ALLAH tan hakkıyla korkan insana her türlü güvenirim ben, bu da bana güven veriyor. RABBİM korusun hem vatanımızı hem onu...adam başı dik durdugu milleti uyandırdıgı Allah peygamber dediği için bi gün öldürülecek Allah korusun adam dogru elbette insan hataları olmuştur ama bugüne kadar gelenlere bin basar
Devlet malını cebine indirenler konusunda ne düşünüyorsunuz?ben rte konusunda degil müslümanlar ve ALLAH diyenleri küçümsayen Allah ı inkar edip ona inananları düşman gören kendiyle aynı düşünmeyenleri aşagı çeken saygısızlık yapanlar konusunda hassasım bu arad Amin
Devlet malını cebine indirenler konusunda ne düşünüyorsunuz?
Hırsızlık yapıp, din , iman Allah, peygamber diyen herkese inanıyorsunuz sanırım.
bakın tayyip erdogan babamın oglu degil ama kabul edelim ki adam iyi işler yaptıDevlet malını cebine indirenler konusunda ne düşünüyorsunuz?
Hırsızlık yapıp, din , iman Allah, peygamber diyen herkese inanıyorsunuz sanırım.
Ay, okumayı unutmuşumUstteki yorumu okumuyomusun parkon? Adam oglum yolsuzluk yapsin aninda reddederim demis
Feda olsun.tamam umarım rte için banlanmam
ya ne zman siyasete yazsam banlanıyom tırstım az:)Feda olsun.
Adam siyasetci, adam imam degil, sunu bir anlayabilseniz.. Din uzerinden siyaset yapmanin bu ulkede aslinda yasak oldugunu, bu yuzden daha once bircok partinin kapatildigini, bu tip partilerin din soylemleri ile prim yaptigini ve siyasete Allah, kitap, Hz. Muhammed laflarini karistirmanin din somurusune girdigini bir anlayabilseniz. Adamlar Islami tekellerine almislar, kendilerinden olmayana gavur gozu ile bakip bunu da halka boyle empoze ediyorlar. Yazdiklarinizdan bile sizin de etkilenenlerden oldugunuzu goruyorum, bunun savunulacak bir yani yok. Herkes hergun Allahi zikrediyor, AKPli olmayanlarin da Allahi ayni, onlarin oyu % 40 ise bu ulkede musluman olup onu sevmeyenlerin orani da diger yuzde 60'in en az 50'si, siz de bunu bir anlasaniz.adam başı dik durdugu milleti uyandırdıgı Allah peygamber dediği için bi gün öldürülecek Allah korusun adam dogru elbette insan hataları olmuştur ama bugüne kadar gelenlere bin basar