardi ama kesildi bir anda bu konuyu acmissin sende.
Haber alan olursa yazsin burayaBen de sinir oldum, dün gece internetten sandım ama şimdi bi daha denedim başka yerlere rahatça girebiliyorum. Büyük bir şey yoktur umarım...
Ben sabah haberlerde gördüm.diyarbakır merkezde bomba yüklü araç patlatılmış. binalar baya zarar görmüş. ölü yada yaralı sayısı vermediler.Tesekkurler :)
Ya siz olmasaydiniz
Haberlere bile giremiyorum ne oldugu hakkinda fikrim yoktu ..
Umarim kotu seyler olmuyordur
Ben sabah haberlerde gördüm.diyarbakır merkezde bomba yüklü araç patlatılmış. binalar baya zarar görmüş. ölü yada yaralı sayısı vermediler.