Eris Varyanti

tolin

PITIRCIK MUNE!:D
Pro Üye
23 Ekim 2011
19.404
23.884
Covid 19 un yeni varyanti eris virusu 51 ülkeye yayılmış durumda henüz Türkiye de yok ama gelmesi yakındır diye düşünüyorum. Yeniden kapanma , aşı, yeni önlemler olabilir mi? Yurtdisinda olanlar çevrenizde durum nasıl bilgisi olan var mı?

Bir şey olacagini sanmıyorum. Bir kaç haber okumuştum, ilki kadar etkili olmadigi yazıyordu zaten.

Sanmıyorum Tolin. Bu varyant daha çok mevsimsel alerji belirtileri gösteriyor. Bol hapşırık, burun akintisi, kızarık yüz, kas/eklem ağrısı ateş şeklinde. Alerjikler bu semptomları çok iyi bilir. Maske takmaya devam, kış sezonu için de kapalı ortamlar için iyi bir hava temizleyici şart.

astrologlar aralık gibi yeniden kapanırız diyorlar
biz deprem bölgesinde nasıl kapanacaksak

Eşim bu yazı sürekli burun akıntısı ve hapşırıkla geçirdi hatta son aldığın sıvı çamaşır deterjanının ona allerji yaptığını düşündük. Adam bu yazı zyrtecle geçirdi resmen demek buymuş inşallah eski günlere dönmeyiz

Alerji olan durum farklı bu farklı. Geçtiğimiz hafta ailecek geçirdik, ilkini gecirmemistik o nedenle kiyaslayamam ancak bu da asla bi alerji gibi değil.

Ciğerlere inmesi, nefes darlığı, aşırı öksürük, koku kaybı, ateş, aşırı vucut halsizligi ile bildiğiniz corona. Ben artık coronayi hafifleterek anlatıyorlar, umirsamiyorlar, kalan sağlar bizimdir yapıyorlar diye düşünüyorum.

6 7 gün asla belirti vermiyor bu versiyon, sağlıklıyım diye düşünüyorsun bir sabah aniden tüm vücut sızlayarak, sanki o gün hiç uyunmamış gibi kalkıyorsun. Burun akmıyor ilk diyorsun ne oldu bana grip de değilim. Günden güne ağırlaştı, işin kötü tarafı burnum akmiyorken yüksek ateş oldu ama bogazlarimda bir şey yok o sırada derken, 4. Ve 5. Gün pick yaptı. Aşırı kotuydum acile gitmeyi dahi düşündüm.

O nedenle, özellikle kronik hastalığı olan hafife almasın derim. Alerji ya da grip falan değil, o şekilde lanse ediliyor sadece.

Hayır bu Covid ile alakalı bir durum değil gerçekten alerji. Belki yüksek nem, aşırı sıcak hava tetiklemis olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…