Erdoğan’ın ‘gözünden kaçmadı’: Batı bizi barajlardan, köprülerden ötürü kıskanıyor

Kafalar tertemiz

böylesi iyi ama ya, düşünsene her şeye seviniyorsun, mutlusun, senin kapına gelmedikçe hiçbir şeyin bir önemi yok, savaşlara "çık çık vah vah" deyip survivor da bilmem kimin elenmesini eleştiriyorsun falan.. ne yalan söyleyeyim isterdim bu kafayı ha..

Sporu unutmuş ama köprü yapılırken sporumuz da gelişmiş oluyo
Şekerim anlayana sivrisinek saz anlamayana davul zurna az dememişler boşuna aya köprü yapılsa ya da Atlas okyanusuna baraj çekilse size birşey ifade edeceğini sanmıyorum siz metroya da binmiyorsunuzdur şimdi Marmara'ya filan Aman Yavuz sultan selim den geçmeyin diktatörlük bulaşabilir :)

Ya basın özgürlüğü yok olsun köprümüz va
Ya yasama yürütme yargı bağımsızlığı yok olsun barajlarımız va
Ya eğitimde yanlışlar var olsun köprümüz va
Ya ülke kan gölü ya barajlarımız va
Ya kadın cinayetleri tacizler tecavüzler içler acısı olsun köprülerimiz va
Ya torpil rüşvet olmadan insanlar bir yerlere gelemiyor
Ya ne uzatıyorsunuz sayın halk size köprü baraj yaptık nankör hain cahil olmayan kesim

Evet zamanında ihtiyaç sebebiyle köprü ve barajları yapanlara teşekkür borçluyuz .

Dedi bir kaç hafta önce anayasa mahkemesi kararını tanımıyorum diyen beyamca..

Harbiden kıskanılacak ülkeyiz he.

Millet aya kendisi gidiyor, köprü yapsak kıskanmazlar içinizi ferah tutun

Ayy inanan var mı bunlara. Gerçekten çok uzağa gitmeye gerek yok trt belgesel açın izleyin bir kaç gün ne ülkeler ne köprüler ne projeler var bizimkiler solda sıfır kalıyor. Yanlış anlaşılmasın ülkemi kesinlikle küçümsemiyorum her bir gelişme bizler için önemli ama bir baraj bir köprü için bizi kıskanmayacakları gün gibi ortada. Maalesef tarih kitaplarımızda da herşey şişirilmiş biraz araştırınca hemen farkediyorsunuz.

Bana da özel bir köprü yapılsın isterdim üstünde bağdaş kurup ağlayabileceğim, bana da özel bir köprü yapılsın isterdim ecnebi memleketinde olan eski sevgilimi kıskandırabileceğim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…