- 4 Ekim 2015
- 83
- 11
- 30
- Konu Sahibi aybuke4458
Erken gebelik testi yaptım sonuç buydu birde normal adet gecikince yapılan testten mı yapsam ama adetime 5 gün var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Zaten görünüyo soluk bir çizgi var demek yani 5 haftalık hamilesin adet günü geçiktiyi ikinci günü test yapsanız hamileliğini belirlenirErken gebelik testi yaptım Eki Görüntüle 3324020 sonuç buydu birde normal adet gecikince yapılan testten mı yapsam ama adetime 5 gün var
Teşekkür ederimZaten görünüyo soluk bir çizgi var demek yani 5 haftalık hamilesin adet günü geçiktiyi ikinci günü test yapsanız hamileliğini belirlenir
5 haftalikta gebelik normal test köyü çıkar onun daha erken gebelik testi silik çıkmış 5 hafta değildirZaten görünüyo soluk bir çizgi var demek yani 5 haftalık hamilesin adet günü geçiktiyi ikinci günü test yapsanız hamileliğini belirlenir
Şüpheli ilişkim tahmini 15 Ekim yumurtlama günümdü programda o yüzden değerlendirmiştik5 haftalikta gebelik normal test köyü çıkar onun daha erken gebelik testi silik çıkmış 5 hafta değildir
Yarın cuma sağlık ocağına erkenden git kan ver bence var belli zaten... Kullanmıyorsan folikasit başlamanı tavsiye ederim sağlıkla gelsin canımErken gebelik testi yaptım Eki Görüntüle 3324020 sonuç buydu birde normal adet gecikince yapılan testten mı yapsam ama adetime 5 gün var
Verdim canımYarın cuma sağlık ocağına erkenden git kan ver bence var belli zaten... Kullanmıyorsan folikasit başlamanı tavsiye ederim sağlıkla gelsin canım
Ayyyy sonucu yaz bak çatlarım meraktanVerdim canım
Adet tarihinde 4 haftalık olur. Adete 5 gün kala daha 3 hafta bilmem kaç günlüktür. Eğer ki adeti uzunsa ve de erken yumurtlama oldu ise yine 4 haftalıktır en fazla. Çünkü adet gecikmeden 5 haftalık olmaz.Zaten görünüyo soluk bir çizgi var demek yani 5 haftalık hamilesin adet günü geçiktiyi ikinci günü test yapsanız hamileliğini belirlenir
Yazarım bende e nabızdan çıkamıyorum zaten 5 dakikada bir giriyorumAyyyy sonucu yaz bak çatlarım meraktan
Kız çıkmadımı hala bak e-nabız'a geç düşer canım sen sağlık ocağının sisteminden baksana hsl yazacaksın bulunduğun ilin plakasının kodunu yazacaksın.com yaz gir oradan işte t.c ile ve barkod numarası ile hemen bakabilirsin sonucaYazarım bende e nabızdan çıkamıyorum zaten 5 dakikada bir giriyorum
Baktın mı hsl den güm güm güm gümYazarım bende e nabızdan çıkamıyorum zaten 5 dakikada bir giriyorum
Tarihlerimiz aynı benim sonucumda böyle çıktı adete 3 gün var sağlık ocağında nasıl test verdiniz ne dedinizErken gebelik testi yaptım Eki Görüntüle 3324020 sonuç buydu birde normal adet gecikince yapılan testten mı yapsam ama adetime 5 gün var
Sonucun çıkınca beni de etiketle merak ettimVerdim canım
Barkod bilmiyorum ki ya bakıyorum kaç saattir elimden telefon düşmüyor sinir oldummmmKız çıkmadımı hala bak e-nabız'a geç düşer canım sen sağlık ocağının sisteminden baksana hsl yazacaksın bulunduğun ilin plakasının kodunu yazacaksın.com yaz gir oradan işte t.c ile ve barkod numarası ile hemen bakabilirsin sonuca
Tmm canımSonucun çıkınca beni de etiketle merak ettim
gebelikten şüpheleniyorum dedim bişey sormadılar başka zaten ama çıkmadı daha ya 9 da verdim bide erken çıksın diyeTarihlerimiz aynı benim sonucumda böyle çıktı adete 3 gün var sağlık ocağında nasıl test verdiniz ne dediniz
Nasip canımUmarım vardır
Heyecanla bekliyorum ben de sonucunuzuNasip canım
Hala çıkmadı ki ya gidelircemHeyecanla bekliyorum ben de sonucunuzu