• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"Erdoğan'ın korumaları ile Belçika VIP korumaları yumruklaştı"

• Konu Sahibi Konu Sahibi Chess
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.825
898
"Erdoğan'ın korumaları ile Belçika VIP korumaları yumruklaştı"
Paylaş Paylaş
Belçika'da yayın yapan bir internet sitesinin iddiasına göre, korumalar 2 kez karşı karşıya geldi
page_34erdoganin-korumalari-ile-belcika-vip-korumalari-arasinda-gerginlik-yasandi34_983736463.jpg

inPaylaşın
Belçika Radyo Televizyon (RTBF) internet sitesi, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın korumaları ile Belçikalı yakın koruma polisleri arasında iki defa gerginlik yaşandığını ileri sürdü. Fransızca yayın yapan sitenin iddiasına göre, gerginlik yumruklaşmaya kadar vardı.

Engin Akgürbüz’ün DHA’da yer alan haberine göre, siteye göre, ilk gerginlik 4 Ekim Pazar akşamı Erdoğan’ın Türk vatandaşlarına hitap ettiği alanda yaşandığının kaydedildiği haberde, “Belçika polisiyle Türk Cumhurbaşkanı’nın güvenlik güçleri arasında ilk itişme yaşandı” denildi.

"Erdoğan'ın koruması dirsek attı" iddiası
İkinci gerginliğin pazartesi günü Erdoğan’ın konuşma yaptığı Egmont Enstitüsü’nde yaşandığının kaydedildiği haberde “burada çok daha sert” bir itişme yaşandı. İtişmenin sebebinin Erdoğan’ın ziyaret edeceği bir yerin önceden kontrol edilmesi konusunda olduğu vurgulandığı haberde şöyle denildi:

“Belçika güvenlik güçleri kendi toprakları üzerinde Türk Cumhurbaşkanı’nı korumanın kendi görevleri olduklarını düşündüklerinden kontrolü kendilerinin yapmaları gerektiğini belirttiler ancak Türk güvenlik güçleri ise kontrolü kendileri yapmak istediler. Bu gerginlik sırasında iki taraf arasında önce itişme sonrasında ise yumruklaşma yaşandı. Erdoğan’ın yakın korumalarından bir tanesi Belçika VIP korumalardan bir tanesine dirsek attı. Türk koruma bundan çok kısa bir süre sonra da kendini yerde buldu. Hemen ardından sükûnet sağlandı.”
http://t24.com.tr/haber/erdoganin-k...-korumalari-arasinda-gerginlik-yasandi,312024

Türk koruma kendini yerde buldu , konu kapandı.
Bu mesajla ne anlatılmak isteniyor anlayamadım.

Başlığı okuyunca asansörü mü paylaşamadılar acabaa dedim de yok değilmiş. :KK45:

Hay Allahim artik yapilan her habere guler oldum. Gercekten trajikomik. Eze eze olduremediler adami simdi de koruma dustu konu kapandi ile biten bir haber:KK70:

ne alındınız yaw, sanki dayak yiyen sizin korumanız:KK48::KK48: düşmüş ama kalkmış işte adam:KK48: o da dirsek atmasaymış:KK70::KK70::KK70:

Türk koruma kendini yerde buldu , konu kapandı.
Bu mesajla ne anlatılmak isteniyor anlayamadım.
biz bayılıyoruz böyle kendimizi ezik ,, dövülen cahil, cüleha olarak lanse etmeye.. çok bayılıyoruz yabancıları övmeye şakşaklamaya.. kendi insanımızı yermeye... aferim devam alkışlıyorum sizii...:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

Korumalara doyamamışlar :KK45:
güvenlik güçlerinin olayı bu zaten herşeyi şiddetle çözmek.

biz bayılıyoruz böyle kendimizi ezik ,, dövülen cahil, cüleha olarak lanse etmeye.. çok bayılıyoruz yabancıları övmeye şakşaklamaya.. kendi insanımızı yermeye... aferim devam alkışlıyorum sizii...:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

Burada konu akp'nin koruması olduğu için tepki toplamıyor. Ancak ciddi bir şekilde düşünüldüğünde; " Türk koruma kendini yerde buldu ". Algı mesajı.

Back
X