• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erimek istemiyorum..

kızlar üzüntüden son 3 gündür boğazımdan yemek geçmedi.. su içip duruyorum..geçen haftaya göre 3 kilo wermişim 56 olmuşum bu kadar kısa sürede..
içimden yemeğe dair hiçbişey geçmiyo psikolojik olduğunu düşünüyorum çünkü bende biraz mazoşistlikte war üzüldüğümde bi yerime bişey olunca sewiniyorum dikkatimi derdime diilde ona yönlendirdiğim için..
bilerek yaptıım bişey diil helede bu kadar iştahlı biriyken..ama yemek görünce kaçıyorum arkadaşım bikaç gün içinde bayılırsın böyle dewam edersen dedi başka ne sonuçları olabilir?
her üzüldüğümde kendime böyle dawranmayı nasıl engelleyebilirm..
bu durum için psikolog dışında hangi doktora gitmem gerekir aslında gitmekte istemiyorum sanki uff.. : /:1no2:
merhaba canım bende 4 gunde 3 kılo verdım senın gıbı ıstah sıfır uzuntu bıtırdı benıde sana tavsıyem konus konus konus konusa bıldgn kadar ıcındekıler dok ıcınde bısı bırakma ..derın derın nefes al ..dılerımkı duzelırsın canım ama doktorada gıtmelısın..

yok siz beni yanlıs anladınız psikolog dısında derken onun farkındaym zaten gidicem (aslında dediğinz gibi psikatr daha mantıklı)
ama baska hangi doktora görünmeliyim vücudumdaki değişikliklerden dolayı böyle şeylerden pek anlamam o yüzden sordum
tabiki düzelmek istiyorum ama öte yandan da korkuyorum
çünkü düzelirsem üzüntümü bişeylere yansıtıp geçiremediğim için depresyona çeviririm atlatmam daha zor olur öyle tahmin ediyorum
mazoşist olmayı kimse istemez bu dikkat çekmekse dikkatinizi daha güzel ACIKLI bi şekilde çekebilirdim
ama farkındaysanız o kadar karışık durumdayımki ne yazdığımn farkında bile diilim

bide oyalanmak için bi öneriniz varmı yani siz üzüldüğünüzde neler yaparsınız
slow müzik dinlemeyi kestim mesela sevdiklerimle daha çok vakit geçiriyorum ama gece insan odasına geçince herşey kapının ardında kalıyo yine düşünceler bırakmıyo:(

Çarenin ne olacağını biliyorsun ama gitmek istemiyorum diyorsun, peki buraya neden konu açtın, neden yardım istedin ki. Senin de dediğin gibi bir psikoloğa gitmen lazım, uzman seni gerekirse gerekli yerlere yönlendirir. Ama sen gitmek istemiyorum diyorsan keyfin bilir. Zararın kendine çünkü. Biraz daha mantıklı olman lazım.

gitmek istememin sebebi keyfi değil yukardada dediğim gibi o saydıklarımı yapmazsam daha zor atlatırım daha uzun sürer düşüncelerden kurtulmam o yüzden bi yandan da istemiyorum.

Ne mi olacak?
Bir kaçgün daha böyle devam edersen şurunu kaybediceksin erimekle kalmayacaksın böbreklerin ağrımaya başlıycak miden sırtın bacakların yani heryerin bence hemen bir psikoloğa gitmelisin yani intihar gibi birşey bu sence normalmi yaptığın kendini eritmek..

bacaklarım cidden ağrımaya başladı :çok üzgünüm: normal olmadıının bende farkındayım..hatta durumu hızlandırıyorum sigara kahwe falan..
bi tek antidepresan kullanmıyorum ona da karşıyım kullanırsam daha kötü şeyler olur biliyorum.
zaten ben 47 kiloydum normalde önceden gittiğim doktor yüzünden 59 kiloya çıktım 10 ayda falan emin olun iştah açıcı haplar da o kadar sağlıklı değil çok kontrollü kullanmak gerek ve bunu bazen doktorlar bile anlamıyo.
birazda bu yüzden doktora pek gitmek istemiyorum.

yememe rahatsızlığına yakalanma da önemli değil gerisi...

neden annene anlatmıyorsun bunu? neden ona sormuyorsun?
benim başıma sağlığımla ilgili ya da herhangi bir şey gelse arayacağım ilk yer annem ve babam. en iyisini ailen bilir. ara ve sor.

neden annene anlatmıyorsun bunu? neden ona sormuyorsun?
benim başıma sağlığımla ilgili ya da herhangi bir şey gelse arayacağım ilk yer annem ve babam. en iyisini ailen bilir. ara ve sor.

annem bu konuda hassas söyledim psikoloğa götürcek ama beni üzen kişi veya olaylara karşı çok ateşli bazen kimseyle görüştrmüyo üstüme geliyo zorla beni tatile yollamaya çalışıyo falan..
dikkat çekmeye çalışmak gibi algılayabilirsiniz ama aksine ilgi çekmeyi hiç sewmem boğar beni yok orana noldu yok neyin war yok derdini anlat..
tabi bu ilgiyi dozunda bırakanlar için geçerli değil

ayy ben kılo almak ıcın ugrasıyorummm mıllete bakk

bence ıstah acıcı bır surup al cok ıse yarıyor .. daha sonrada kılodan cok baska zararlar verıcegını dusun bu yemek yememenın .. beynınıde etkıleyebılır ..

aşk acısı cekıyorsun sanırım arkadasım .. ne ıllettır bılırım 4 yl zırladım sakın bnm yaptıgım hatayı yapmaaa.. cık gez tozz bırılerıne sans ver.. acıklı sarkılar dınleme..
yalnız kalma... yazın tadını cıkar kışın yıne ztn bunalıma gırersın kımı zaman....

aşk acısı cekıyorsun sanırım arkadasım .. ne ıllettır bılırım 4 yl zırladım sakın bnm yaptıgım hatayı yapmaaa.. cık gez tozz bırılerıne sans ver.. acıklı sarkılar dınleme..
yalnız kalma... yazın tadını cıkar kışın yıne ztn bunalıma gırersın kımı zaman....

çok güzel söylemişsin arkadaşm :)
bu aralar bişeyler atıştırıyorumda laf aramızda herkes güzelleştn diyo kilo werince bunalıma dewammı etsem :roflol:
şaka tabi önemli olan sağlıklı zayıf olmak..

ben de üzüldüğümde sıkıntılı olduğumda yemek yiyemiyorum , hiç iştahım olmuyor, aklıma açlığım bile gelmiyor.. hemen eriyiveriyorum .. gözüm yemek görmek istemiyor ama bu daha farklı bi durum sanırım

birkaç sene önce çok üzüntüden aynı duruma düşmüştüm.
yemek görünce midem bulanıyordu.günde 1 tabak çorbayla duruyordum.
2 haftada 6 kilo verdim. tabi bu durum bende kalıcı olmadı. psikolojim düzelince iştahımda açıldı.
madem sende ufak ufak yemeklere başladın, demekki kara bulutlar üzerinden dağılmaya başlamış

ha kızlar söylemeyi unuttm psikiatrste gttm tedawi önerdi kabul etmen iyi olur dedi yanlz sicilime dosyama falan geçmesnden korkuyorum geçmez dedi ama inanmadım bi fikriniz warmı

ben anlamadım,çizelgenden zayıflamak istediğin belli ama kilo verince erimek istemiyorum demişsin,psikiyatriste gitmene sevidim,umarım faydalanırsın

Son düzenleme:
ben anlamadım,çizelgenden zayıflamak istediğin belli ama kilo verince erimek istemiyorum demişsin,psikiyatriste gitmene sevidim,umarım faydalanırsın

normal kilom 47 tabiki kilo wermek istiyorum ama burda 4 günde 3 kilo werip solgun yüzle gezmekten tansiyonumun düşmesinden bazen yemek yediğimde bulantılarımdan bahsetmiyorum düzgün ve sağlıklı bir şekilde zayıflamaktan bahsediyorum.

Back