Nişanlımla (nikah var)
Yani ortada normal olmayan bir durum var değil mi ben yanlış yorumlamıyorum peki nasıl anlıyabilirim ne yapmalıyımHeycan da olabilir ereksiyon sorunu da olabilir zamanla belli olur
Nasıl net anlayabilirim banada öyle geliyor pek bilmediğim için anlayamıyorumBence sorun var gibi duruyor.
Beraberlik yaşamadınız mı ?Nasıl net anlayabilirim banada öyle geliyor pek bilmediğim için anlayamıyorum
Hayır sürtünme yoluyla bir şeyler yaşandıBeraberlik yaşamadınız mı ?
Nikah var yazdığınız için sormuştum. Bahsettiğiniz nikah resmi nikah mı ?Hayır sürtünme yoluyla bir şeyler yaşandı
dini nikah resmi olsada düğün olmadan olmaz yaNikah var yazdığınız için sormuştum. Bahsettiğiniz nikah resmi nikah mı ?
Belli ki bazı çekinceleriniz var ve çoğu şey için düğünü bekleyeceksiniz. Nişanlınızı kıyafetleri olmadan gördünüz mü ? Anatomik bazı sorunları da olabilir. Bu sorunlar evlilik hayatınızda ciddi sorun yaratabilir.dini nikah resmi olsada düğün olmadan olmaz ya
Sorun var.Arkadaşlar yeni nişanlandım ve bilgim yok danışabileceğim birileride yok yardımcı olur musunuz ? Nişanlımla (nikah var) yalnız kaldığım zamanlar yakınlaşmalar yaşadık öpüştüğümüzde ereksiyon olmadığını farkettim cinsel organına dokunduğum zaman ereksiyon oluyor dokunmayı bırakınca hemen küçülüyor erken boşalma sorunu yok sadece sürekli temas etmem lazım bu normal mi yani görmesi başka yere temas etmesi onu etkilemiyor
Sabah ereksiyonunada pek şahit olmadım 1 kez gece gördüm ama sık sık bir arada olmadığımız için fark etmemiş olabilirim. İlk yakınlaşmada hiç ereksiyon olmadı heyecanlandığını söyledi
Evet gördüm cinsel birleşme dışında baya yakınlaştık bir sorun yoktuBelli ki bazı çekinceleriniz var ve çoğu şey için düğünü bekleyeceksiniz. Nişanlınızı kıyafetleri olmadan gördünüz mü ? Anatomik bazı sorunları da olabilir. Bu sorunlar evlilik hayatınızda ciddi sorun yaratabilir.
Nasıl net anlayabilirim banada öyle geliyor pek bilmediğim için anlayamıyorum
dini nikah resmi olsada düğün olmadan olmaz ya
Sürekli diyebileceğim uzun bir süre yok aslında emin olamıyorum hiçbir şeyden günlük hayttada mesela ereksiyon olduğunu pek görmüyorum bildiğim kadarısıyla erkekler görmekle bile tahrik olurken tuhafıma gidiyor hani beni beğenmiyor desem her seferinde çok güzel olduğumu söyleyip hayran hayran bakışları var sürekli yalnız kalmak için fırsat kolluyorHeyecanlanıyorsa deneyimsizlik belki de etkendir bence ilk kez olsa konu açmazsın sürekli mi böyle heyecan yapıyor? Zamanla aşılıyor dönem dönem bu sorunu yaşayabilirler. Tedavisi var deneyim kazandıkça da kendini çok iyi kontrol edebilir.
Bana da sorun var gibi geldi.emin olmadan evlenme sakın.Arkadaşlar yeni nişanlandım ve bilgim yok danışabileceğim birileride yok yardımcı olur musunuz ? Nişanlımla (nikah var) yalnız kaldığım zamanlar yakınlaşmalar yaşadık öpüştüğümüzde ereksiyon olmadığını farkettim cinsel organına dokunduğum zaman ereksiyon oluyor dokunmayı bırakınca hemen küçülüyor erken boşalma sorunu yok sadece sürekli temas etmem lazım bu normal mi yani görmesi başka yere temas etmesi onu etkilemiyor
Sabah ereksiyonunada pek şahit olmadım 1 kez gece gördüm ama sık sık bir arada olmadığımız için fark etmemiş olabilirim. İlk yakınlaşmada hiç ereksiyon olmadı heyecanlandığını söyledi
Sürekli diyebileceğim uzun bir süre yok aslında emin olamıyorum hiçbir şeyden günlük hayttada mesela ereksiyon olduğunu pek görmüyorum bildiğim kadarısıyla erkekler görmekle bile tahrik olurken tuhafıma gidiyor hani beni beğenmiyor desem her seferinde çok güzel olduğumu söyleyip hayran hayran bakışları var sürekli yalnız kalmak için fırsat kolluyor