Sporu unutmuş ama köprü yapılırken sporumuz da gelişmiş oluyo
aaa ciddiymişpeki ne diyelim, bir sanat dalı olarak: baraj
Kafalar tertemiz
İşine Nasıl geliyorsaBunu ciddi ciddi mi okumalıyım şaka mı yaptın yoksa
Şekerim anlayana sivrisinek saz anlamayana davul zurna az dememişler boşuna aya köprü yapılsa ya da Atlas okyanusuna baraj çekilse size birşey ifade edeceğini sanmıyorum siz metroya da binmiyorsunuzdur şimdi Marmara'ya filan Aman Yavuz sultan selim den geçmeyin diktatörlük bulaşabilir :)Sporu unutmuş ama köprü yapılırken sporumuz da gelişmiş oluyo
Erdoğan’ın ‘gözünden kaçmadı’: Batı bizi barajlardan, köprülerden ötürü kıskanıyor
21/05/2016 14:40
PrintPocketPinterestGoogle+TumblrWhatsAppTwitterTelegramFacebook1
Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Türkiye’nin dört bir yanında çoğunlukla doğal ortam gözardı edilerek yapılan imar faaliyetlerinden ötürü batılı ülkelerin Türkiye’yi kıskandığını söyledi.
Erdoğan’a göre, batının Türkiye’deki insan hakları, ifade özgürlüğü ihlalleri, ‘terörle mücadele’ gibi alanlardaki eleştirilerinin ‘asıl sebebi’,yapılan barajlar, köprüler, metrolar…
Fotoğraf: DHA
Artvin’de konuşan Erdoğan, bundan önce de sıklıkla dile getirdiği argümanlarını şöyle sıraladı: “Batı bizi niye kıskanıyor? İşte bu barajlardan ötürü, Yavuz Sultan Selim Köprüsü’nden ötürü, boğazın altından geçen Marmaray tünelinden, metrosundan ötürü kıskanıyor.”
Türkiye’nin hukuk devleti olduğunu da savunan Erdoğan, kimsenin hakkını yemediklerini öne sürdü: “Biz hukuk devletinin içerisindeyiz. Hukuk devletinin içinde biz hakkı olanın hakkını zayi etmeyiz. Bundan hiç endişeniz olmasın. Şu yapılanlar kim için? Benim için değil biz bugün varız yarın yokuz, gidiciyiz. Biz bu millete efendi olmaya değil hizmetkar olmaya geldik.”
Kim bu ‘alışıldık hoca’?
Yusufeli’ne yapılacak baraj projesinin üç yıl içinde bitmesi için hükümetten söz alacağını söyleyen Erdoğan, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu’nu kastederken, hayli ‘manidar’ bir çıkış yaptı: “Veysel Hoca’ya söyleyeceğim. Veysel Hoca ‘alışıldık hoca’lara benzemez.”
Erdoğan’ın ‘alışıldık hoca’ sözü, ‘ipi çekilen’ ve makamını Ulaştırma, Denizcilik Ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım’a bırakmak zorunda kalan Başbakan Ahmet Davutoğlu’nu hatırlattı.
http://www.diken.com.tr/erdogan-bati-bizi-barajlardan-koprulerden-tunellerden-oturu-kiskaniyor/
Dedi bir kaç hafta önce anayasa mahkemesi kararını tanımıyorum diyen beyamca..Türkiye’nin hukuk devleti olduğunu da savunan Erdoğan, kimsenin hakkını yemediklerini öne sürdü: “Biz hukuk devletinin içerisindeyiz. Hukuk devletinin içinde biz hakkı olanın hakkını zayi etmeyiz. Bundan hiç endişeniz olmasın. Şu yapılanlar kim için? Benim için değil biz bugün varız yarın yokuz, gidiciyiz. Biz bu millete efendi olmaya değil hizmetkar olmaya geldik.
Millet aya kendisi gidiyor, köprü yapsak kıskanmazlar içinizi ferah tutunŞekerim anlayana sivrisinek saz anlamayana davul zurna az dememişler boşuna aya köprü yapılsa ya da Atlas okyanusuna baraj çekilse size birşey ifade edeceğini sanmıyorum siz metroya da binmiyorsunuzdur şimdi Marmara'ya filan Aman Yavuz sultan selim den geçmeyin diktatörlük bulaşabilir :)
Evet evet ondanMillet aya kendisi gidiyor, köprü yapsak kıskanmazlar içinizi ferah tutun
Millet aya kendisi gidiyor, köprü yapsak kıskanmazlar içinizi ferah tutun
Ülkenin girişine "bizi çekemeyen anten taksın" yazalım da rahat edelim.ekşide biri yazmış, Japonların yaptığı köprüden Alman arabalarıyla geçtiğimiz için kıskanılıyoruz diyemutlu olmak ne ka kolay la bizim ülkede