- 26 Temmuz 2017
- 4.175
- 8.815
- 31
- Konu Sahibi Minicikfzt
Merhaba 3.5 yıllık evliyim, bir oğlum var. Eşimde evlendigimiz ilk gece ereksiyon kaybı oldu. Sonra bunu çok kafaya taktı ve benimle bir ay kadar cinsellik yaşamadı. Bir ay sonra tekrar ilişki oldu ve yine aynı şekilde. Bu böyle devam etti. Ben başlarda çok sorun ettim beni beğenmiyor mu, birseyi mi eksik yanlış yapıyorum vs diye ama asla tam anlamıyla konuşamadık bu konuda. En son benim ısrarımla doktora gitti testosteron düşük çıktı, kan damarlarında sorun çıktı. Birçok tedavi oldu, ilaç, kök hücre, eswt. Cinsel terapi de önerdiler ama gitmedi bir üroloji uzmanı eğitim almış sanırım bu konuda o biraz terapi gibi oldu öneriler vs ama işe yaramadı. İlaç etkisiyle sertlik varken ilacı bırakınca eskiye döndü. İlaç kullanırken sıklık iyiyken beni tatmin etme isteği varken, ilacı bırakınca bunlar da eskiye döndü. Hamile kalınca riskli olduğu için ilişkiyi tamamen bıraktı, doktor izin verdiğinde de korkuyorum dedi istemedi üstüne gitmedim. Doğum olduktan sonra da bebeği bahane etmeye başladı, bebek uyurken bile uyanır vs demeye, ben yorgunum sen de yorgunsun demeye. Bebek 1 yaşına girdi ve bizim son 2 yıllık ilişki sayımız 5 falan ancadır. Cinsellik dışında bana karşı sevgi dolu, ilgili bir eş. Hiçbir zaman büyük kavgalarımız olmadı, bana hep anlayışla davrandı, yanımda oldu. Cinsel olarak yeterli değil miyim vs sorduğum zamanlarda hep sorunun hastalığı olduğunu söyledi benimle ilgisi olmadığını ama ne kadar doğru bilemiyorum. Elimden geldiğince bakımlı olmaya, aktif olmaya çalışıyorum. Bana ne önerirsiniz? Sertlik kaybı olunca dünyanın sonu gelmiş gibi davranıyor ve terapiye ikna olmuyor tedavi oldum ama gidip bu konuda kimseyle konuşamam diyor. Çok üstüne gidince de üzülüyor, küsüyor. Siz olsanız ne yapardınız onu çok seviyorum ve istekli biriyim. Benim isteklerimi bu derece göz ardı etmesi hiç hoşuma gitmiyor.