Erdoğan'ın müjdesi belli oldu

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.837
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Adıyaman Nissibi Köprüsü açılışında sözünü ettiği Diyanet İşleri Başkanı ile ilgili müjde belli oldu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Adıyaman Nissibi Köprüsü açılışında "Yarın bir müjde duyabilirsiniz. Bu müjde Diyanet İşleri Başkanımızla alakalı olacak" diye konuşmuştu. Erdoğan'ın bu sözü bir anda gündeme oturmuştu. Ancak müjde yarına kalmadan ortaya çıktı.

Buna göre Erdoğan, Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez'in iade edeceğini söylediği milyonluk makam aracı için harekete geçti. "Haberim olsaydı, iade etmesine müsade etmezdim" diyerek tartışmalara katılan Erdoğan, muhalefeti de Diyanet'e düşman olmakla suçlamıştı.

Kanal D haber'e göre bu müjde yeni bir makam aracı. Sürprizin ne olduğunu canlı yayında açıklayanCüneyt Özdemir Erdoğan'ın Cumhurbaşkanlığı'na ait zırhlı Mersedes'lerden bir tanesini Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez'e tahsis ettiğini açıkladı. milliyet

daha geçen gün gazetecıye dava acıp faizini istiyordu. faiz hani haramdı ? bu nasıl din adamı böyle?
allah hepınıze sorsun. din tüccarları! sanki cebınden cıkıyor.. yetimin, mazlumun, fakirin alın teri bunların hepsı. örnek olsun papa senın gıbılere!

Son düzenleme:
hani bana mercedes su an atv de canlı yayında yüzüne diyorum yanıt yok

Hangi partiye oy vereceğim konusunda cok kararsizdim ama Mercedes müjdesi beni benden aldı, onlar konuşur akp yapar tüm oylar ak partiye

sabah haberlerde dinledim bu haberi sinirden kudurdum , irkildim..
adamın hıcbısey umurunda değil valla bunu iyice idrak ettim.. halkın durumu , grevdekilerin psıkolojısı. ye kürküm ye hesabı..
Anlamadıgım diyanet başkanını neyden kimden koruyoruz zırhlı mercedes nedir ya..

Oh sabah sabah yüzümde güller açtı, Türkiye iyice büyüyecek. Bence özel bir uçak da tahsis etsin, zırhlı Mercedes yetmez.

Bugün zırhlı olmasa da bende mercedes almaya gidicem. Benim diyanetten neyim eksik

Olur mu hiç dinimizi böyle koruyorlar işte. Din ile ilgili ne varsa ön plana çıkarılsın ki kimse dini kullandığını anlamasın.
O hangi dini yaşıyor orası da muamma, çalmanın hak yemenin haram olmadığı bir din.
Kendisi de Müslüman mı tartışılır? Kendine Müslüman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…