Erdoğan’ın ‘gözünden kaçmadı’: Batı bizi barajlardan, köprülerden ötürü kıskanıyor

Kafalar tertemiz:KK53::KK53:

böylesi iyi ama ya, düşünsene her şeye seviniyorsun, mutlusun, senin kapına gelmedikçe hiçbir şeyin bir önemi yok, savaşlara "çık çık vah vah" deyip survivor da bilmem kimin elenmesini eleştiriyorsun falan.. ne yalan söyleyeyim isterdim bu kafayı ha..

Sporu unutmuş ama köprü yapılırken sporumuz da gelişmiş oluyo :deli:
Şekerim anlayana sivrisinek saz anlamayana davul zurna az dememişler boşuna aya köprü yapılsa ya da Atlas okyanusuna baraj çekilse size birşey ifade edeceğini sanmıyorum siz metroya da binmiyorsunuzdur şimdi Marmara'ya filan Aman Yavuz sultan selim den geçmeyin diktatörlük bulaşabilir :)

Ya basın özgürlüğü yok olsun köprümüz va
Ya yasama yürütme yargı bağımsızlığı yok olsun barajlarımız va
Ya eğitimde yanlışlar var olsun köprümüz va
Ya ülke kan gölü ya barajlarımız va
Ya kadın cinayetleri tacizler tecavüzler içler acısı olsun köprülerimiz va
Ya torpil rüşvet olmadan insanlar bir yerlere gelemiyor
Ya ne uzatıyorsunuz sayın halk size köprü baraj yaptık nankör hain cahil olmayan kesim

Erdoğan’ın ‘gözünden kaçmadı’: Batı bizi barajlardan, köprülerden ötürü kıskanıyor

21/05/2016 14:40

PrintPocketPinterestGoogle+TumblrWhatsAppTwitterTelegramFacebook1

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Türkiye’nin dört bir yanında çoğunlukla doğal ortam gözardı edilerek yapılan imar faaliyetlerinden ötürü batılı ülkelerin Türkiye’yi kıskandığını söyledi.

Erdoğan’a göre, batının Türkiye’deki insan hakları, ifade özgürlüğü ihlalleri, ‘terörle mücadele’ gibi alanlardaki eleştirilerinin ‘asıl sebebi’,yapılan barajlar, köprüler, metrolar…

erdoganmaryland.jpg

Fotoğraf: DHA

Artvin’de konuşan Erdoğan, bundan önce de sıklıkla dile getirdiği argümanlarını şöyle sıraladı: “Batı bizi niye kıskanıyor? İşte bu barajlardan ötürü, Yavuz Sultan Selim Köprüsü’nden ötürü, boğazın altından geçen Marmaray tünelinden, metrosundan ötürü kıskanıyor.”

Türkiye’nin hukuk devleti olduğunu da savunan Erdoğan, kimsenin hakkını yemediklerini öne sürdü: “Biz hukuk devletinin içerisindeyiz. Hukuk devletinin içinde biz hakkı olanın hakkını zayi etmeyiz. Bundan hiç endişeniz olmasın. Şu yapılanlar kim için? Benim için değil biz bugün varız yarın yokuz, gidiciyiz. Biz bu millete efendi olmaya değil hizmetkar olmaya geldik.”

Kim bu ‘alışıldık hoca’?
Yusufeli’ne yapılacak baraj projesinin üç yıl içinde bitmesi için hükümetten söz alacağını söyleyen Erdoğan, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu’nu kastederken, hayli ‘manidar’ bir çıkış yaptı: “Veysel Hoca’ya söyleyeceğim. Veysel Hoca ‘alışıldık hoca’lara benzemez.”

Erdoğan’ın ‘alışıldık hoca’ sözü, ‘ipi çekilen’ ve makamını Ulaştırma, Denizcilik Ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım’a bırakmak zorunda kalan Başbakan Ahmet Davutoğlu’nu hatırlattı.
http://www.diken.com.tr/erdogan-bati-bizi-barajlardan-koprulerden-tunellerden-oturu-kiskaniyor/

Evet zamanında ihtiyaç sebebiyle köprü ve barajları yapanlara teşekkür borçluyuz .

Türkiye’nin hukuk devleti olduğunu da savunan Erdoğan, kimsenin hakkını yemediklerini öne sürdü: “Biz hukuk devletinin içerisindeyiz. Hukuk devletinin içinde biz hakkı olanın hakkını zayi etmeyiz. Bundan hiç endişeniz olmasın. Şu yapılanlar kim için? Benim için değil biz bugün varız yarın yokuz, gidiciyiz. Biz bu millete efendi olmaya değil hizmetkar olmaya geldik.
Dedi bir kaç hafta önce anayasa mahkemesi kararını tanımıyorum diyen beyamca..

Harbiden kıskanılacak ülkeyiz he.

Şekerim anlayana sivrisinek saz anlamayana davul zurna az dememişler boşuna aya köprü yapılsa ya da Atlas okyanusuna baraj çekilse size birşey ifade edeceğini sanmıyorum siz metroya da binmiyorsunuzdur şimdi Marmara'ya filan Aman Yavuz sultan selim den geçmeyin diktatörlük bulaşabilir :)
Millet aya kendisi gidiyor, köprü yapsak kıskanmazlar içinizi ferah tutun :KK70: :KK70:

Ayy inanan var mı bunlara. Gerçekten çok uzağa gitmeye gerek yok trt belgesel açın izleyin bir kaç gün ne ülkeler ne köprüler ne projeler var bizimkiler solda sıfır kalıyor. Yanlış anlaşılmasın ülkemi kesinlikle küçümsemiyorum her bir gelişme bizler için önemli ama bir baraj bir köprü için bizi kıskanmayacakları gün gibi ortada. Maalesef tarih kitaplarımızda da herşey şişirilmiş biraz araştırınca hemen farkediyorsunuz.

Bana da özel bir köprü yapılsın isterdim üstünde bağdaş kurup ağlayabileceğim, bana da özel bir köprü yapılsın isterdim ecnebi memleketinde olan eski sevgilimi kıskandırabileceğim...

X