Ergen gebelik testi sonrası normal gebelik testi yapsam mı

aybuke4458

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2015
83
11
30
Erken gebelik testi yaptım
IMG_5955.jpeg
sonuç buydu birde normal adet gecikince yapılan testten mı yapsam ama adetime 5 gün var

Erken gebelik testi yaptım Eki Görüntüle 3324020 sonuç buydu birde normal adet gecikince yapılan testten mı yapsam ama adetime 5 gün var
Yarın cuma sağlık ocağına erkenden git kan ver bence var belli zaten... Kullanmıyorsan folikasit başlamanı tavsiye ederim sağlıkla gelsin canım

Zaten görünüyo soluk bir çizgi var demek yani 5 haftalık hamilesin adet günü geçiktiyi ikinci günü test yapsanız hamileliğini belirlenir
Adet tarihinde 4 haftalık olur. Adete 5 gün kala daha 3 hafta bilmem kaç günlüktür. Eğer ki adeti uzunsa ve de erken yumurtlama oldu ise yine 4 haftalıktır en fazla. Çünkü adet gecikmeden 5 haftalık olmaz.

Yazarım bende e nabızdan çıkamıyorum zaten 5 dakikada bir giriyorum
Kız çıkmadımı hala bak e-nabız'a geç düşer canım sen sağlık ocağının sisteminden baksana hsl yazacaksın bulunduğun ilin plakasının kodunu yazacaksın.com yaz gir oradan işte t.c ile ve barkod numarası ile hemen bakabilirsin sonuca

Kız çıkmadımı hala bak e-nabız'a geç düşer canım sen sağlık ocağının sisteminden baksana hsl yazacaksın bulunduğun ilin plakasının kodunu yazacaksın.com yaz gir oradan işte t.c ile ve barkod numarası ile hemen bakabilirsin sonuca
Barkod bilmiyorum ki ya bakıyorum kaç saattir elimden telefon düşmüyor sinir oldummmm

X