Nasıl emin olabilirim kii heyecandan oluyormuş heycandan mı bir sorun mu var nasıl ayırt edebilirimBana da sorun var gibi geldi.emin olmadan evlenme sakın.
Aslında sürekli değil bu durum problemsiz olduğuda oldu anlayamıyorumŞu erkekler de bi garip ya madem olmuyor niye evlenmeye kalkiyorsun yani her şey çok normal gibi. Düğünden önce olmazsa dügün sonrasi balayinda öğrenirsiniz artik yapamadiginizda.
Evet ilkiyim öyle söylüyorAma dediğin gibi konuşsan etsen bir foto da vs görse o bile yetiyor. Ama heyecanlanma varmış bence deneyimsizlik var. Buda geçiyor zamanla.
Heyecandan bir kere olur 2 kere olur. Her zaman olmaz.ki o bile kesin değil.bahane olarak kullanılıyor.hatta öyle birşey yok bence.kendimi düşünüyorum da hiç heyecandan sulanamadim diye birşey yaşamadım, duymadım.ayni şey.Nasıl emin olabilirim kii heyecandan oluyormuş heycandan mı bir sorun mu var nasıl ayırt edebilirim
Zaten 2 kez araya geldik bir kaçgün kaldı ilk günden sonra düzeldi ikinci gelişindede aynı olduHeyecandan bir kere olur 2 kere olur. Her zaman olmaz.ki o bile kesin değil.bahane olarak kullanılıyor.hatta öyle birşey yok bence.kendimi düşünüyorum da hiç heyecandan sulanamadim diye birşey yaşamadım, duymadım.ayni şey.
Nikah var diyedir zaar. Nikah olmasa beyle olmazdı.Arkadaşlar yeni nişanlandım ve bilgim yok danışabileceğim birileride yok yardımcı olur musunuz ? Nişanlımla (nikah var) yalnız kaldığım zamanlar yakınlaşmalar yaşadık öpüştüğümüzde ereksiyon olmadığını farkettim cinsel organına dokunduğum zaman ereksiyon oluyor dokunmayı bırakınca hemen küçülüyor erken boşalma sorunu yok sadece sürekli temas etmem lazım bu normal mi yani görmesi başka yere temas etmesi onu etkilemiyor
Sabah ereksiyonunada pek şahit olmadım 1 kez gece gördüm ama sık sık bir arada olmadığımız için fark etmemiş olabilirim. İlk yakınlaşmada hiç ereksiyon olmadı heyecanlandığını söyledi
Niye bu kadar acele ettin ki evlenmekten?Zaten 2 kez araya geldik bir kaçgün kaldı ilk günden sonra düzeldi ikinci gelişindede aynı oldu
Ayrıca bende gerçekten sulanmadım birine yakalanırmıyız diye düşünüyordum sürekli
Allah allah aynısını ben de hissettim. Dokununca sert ama mesela o bana dokunurken hususi bi kere onunkine dokundum sert olmuyoArkadaşlar yeni nişanlandım ve bilgim yok danışabileceğim birileride yok yardımcı olur musunuz ? Nişanlımla (nikah var) yalnız kaldığım zamanlar yakınlaşmalar yaşadık öpüştüğümüzde ereksiyon olmadığını farkettim cinsel organına dokunduğum zaman ereksiyon oluyor dokunmayı bırakınca hemen küçülüyor erken boşalma sorunu yok sadece sürekli temas etmem lazım bu normal mi yani görmesi başka yere temas etmesi onu etkilemiyor
Sabah ereksiyonunada pek şahit olmadım 1 kez gece gördüm ama sık sık bir arada olmadığımız için fark etmemiş olabilirim. İlk yakınlaşmada hiç ereksiyon olmadı heyecanlandığını söyledi
Ama dediğin gibi konuşsan etsen bir foto da vs görse o bile yetiyor. Ama heyecanlanma varmış bence deneyimsizlik var. Buda geçiyor zamanla.
Aa iyi güzel çıkış yolu var :) denemeye devam baktınız içinize sinmiyor bakarsınız o zaman yolunuzadini nikah resmi olsada düğün olmadan olmaz ya
Öyle birden denilmez ama benden etkilenmiyormusun tahrik olmuyormusun denilebilit ama öyle bir durum benim başıma gelse bende diyememBi de bu nasıl sorulur bilemedim
Seninki neden kalkmıyor mu denilir ne denilir
Ben hiç sormamama rağmen onu çok heyecanlandırdığımı çok güzel olduğumu kendisi defalarca söyledi bilmiyorum kiAcaba masturbasyon yapıyor mu? Evetse etkilenmesi lazım veya seni beğenmiyor
Rol yapıyor olması muhtemelmBen hiç sormamama rağmen onu çok heyecanlandırdığımı çok güzel olduğumu kendisi defalarca söyledi bilmiyorum kibeğenmese öylee der mi ki
Herkez kalbindekini ortaya koyar canım. Ben nişanlıyım daha düğün olmadı deneyip beğenmemek değil bu başımıza bir hal gelse ölüm gibi kaza gibi Allah korusun yada diyelim ki karşı taraf nişanı bozmak istedi ben ne yapacağım? Ayrıca düğünden sonrayada bir şeyler bırakmak istiyorum yanii bakış açılarımız çok farklıAa iyi güzel çıkış yolu var :) denemeye devam baktınız içinize sinmiyor bakarsınız o zaman yolunuza
biz eşimle sevgiliylen -4 derecede, kışın ortasında, dışarıda ilk öpüşmemizde kalkmıştıArkadaşlar yeni nişanlandım ve bilgim yok danışabileceğim birileride yok yardımcı olur musunuz ? Nişanlımla (nikah var) yalnız kaldığım zamanlar yakınlaşmalar yaşadık öpüştüğümüzde ereksiyon olmadığını farkettim cinsel organına dokunduğum zaman ereksiyon oluyor dokunmayı bırakınca hemen küçülüyor erken boşalma sorunu yok sadece sürekli temas etmem lazım bu normal mi yani görmesi başka yere temas etmesi onu etkilemiyor
Nasıl söyleyebilirim ki bunu onabiz eşimle sevgiliylen -4 derecede, kışın ortasında, dışarıda ilk öpüşmemizde kalkmıştıyani ben o zaman hissetmedim tabi oraya bakmadığım için ama kendisi söylemisti. ki o da cok heyecanlıydı. bence bir sorun var. bir doltorla görüşsün
ay evleniyorsunuz, sevişiyorsunuz bunu mu söyleyemeyeceksin?Nasıl söyleyebilirim ki bunu ona