Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Sivilceli Ciltlerergenlikte çıkmayıp,20 yaşında çıkan hain sivilcelerim: (
Aynı sorunu yaşıyoruz aynen benimde ilk başta iki kaşımın ortasında çıktı şimdide dudağımın hemen altında çıkmaş bu yaşıma kadar yüzümde hiç sivilce çıkmamıştı bu neyin nesi anlayamadım
ergenlik sivilcesi çıkmadan kimse ölmezmiş. babannem 65 yaşında ve ergenliğe benzer sivilceleri var belkide gençliğinde ondada çıkmamıştır sivilce ama şimdi çıktı. bi doktora görünün.
ergenlik sivilcesi çıkmadan kimse ölmezmiş. babannem 65 yaşında ve ergenliğe benzer sivilceleri var belkide gençliğinde ondada çıkmamıştır sivilce ama şimdi çıktı. bi doktora görünün.
Aynı sorunu yaşıyoruz aynen benimde ilk başta iki kaşımın ortasında çıktı şimdide dudağımın hemen altında çıkmaş bu yaşıma kadar yüzümde hiç sivilce çıkmamıştı bu neyin nesi anlayamadım
canım imex merhem kullaıyorum ben şimdi.düzenli kullanmadığımdan tam sonuç alamıyorum ama üst üste 3 gün kullanınca bile sivilceler kuruyup döküleye başlıyor. az da olsa geçti.şimdi düzenli kullanamacım ama