- 2 Mart 2010
- 10.523
- 29.496
- 798
- Konu Sahibi witch hunt
-
girilmiyor.skype de girilmiyor görüşme yapacaktım olmadı :)Arkadaslar sabahtan beri whatsapp,facebook,insta,wechat hicbir seye erisim yok .
Bu durum benim eve mi mahsus
Ulke genelinde mi ?
Bilgisi olan var mi ?
Halk tvde izledim dun gece olmus bir seyler, bu nedenle erisim yok witch. Genel bir sey yani.Arkadaslar sabahtan beri whatsapp,facebook,insta,wechat hicbir seye erisim yok .
Ulke genelinde mi ?
Bilgisi olan var mi ?
Bir partiye yapılan operasyonlar yüZünden. Diyarbakır saldırısından önce de öyleydi.Wpn ile giriyorum benArkadaslar sabahtan beri whatsapp,facebook,insta,wechat hicbir seye erisim yok .
Ulke genelinde mi ?
Bilgisi olan var mi ?
evet bizde de durum aynı.Arkadaslar sabahtan beri whatsapp,facebook,insta,wechat hicbir seye erisim yok .
Ulke genelinde mi ?
Bilgisi olan var mi ?
Aynı durum bendede var cnm yalnız değilsin , gene bişeymi olacak düşüncesindeyimArkadaslar sabahtan beri whatsapp,facebook,insta,wechat hicbir seye erisim yok .
Ulke genelinde mi ?
Bilgisi olan var mi ?
girilmiyor.skype de girilmiyor görüşme yapacaktım olmadı :)
Halk tvde izledim dun gece olmus bir seyler, bu nedenle erisim yok witch. Genel bir sey yani.
Diyarbakırda patlama olduğu için kapatılmış
Bir partiye yapılan operasyonlar yüZünden. Diyarbakır saldırısından önce de öyleydi.Wpn ile giriyorum ben
.
Yayın yasağı getirildi o yüzden.
genel canım. mobil erişim kısıtlı. yerel ağlardan da kısıtlı.
sebebinin tutuklamalar ve diyarbakırdaki patlama olduğunu düşünüyorum
Aynen ya cinnet geçircektim artık watsapt face erişim engeli var siber saldrıya ugramış olabilir yine
Rüyamda darbe yapılıyordu. bi uyandım whatsapptan yazacaktim. erisim yok. yine cok güzel uyandım güne.. patlamalar sehit olanlar.. Terör örgütleri ile ilgili tutuklamalardan dolayi muhtemelen..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?