• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erdoğan'ın tarihi bilgisizliği

Kanuni yi, Muhtesem Yüzyil dizisinden ögrenmenin sonucu bunlar:)))

Ahahah Allah im ya komedi resmen:))

Avrupali neden "muhtesem " demis ki bu adama:))

kanuniyi de babasını da zerre sevmem

evlat katili adamların neyi sevilir onu da anlamam

ha o zamanın sartları baska dimi
ay benim aklım evladın kanına sebep olmayı o zaman bu zaman anlamaz

kanuni yeniktir herseyden önce rus hürreme yeniktir
toprak genişletmekle ülke büyüyorsa moğalistan hindistan dünyanın en büyük ülkeleri
yoksa minicik Avrupa ülkeleri mi büyük
ülkeler ekonomi ile eğitim

kimse bu ulkenin basbakanina hakaret edemez... herkes duracagi yeri bilsin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Dünya üzerinde hiçbir başbakan kimseye hakaret edemez bence de herkes duracağı yeri bilmeli

Viyana başarısız olsa da hepsinin nasıl padişahlar olduğunu tüm dünya biliyor. Ki Süleyman, doğuda kanuni batıda muhteşem olarak anılır. Boşa mı?
Yalnız.. Sen gidipte alakasız bir şekilde yenildiğin adamlara biz onların torunlarıyız dersen komik duruma düşersin. Bir de gerçekten yenilenleri söylüyor. Madem diyeceksin sadece Osmanlı torunuyuz de ne bileyim Atatürkün torunlarıyız de..
Bir başbakanın böyle bir durumda böyle bir örneği vermesi hoş bir şey değil
Ne gerek var milleti güldürmeye, orada yalnızca kendini değil hepimizi temsil ediyor bu adam..

Verilen örneklerin hepsi padisah degil.
Sadrazamdir merzifonlu.. Batinin hayran oldugu bir sadrazamdir, Ibrahim gibi..
Ayrica tekrar söyleyeyim, Mohac gibi bir zaferle bugünün avusturyasi dahil bütün avrupaya diz cöktürmüs padisahi istedigi yerde istedigi sekilde örnek verebilir zira zaten batilida hala hayradir ve bugün ki avusturya dahil tüm avrupayi dize getirdigi Mohac i okullarda okuturlar..

çatlasanızda patlasanız da dünya lideri :51:

o kadar çatlayıp patlıyorum ki sormayın.çünkü bu şahıs benim ülkemin başbakanı değil başka bir ülkenin başbakanı değil mi...sizce bu kadar insanın derdi erdoğanı çekememezlik mi ? siz hala dünya lideri demeye devam edin ama biraz da haber okuyun olur mu ?

bir cevap verseydi bari.......demek ki tüm dünyada başbakanlar kendi halklarına her türlü terbiyesizlik ve ahlaksızliği yapabilir......ne tuhaf insanlar var şu dünyada

Gülay genelde cevap vermiyor,her insan farklı işte
ama düşünceleriniz aynı bunu bil,başbakanı sevmiyor yani :)
eksilerken bi yanlışlık yapmış olabılırmı diye düşünüyorum,yada senimi sevmiyor acaba :60:

kendimi gülayın avukatı gibi hissettim bi an :)
Gülay gelde konuya açıklık getir :)

Son düzenleme:
bir cevap verseydi bari.......demek ki tüm dünyada başbakanlar kendi halklarına her türlü terbiyesizlik ve ahlaksızliği yapabilir......ne tuhaf insanlar var şu dünyada
onu banada yaptı. benimle aynı düşüncede olduğu halde. onu çözebilmiş değilim ben.

Back