Merhaba canlarım ben ve oğluşum geldik snundaa
18.07.2008 tarihinde saat 6:35 te oğlum eren barış 3 kiloo 300gr normal doğumla dünyaya geldi( doktora göre 2 900 dü)geç açılmamm oldu.Birazda zor oldu doğumum çok fazla dikişim var oturmakta biraz zorlanıyorum.Ama oğluma bakınca herşeye değer diyorum
Herşey yolunda allaha şükür sütümde var ama göğüs uçlarım yok denecek kadar küçük oğlum tutmakta zorlanıyo biraz mama biraz meme idare ediyoruz.
Sürekli ağlıo bu yüzden bende dayanamıyorum ağlamasına çok üzülüyorum bu yüzden denemediğimiz şey kalmadı göğüs ucu aldım ama nafile hiç tutmuyo onu bende ek olarak milupa aptamil veriyorum azara azar.
kızlar doğum da tek tek doğum yapacak arkadaşları aklımdan geçirdim hepinize dua ettim allah sizleride bir nefeste kurtarır inşallah.normal doğum zor ama dayanılmayacak kadar değil hemen ayağa kalktım her işimi yapabiliyorum.Kesinlikle imkan varsa normal doğum yapın derim.
oğlumun fotosunu en kısa zamanda koyucam şimdi biraz mızmızlanıyo
haa doğuma giderken 95 kiloydum geldiğimde 89 liloydum 6 kilo gitti yani yediklerime dikkat ediyorum inşallah atıcaz bu kilolarıdaa
ALLAHIM BU GÜZEL DUYGUYU HERKEZE HER İSTEYENE YAŞATIR İNŞALLAHHH:sm_cool: