- 1 Eylül 2010
- 11.644
- 22.239
- 598
Aman bilgisizliğe bak hizaya gel!
Adam yıllardır tek başına ülkeyi yerden başa çıkarmışken, bu konunun gündeme gelmesi deve da kulak bile kalmaz. dünyanın üzerindeki bir toz parçasını gören varsa bunu da görüp gündeme getirebilir ancak....
Marmaraydan tut, en büyük adleye, en güzel ve büyük hava limanlarından tut, aklınıza ne gelirse insanca yaşamaya başlamışız. ben şimdi viyanının bilmem nesine takılan kişiye sorarım... Bu işler öyle oturduğun yerden iki kelime yazmakla olmuyor çölaşan, bu ülkeye ne faydan dokunmuşta konuşuyorsun.
Ne yapılırsa yapılsın, bu adam daha 2 ay önce türkiyenin yarısının oyunu oldu.
Sonuç itibariyle; tayyip erdoğan bu ülkenin gelmiş geçmiş en büyük lideridir "Nokta"
Avatarındaki sen misin cnm çok güzel çıkmışsın
Allah gelecekteki evlatlarımı böyle öğretmenlere denk gelmekten korusunAnla iste nasil sacmaliyor. Ogretmen olacak bide bu yaa..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
burdaki konu hükümeti desteklemek mi. bunu anlamak için çok çabaladın mı. kanuni sultan süleymanı aşağılıyorlar . yok oraya gitmişte alamamışta erdoğan ne yüzle gelmişte. anzaklar da çanakkalede yenildiler hala yas ilan ediyorlar o günü. atalarını anmak için çanakkaleye geliyorlar. bunların yaptığı nedir sence
Aman Birak pembe ya... O kendi kabaligini baksinda kendini elestirsin bir önce... Geçen herif diyordu herif nedir ya ? Off ne kaba, aralara nokta koyarak bütün iğrenç kelimeleri yaziyor defalarca b.k kelimesini kullanmis bir yorumcu kendisi ne kaba , ne iğrenç erkek olduğunu düşünüyorum o derece :)))
Aman bilgisizliğe bak hizaya gel!
Marmaraydan tut, en büyük adleye, en güzel ve büyük hava limanlarından tut, aklınıza ne gelirse insanca yaşamaya başlamışız.
ay valla tın... umrumda bile değiller.
Kendini cok akilli, mantikli biri zannediyor birde dalga geçmiş krese çevirdi diye kendine baksa kreşin babasini görür :)) yok bosvermedim artik birinin söylemesi lazim aci gerçekleri itinayla bu görevi ustlendim :))
Bu kadar çabuk mu.......iş güvencesi ne zaman kalkıyormuş. Başka memurlar için de yasa tasarısı var mıPembe istisnasiz her durumda basbakani ve akpyi savunma sanatiyla kendini gelistirmis bir arkadasimiz. Valla pembe korkarim sen simdi hukumetin ogretmenlere is guvenligini ortadan kaldiran torba yasayi bile desteklersin.Isguvenligim elimden alinacak ama olsun basbakanimizin akpmizin cani sagolsun dersin.Olur mu olur dersin valla.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bu kadar çabuk mu.......iş güvencesi ne zaman kalkıyormuş. Başka memurlar için de yasa tasarısı var mı
Sen bana hiç bulaşma istersen ebedi...İster misin?bi diğeride cennet mahellesine çevirdiniz burayı diyordu
maşallah her yorumunda cennet mahallesini yaşatıyor hatun :)
çatlasanızda patlasanız da dünya lideri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?