• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erdoğan'ın kızı şarap içiyor

Eylemciler Sümeyenin şarap içmesiyle ilgilenmezler merak etmeyin.
Anlatmak isterdim de,nasılsa siz kendinizi kandıracak bir yol bulmuşsunuz.
kandırmak demiyoruz biz buna doğruları görmek herşeye asker bavulu gibi düşmemek diyoruzz ...
ilk önce bunu anlayın dilerseniz...

Farzı misal şarap içiyor bu kimi neden ilgilendirir ki. Herkes ne isterse yer,içer tasası kimseye düşmez.
İnandırıcı bulmadım hacklenmiş hesabı bence.

Sabahta bir kadina cok afedersiniz o.... Yazmis.Takip ederim kendisini twitterda uzun zamandir.Hic denk gelmedim bole cirkin uslubuna terbiyesizligine.Hic yakistiramadim bunu yazmasini.Umuyorum ki hacklenip bunu biri yapmistir.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu konuda lafimi geri aliyorum.Kadin agza alinmayacak laflar etmis.Kadin demeye dilim varmiyor cunku bu lafi haketmis .Paylasmaya bile utandim karsilikli twitleri.Twitter ortaminda insanlar yurek yiyip sonra yaziyolar sanirim.Masallah hepsi cok cesaretli yaziyolar.

O zaman varsa yayınlayın hep birlikte görelim..
Bu kadar hakaret eden biri yayınlamaktan neden kendini geri alıkoyuyor ki?

önceden de emine erdoğanın içkili masanın etrafında bir resmi yayınlamıştı. içki içtimi içmedimi diye tartışılıp durdu. muhafazakarlar birbirleriyle tartışıp durdu. o içki içenlerin içinde ne işi vardı günah işledi bilmem ne....bizim taraftan içmiş içmemiş çokta tındı :51:

şimdi de kızı şarap içiyormuş, bu tür olaylar muhafazakar kesimi çok bağladığı için ama bizi bağlamadığı kesin. :51: Hesap fakemidir bilmem ama adam yemini tam alamamış olabilir. :51:

O zaman varsa yayınlayın hep birlikte görelim..
Bu kadar hakaret eden biri yayınlamaktan neden kendini geri alıkoyuyor ki?

Benim bahsettigim olay icin mi yayinlayin dediniz?Benim dedigim icinse konuyla alakasi yok diye birde fazla kufur iceriyor diye paylasmadim ben.icerik silmek yasak ama paylasip kaldirabilirim capsi.

Kendisinin 2009da polisle girdigi küfürlü kavgadan dolayi AKPden ihraci istenmis,
sonrasinda zaten kendisi istifa etmis.

Yani tweetleri bizzat kendisi atmis olabilir :27:

Cok seviyesiz bir kisilik oldugu asikar.
Kendi pisliginde bogulsun dursun.

Biz Sümeyye'nin içtiği şarapla ilgilenmeyiz. Çünkü biz nasıl özgürlük istiyorsak yediğimize içtiğimize karışılmasın istiyorsak başbakan tarafından, onunkilere de karışmayız. Bize de karışmasınlar yeter. Amaa bu chp tarafından birinin şarap içmesiyle ilgili çıksaydı bakın neler diyorlardı.

Bu arada söylenen sözleri kınıyorum çok çirkin mesnetsiz gerçekten özel hayat kimseyi ilgilendirmez. :20:

Buyuk ihtimalle guc geciremedi, kiziyla karisiyla bel alti vurmaya calisiyor, gereksiz, yiyin birbirinizi:ssz:

Ne yaparsa yapar...Özel hayatla vurmak çok çirkin.Yönetimini,adaletini eleştir ona eyvallah ama bu çok çirkin.

Back