- 5 Mayıs 2020
- 1.785
- 748
- Konu Sahibi aybuke4458
Çıkmadı mı canımBarkod bilmiyorum ki ya bakıyorum kaç saattir elimden telefon düşmüyor sinir oldummmm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çıkmadı mı canımBarkod bilmiyorum ki ya bakıyorum kaç saattir elimden telefon düşmüyor sinir oldummmm
Yok ya sabah 9 da verdim başkaları çıktı beta çıkmadı 5 dk bir bakıyorum sağlık ocağında verdim yaÇıkmadı mı canım
Aaa pazartesi sabah erkenden girerler o zaman sisteme keşke hsl den bakabilen bak eğer başka barkodun varsa da girebilirsin o barkodu gir en son çıkan sonuç öyle de görünürYok ya sabah 9 da verdim başkaları çıktı beta çıkmadı 5 dk bir bakıyorum sağlık ocağında verdim ya
Olmadı canım yaaaAaa pazartesi sabah erkenden girerler o zaman sisteme keşke hsl den bakabilen bak eğer başka barkodun varsa da girebilirsin o barkodu gir en son çıkan sonuç öyle de görünür
Ayyaaa hala sonuç bekliyorsunOlmadı canım yaaa
Evet ya sinir oldum ve heves falan kalmadı negatif demekleAyyaaa hala sonuç bekliyorsun
Peki tekrar test yaptın mı canım ya vardır bi hayır öyle deEvet ya sinir oldum ve heves falan kalmadı negatif demekle
Yok yapmadım hafta sonuydu ya nöbetçi eczaneye de gidemedimPeki tekrar test yaptın mı canım ya vardır bi hayır öyle de
Bende biraz önce kan tahlili yaptırdım yarın öğleden sonra çıkar dedi sizinki cuma günü olunca araya hafta sonu girdi bugün güzel sonuçlar alırsınız inşallahYok yapmadım hafta sonuydu ya nöbetçi eczaneye de gidemedim
Yok canım öğlen arayacağım sağlık ocağını aradım sabah ta açmadılarCanım sonucun çıktı mı
Ayy haftasonu siteye girdikçe sana baktım naptı acaba çıktı mı sonucu diye bu kadar beklemenin sonucu pozitif olur inşallah hadii güzel haberini bekliyoruzzYok canım öğlen arayacağım sağlık ocağını aradım sabah ta açmadılar
Pozitif çıktı kuzum şimdi öğrendim mAyy haftasonu siteye girdikçe sana baktım naptı acaba çıktı mı sonucu diye bu kadar beklemenin sonucu pozitif olur inşallah hadii güzel haberini bekliyoruzz
Yaa sizi tanimamama ragmen cok mutlu oldum ben masallah benimde bata 1 hafta var bekliyorum hala bakalim test icin erken daha benimAy çıktı çıktııı kızlar pozitif çıktı
Sonuç ne meraktan öldükkkYok yapmadım hafta sonuydu ya nöbetçi eczaneye de gidemedim
Pozitif çıktı yaaaaCanım sonucun çıktı mı
pozitif canım yeni öğrendimSonuç ne meraktan öldükkk
Yaaağğğğ sağlıkla gelsin inşallah dua eder misin bende çok istiyorum beklemedeyim kaç çıktı sonuç kaç gün vardıPozitif çıktı yaaaa
pozitif canım yeni öğrendim
Bide böyle beyaz su gbi akıntım oldu mu hiçPozitif çıktı yaaaa
pozitif canım yeni öğrendim
Oluyordu ya 38 çıktı sonuç normalde yarın adet günümBide böyle beyaz su gbi akıntım oldu mu hiç