Ergonomix damla kadar aşağı formlu değil ama.. aynı zamanda yuvarlak gibi de.. ben de ergonomix istedim doktorundan bi aksilik olmazsa 2 nisanda ameliyatim var.. ergonomix doğru seçim benceArkadaşlar instada bir resim gördüm doktor paylaşmış. Soldaki damla sağdaki ise yuvarlak protez. Yuvarlak çok yapay durur diye ben istemiyordum ama resimde yuvarlağın duruşunu daha çok beğendim. Hatta damlayı hiç ama hiç beğenmedim Bi de benim memem zaten damla şeklinde yani üst kısmı yok dümdüz iniyor aşağı da birazcık meme var. Doktorum ergonomix yerine polytech i daha çok önerdiğini söylemişti ama ben ergonomix diye direttim. Ama ergonomix takarsa üst kısmım boş kalacak diye korkuyorum. Sonuçta ergonomix te damlamsı bir şey . Sizin bilginiz var mı bu konuda
Merhaba. Ergonomix asla soldaki gb bir goruntu vermiyor. Ben de bir suredir dantelli sutyenlerle takiliyorum. Sagdaki kadar bombeli degil ust kisim fakat zaten dogal bir dokunus ve durus istedigim icin tercih etmistim ergonomixi. Sagdaki fotografa gore daha dogal bir goruntu veriyor fakat kesinlikle cok dolgun duruyor. Ergonomix bu goruntuyu destekli degil fakat ici sungerli sutyen kullanirsaniz veriyor. soldaki fotografla hic alakasi yok bu konuda rahat olun. Ergonomixte ust kisim damladaki gb bos degil yalnizca yogunluk bir tik daha alt kisimda. Dogallik veren de bu zaten. Zaten damla ve ergonomixi elinizde meme seklinde tutarsaniz aradaki farki mutlaka gorurusunuz. Polytech de doktorumun ovdugu bir markaydi. Kafaniz karisiksa biraz da arastirin emin olmadan yaptirmayin.Arkadaşlar instada bir resim gördüm doktor paylaşmış. Soldaki damla sağdaki ise yuvarlak protez. Yuvarlak çok yapay durur diye ben istemiyordum ama resimde yuvarlağın duruşunu daha çok beğendim. Hatta damlayı hiç ama hiç beğenmedim Bi de benim memem zaten damla şeklinde yani üst kısmı yok dümdüz iniyor aşağı da birazcık meme var. Doktorum ergonomix yerine polytech i daha çok önerdiğini söylemişti ama ben ergonomix diye direttim. Ama ergonomix takarsa üst kısmım boş kalacak diye korkuyorum. Sonuçta ergonomix te damlamsı bir şey . Sizin bilginiz var mı bu konuda
Cok haklisiniz damla kesinlikle dogal meme yapısına en uygun protez sekli. Ama insan yaptirmisken azcik da istah acici olsun istiyor goz doldursunBilgim yok ama yazmak istedim. Çıplakken damla daha güzel durmaz mı ya?
Damla protezlerin dönme ihtimali olduğu için pek tavsiye etmiyorlar..Bilgim yok ama yazmak istedim. Çıplakken damla daha güzel durmaz mı ya?
Canım senin meme yapın nasıl peki yani ergonomix i sen mi seçtin yoksa doktor mu önerdi? Çünkü benim doktorum meme üstümün düz olmasından kaynaklı ekstra yağ enjektesi falan dedi ama ben istemedim çünkü mamografide yağ enjektesi kanser olarak görünebiliyormuş: ama benim mememin üst kısmı bomboş. Eegonomix evet damla gibi değil ama şu paylaştığım fotodaki sağdaki görüntü de benim baya hoşuma gitti. Yuvarlak deyince benim aklıma saçma görüntüler geliyordı ama şu an pek öyle düşünmüyorum. Ne yapıcam cidden bilmiyorum. Peki sana kas üstü kas altı bi şey dedi mi doktorunErgonomix damla kadar aşağı formlu değil ama.. aynı zamanda yuvarlak gibi de.. ben de ergonomix istedim doktorundan bi aksilik olmazsa 2 nisanda ameliyatim var.. ergonomix doğru seçim bence
Cevabın için çok teşekkür ederim canım benim peki senin meme yapın da üst kısmı dolgun muydu çünkü benim cidden bomboş o yüzden tedirginim. Sen yaptıralı ne kadar süre oldu peki kas altı mı kas üstü mü kaç ccMerhaba. Ergonomix asla soldaki gb bir goruntu vermiyor. Ben de bir suredir dantelli sutyenlerle takiliyorum. Sagdaki kadar bombeli degil ust kisim fakat zaten dogal bir dokunus ve durus istedigim icin tercih etmistim ergonomixi. Sagdaki fotografa gore daha dogal bir goruntu veriyor fakat kesinlikle cok dolgun duruyor. Ergonomix bu goruntuyu destekli degil fakat ici sungerli sutyen kullanirsaniz veriyor. soldaki fotografla hic alakasi yok bu konuda rahat olun. Ergonomixte ust kisim damladaki gb bos degil yalnizca yogunluk bir tik daha alt kisimda. Dogallik veren de bu zaten. Zaten damla ve ergonomixi elinizde meme seklinde tutarsaniz aradaki farki mutlaka gorurusunuz. Polytech de doktorumun ovdugu bir markaydi. Kafaniz karisiksa biraz da arastirin emin olmadan yaptirmayin.
Evet damlanın dönme ihtimalinden dolayı zaten hiç düşünmüyorım. Açıkçası baya da bir doktor gezdim hiçbiri de tavsiye etmediDamla protezlerin dönme ihtimali olduğu için pek tavsiye etmiyorlar..
Benim de ustu bostu. Goguslerim kucuktu zaten emzirme sonrasi sarkti ve ici iyice bosaldi. Eger ust kisim bos dursaydi bende kesinlikle dolgun olmazdi suan. Dual plan yapildi 9 ayi gectim 10 ay olmak uzere yaptirali. 355 cc. Yuvarlak olunca gogus ben burdayim diyor biraz daha. Ust tabiki daha bombe oluyor. Ama dual plan yapiyor artik dr lar cogunlukla. Oyle sacma bi goruntu de olmuyor. Dusunebilirsin. Yumusak olsun istiyorsan kesinlikle ergonomix derim ama yapmisken daha dikkat cekici olsun diyorsan yuvarlak neden olmasin. Ergonomix ile de destege ihtiyacin olmuyor dekolte vermek icin. Soldaki fotoyu cikar aklindan oyle bisey yokCevabın için çok teşekkür ederim canım benim peki senin meme yapın da üst kısmı dolgun muydu çünkü benim cidden bomboş o yüzden tedirginim. Sen yaptıralı ne kadar süre oldu peki kas altı mı kas üstü mü kaç cc
Ay ilki gibi olmuycaksa çok iyi evet ama yuvarlak implantlarda da çok facia görüntüler var o yüzden korkuyorumx. Yaptırmışken güzel olsun tabi ki isterim ama silikon silikon dursun da istememBenim de ustu bostu. Goguslerim kucuktu zaten emzirme sonrasi sarkti ve ici iyice bosaldi. Eger ust kisim bos dursaydi bende kesinlikle dolgun olmazdi suan. Dual plan yapildi 9 ayi gectim 10 ay olmak uzere yaptirali. 355 cc. Yuvarlak olunca gogus ben burdayim diyor biraz daha. Ust tabiki daha bombe oluyor. Ama dual plan yapiyor artik dr lar cogunlukla. Oyle sacma bi goruntu de olmuyor. Dusunebilirsin. Yumusak olsun istiyorsan kesinlikle ergonomix derim ama yapmisken daha dikkat cekici olsun diyorsan yuvarlak neden olmasin. Ergonomix ile de destege ihtiyacin olmuyor dekolte vermek icin. Soldaki fotoyu cikar aklindan oyle bisey yok
Dedigim gb ben cok memnunum. Yuvarlak protez yaptiran arkadasim oldu fakat onun marka sertti zaten ve yusyuvarlak duruyordu. Gogus gb degil de iki top gbiydi. Sonra revizyon oldu zatenAy ilki gibi olmuycaksa çok iyi evet ama yuvarlak implantlarda da çok facia görüntüler var o yüzden korkuyorumx. Yaptırmışken güzel olsun tabi ki isterim ama silikon silikon dursun da istemem
Çok teşekkür ederim instagramdan dediğiniz gibi bakayımDedigim gb ben cok memnunum. Yuvarlak protez yaptiran arkadasim oldu fakat onun marka sertti zaten ve yusyuvarlak duruyordu. Gogus gb degil de iki top gbiydi. Sonra revizyon oldu zatenpolytech yaptran bi arkadasin fotografini gordum mesela cok guzel olmus cok dogal ve asla plastik top goruntusu yok. O da yuvarlak. Markaya boyuta uygulanan teknige gore degisiyor bence bu durum. Yurt disi kaynaklarda oncesi sonrasi fotograf cok. Marka da belirtiyor. Yada inst marka cc yazarsaniz bir cok gorsel cikiyor. Etrafinizda yaptiran yoksa bu sekilde karar verebilirsiniz. Umarim gonlunuzce olur
taktır yuvarlağı kafan rahat etsin zaten yer çekiminden dolayı yuvarlakta hafif damla formu alıyor,göğüs çapına meme kitlene de bağlı biraz nasıl duracağı bende kas üstü polytech 315 cc var 18.günüm bugün doktorumdan 350 cc altına istemiyorum dememe rağmen kendi dokum da 100 cc nin üstünde olduğundan anca 315 sığdırmış sormasında dikişlerde açılma olabiliruormuş yani yine sen bilirsin ama yuvarlak daha güzel duruyor kesinlikle.Arkadaşlar instada bir resim gördüm doktor paylaşmış. Soldaki damla sağdaki ise yuvarlak protez. Yuvarlak çok yapay durur diye ben istemiyordum ama resimde yuvarlağın duruşunu daha çok beğendim. Hatta damlayı hiç ama hiç beğenmedim Bi de benim memem zaten damla şeklinde yani üst kısmı yok dümdüz iniyor aşağı da birazcık meme var. Doktorum ergonomix yerine polytech i daha çok önerdiğini söylemişti ama ben ergonomix diye direttim. Ama ergonomix takarsa üst kısmım boş kalacak diye korkuyorum. Sonuçta ergonomix te damlamsı bir şey . Sizin bilginiz var mı bu konuda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?