merhaba canım bende 4 gunde 3 kılo verdım senın gıbı ıstah sıfır uzuntu bıtırdı benıde sana tavsıyem konus konus konus konusa bıldgn kadar ıcındekıler dok ıcınde bısı bırakma ..derın derın nefes al ..dılerımkı duzelırsın canım ama doktorada gıtmelısın..kızlar üzüntüden son 3 gündür boğazımdan yemek geçmedi.. su içip duruyorum..geçen haftaya göre 3 kilo wermişim 56 olmuşum bu kadar kısa sürede..
içimden yemeğe dair hiçbişey geçmiyo psikolojik olduğunu düşünüyorum çünkü bende biraz mazoşistlikte war üzüldüğümde bi yerime bişey olunca sewiniyorum dikkatimi derdime diilde ona yönlendirdiğim için..
bilerek yaptıım bişey diil helede bu kadar iştahlı biriyken..ama yemek görünce kaçıyorum arkadaşım bikaç gün içinde bayılırsın böyle dewam edersen dedi başka ne sonuçları olabilir?
her üzüldüğümde kendime böyle dawranmayı nasıl engelleyebilirm..
bu durum için psikolog dışında hangi doktora gitmem gerekir aslında gitmekte istemiyorum sanki uff.. : /:1no2:
Çarenin ne olacağını biliyorsun ama gitmek istemiyorum diyorsun, peki buraya neden konu açtın, neden yardım istedin ki. Senin de dediğin gibi bir psikoloğa gitmen lazım, uzman seni gerekirse gerekli yerlere yönlendirir. Ama sen gitmek istemiyorum diyorsan keyfin bilir. Zararın kendine çünkü. Biraz daha mantıklı olman lazım.
Ne mi olacak?
Bir kaçgün daha böyle devam edersen şurunu kaybediceksin erimekle kalmayacaksın böbreklerin ağrımaya başlıycak miden sırtın bacakların yani heryerin bence hemen bir psikoloğa gitmelisin yani intihar gibi birşey bu sence normalmi yaptığın kendini eritmek..
neden annene anlatmıyorsun bunu? neden ona sormuyorsun?
benim başıma sağlığımla ilgili ya da herhangi bir şey gelse arayacağım ilk yer annem ve babam. en iyisini ailen bilir. ara ve sor.
aşk acısı cekıyorsun sanırım arkadasım .. ne ıllettır bılırım 4 yl zırladım sakın bnm yaptıgım hatayı yapmaaa.. cık gez tozz bırılerıne sans ver.. acıklı sarkılar dınleme..
yalnız kalma... yazın tadını cıkar kışın yıne ztn bunalıma gırersın kımı zaman....
ben anlamadım,çizelgenden zayıflamak istediğin belli ama kilo verince erimek istemiyorum demişsin,psikiyatriste gitmene sevidim,umarım faydalanırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?