Erdoğan'ın tarihi bilgisizliği

Bu ulkenin en buyuk lideri Ataturktur. Tayyipmis pehhh pabucumun dunya lideri

Pembenin öğretmenliğine laf etmek nasil bir mantik yahu ... Öğretmen okulda siyasi görüşünü belli etmez... Su chel hanim öyle yapiyorki pembeyi siyasi görüşünden dolayı öğretmenliğini eleştiriyor :)) siyasi görüşüne bakarak eleştirmek ancak bu demektir başka anlami olamaz......

Aman Birak pembe ya... O kendi kabaligini baksinda kendini elestirsin bir önce... Geçen herif diyordu herif nedir ya ? Off ne kaba, aralara nokta koyarak bütün iğrenç kelimeleri yaziyor defalarca b.k kelimesini kullanmis bir yorumcu kendisi ne kaba , ne iğrenç erkek olduğunu düşünüyorum o derece :)))

ay valla tın... umrumda bile değiller.

Aman bilgisizliğe bak hizaya gel!

Marmaraydan tut, en büyük adleye, en güzel ve büyük hava limanlarından tut, aklınıza ne gelirse insanca yaşamaya başlamışız.

Soma'da ölenler fare miydi?

İnsanca mı yaşıyorlardı, insanca mı öldüler?

Size AKPyi övmeyin demiyorum, boş zamanlarınızı nasıl değerlendireceğinize karışamam ama SOMA gibi bir faciadan sonra şu cümleleri kurmak, ölenleri hiçe saymak tır.

Kendini cok akilli, mantikli biri zannediyor birde dalga geçmiş krese çevirdi diye kendine baksa kreşin babasini görür :)) yok bosvermedim artik birinin söylemesi lazim aci gerçekleri itinayla bu görevi ustlendim :))

bi diğeride cennet mahellesine çevirdiniz burayı diyordu
maşallah her yorumunda cennet mahallesini yaşatıyor hatun :)

Bu kadar çabuk mu.......iş güvencesi ne zaman kalkıyormuş. Başka memurlar için de yasa tasarısı var mı

Hadi emin cölasani geciyorum, kendisi zaten en ufak bir bilgisi olmayip isgembeden sallayan üstelik ödedigi tazminatklarla Istanbul dan Ankara ya yol olabilecegi halde aklini basina almayan bir cahil..

Peki ya bir cahilin sözü ile burada yazanlara ne demeli?

Soktayim hadi okumadiniz etmediniz, bari cevrenizdende mi dinlemediniz?

Kanuni yenilmis bir adamdi öylemi?:)

Yahu Mohac denen bir savasin adinidami duymadiniz?

Birakin Avusturyayi, bugünün Avrupa Birligi varya heh iste Kanuni Mohac ta o zamanin bütün birlesmis avrupasini yerle bir ettti..

O yerle bir olanlarin icinde bugünün avusturyasida vardi..

Acin okuyun, arastirin az biraz..

Bakin bakalim mohac kimlerle yapilmis, Roma-Germen iparatorlugu denen yer neresiymis!

Yazik! Gecmisinden bi haber bir nesil!

Bugün hala Avrupa da okullarda okutulur Mohac savasi..

Kanuni ye Avrupalilin "Muhtesem " lakabini vermesine sebeptir Mohac!

Kanuni 7 avrupa kralligina diz cöktürdü mohacta..

Burada bir cahil viyana dan bahsediyor..

Bre cahil viyana kusatmasi sirasinda Kanuni öldü, öldü!

Öldügü icinde ordu geri cekildi!

Tarih bilgisi olmayan cehaletine ragmen konusmaya utanmayan bir adam!

Merzifonluyu bilirmisin sen bre cahil!

Lehistani, Rus u nasil dize getirdigini bilir misin?

Kendisinin komutasindaki birkac kisinin hatasi dolayisi ile basarisiz olan viyana kusatmasi sonucu, padisahin onu idam etmemesi icin kimlerin seferber oldugunu bilir misin?

Yazik yazan kisinin cehaleti zaten herkesce malum ama surada yazanlarin tarih cehaleti beni soke etti!

Ne dedirtmisleri o capslarda " cok cahilsin .................."

Son düzenleme:
Bari üç kıtaya yayılmış Osmanlının torunuyuz diye genel bir cümle kursaymış

Osmanlı deyince akla nedense hep siyasi ve askeri anlamda başarılı olan dönem geliyor.. Sonrasını da keşke böyle canla başla savunan insanlar olsa ( 6 yaşında tahta geçen padişahımız olmuş yahu)

Bu kadar çabuk mu.......iş güvencesi ne zaman kalkıyormuş. Başka memurlar için de yasa tasarısı var mı

Evet bu kadar cabuk...Şu anda öğretmenler gündemde geçecek canım.

Bu arada alaracık baya sıkı takıp ediyosun yazdıklarımı kelimesi kelimesine :)) Aferin.Devam et takibe bide erkekmişim kafa yormuş baya ahaha.Kulladığım kelimeler ayıp e e.Cici kız ol sen e-e kelimeler kullanma hiç emi :)))

Öfff artık akp'li oldugumdan şüphe edecegim sayenizde..

Bizden daha fazla anıyorsunuz yeminle :))

Sabah akşam erdoganla yatıp erdoganla kalkmak bence gizli hayranlıgın daniskadır

seviyorum sizi cicişler

Yok birde cehalaetin daniskasi ile saldirmazlar mi?:))

Yahu bari bir acin okuyunda sonra saldirin en azindan cehalaetiniz belli olmaz diyecegim ama belli oldu olacagi kadar:))

Adam Kanuni yi yenilmis bir padisah saniyor ya:)))))

Cok cahilsiniz ölün mü diyordu o adam ne diyordu ya:)))

çatlasanızda patlasanız da dünya lideri

Konuyla alakasız olacak ama pembecim savunmak ayrı birşey de Vatan yahut Silistre'ye neden çevirdiniz çözemedim.
Sanki bu işten para alırcasına.
Bir de aklıma bir caps geldi:
'Erdoğan dünya lideri ama dünyanın bundan haberi yok.'

Neyse şaka bir yana, gerçekten komik olmuş Viyana Kuşatması'ndan dem vurması filan...

Yahu Erdogan viyana kusatmasini agzina bile almiyor ya:))))))))))))

Bari cölasanin yazisini okuyun..

"Viyana kusatmasi" fikrini cölasan ortaya atiyor..

Erdogan sadece "Kanuni nin, merzifonlu nun, 4. Muratlarin torunuyuz" diyor..

Bizim cokkkk bilgili! yazarimiz da tarihten bi haber sekilde " ay bunlar yenilmislerdi" diyor..

Hadi cölasan cahilin dibi ama buradakilerde cölasan gibi bir cahilin yazisiyla saldiriyor..

Yahu bari acik okusaydinizda öyle sayldirsaydiniz...

Mohac i okuyun, kimlerle yapilmis, Merzifonlunun lehistan, Rus savaslarini okuyun, okuyunda Avrupa nin gipta ettigi sadrazami taniyin..

Birdahaki seferde bir cahilin pesinden gitmezsiniz:))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…