Erimek istemiyorum..

Metaphora

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2008
2.502
53
118
35
İstanbul
kızlar üzüntüden son 3 gündür boğazımdan yemek geçmedi.. su içip duruyorum..geçen haftaya göre 3 kilo wermişim 56 olmuşum bu kadar kısa sürede..
içimden yemeğe dair hiçbişey geçmiyo psikolojik olduğunu düşünüyorum çünkü bende biraz mazoşistlikte war üzüldüğümde bi yerime bişey olunca sewiniyorum dikkatimi derdime diilde ona yönlendirdiğim için..
bilerek yaptıım bişey diil helede bu kadar iştahlı biriyken..ama yemek görünce kaçıyorum arkadaşım bikaç gün içinde bayılırsın böyle dewam edersen dedi başka ne sonuçları olabilir?
her üzüldüğümde kendime böyle dawranmayı nasıl engelleyebilirm..
bu durum için psikolog dışında hangi doktora gitmem gerekir aslında gitmekte istemiyorum sanki uff.. : /:1no2:

Benn bi cacık anlamadımm ? Sorunn ne ? Yemek yiyememenmi ? Kendine verdiğin zarardan hoşlanmanmı ? yemek yemene enqel olan sorunun ne ? Neden doktor istemiyosunn ?

STOP

Çarenin ne olacağını biliyorsun ama gitmek istemiyorum diyorsun, peki buraya neden konu açtın, neden yardım istedin ki. Senin de dediğin gibi bir psikoloğa gitmen lazım, uzman seni gerekirse gerekli yerlere yönlendirir. Ama sen gitmek istemiyorum diyorsan keyfin bilir. Zararın kendine çünkü. Biraz daha mantıklı olman lazım.

canım hiç üzülme aynı probşem bende de var bazen gunlerce yemek yemiyorum bir günle durabiliyorum...bol sigara kahve birde yemek yok..ama bir ara geliyo nerdeyse herkezi yiyicek gibi oluyorum..sinirsel bişey bu merak etme gecicektir emin ol...takiye vitamın alabilirsin..o iştah acıyo bir nebzee

bence kesinlikle bi doktora git senin sorunun tamamen psikolojik gibi geldi bana

ne değişik bisey bu böyle.bi yerine bisey olunca seviniyormusun :1shok: psikolog dısında demişsin ama bence psikologtan baskası cözemez bu durumu..

Bilimua gibi bir şey sanırım ama tam olarak o değil. Ya ne vardı bende üzülünce yemesem aksine saldırıyorum bence kendini zorlayarak enerji verici şeyler yiyebilirsin mesela bal ye biraz zorlayıp ilaç niyetine meyve suyu iç güçten düşmemiş olursun en azından sonrada geçer zaten.

yemek yemeye başladığında verdiğin kiloların hızla geri döneceğinden emin olabilirsin :1hug:

Ne mi olacak?
Bir kaçgün daha böyle devam edersen şurunu kaybediceksin erimekle kalmayacaksın böbreklerin ağrımaya başlıycak miden sırtın bacakların yani heryerin bence hemen bir psikoloğa gitmelisin yani intihar gibi birşey bu sence normalmi yaptığın kendini eritmek..

Yeme bozukluklarında vücudun aldığı hasarın çok çok az bir kısmı geri döndürülebiliyor.O da şanslıysan.
Bence her iki sorunun için de acilen psikologa gitmelisin.
Vücudun sana verilmiş bir emanet ve yedeği yok,bunu unutma bence.

valla kızma arkadaşım biraz kasıt var gibi geldi. gün saymak yemek yemezsem noolur demek erir miyim demek. ilgi çekmeye çalışıyormuşsun gibi geldi.
gerçek olsaydı iştahsızlığın böle ifade edilmezdi diye düşünüyorum. bencede sorunun psikiyatristlik ama yemekten dolayı değil.

bukadar çabuk verdiğin kiloyu emin ol yemeğe başlar başlamaz alırsın geri
bunu dert etme...ama psikilojik anlamda doktora gitmen gerek hemde acilen

biyerine bişey olmasına sevinmen dikkatini oraya toplamanla alakalı değil dikkat çekmeye çalışmanla alakalı bişey gibi geldi bana depresyondasın sorunlarla başetme şekli olarakta insanlardan destek bekliyorsun haliyle ama insanlardan destek beklemek yerine gücü kendi içinde bulmalısın :umursamaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…