Erdoğan'ın Cumhurbaşkanı reklam filmine yasak

Aynen. Mhp bitmiştir. Chp itiraz etse, rahatsız olsa anlarımda yazık. Benliğini kaybetmiş bir mhp.

Bir başka konuda da chpliler Ekmeleddine oy veriyorsa solculuk bitmiştir demişsiniz,nasıl böyle ahkam kesebiliyorsunuz acaba? Size göre rte ye karşı kim varsa ne varsa bitmiş zaten.

Rte kim ki ona her karşı gelen helak oluyor sizin düşünce tarzınıza göre?

Cok guzel reklammis... Yasaklandigi icin daha cok insan izleyecektir eminim... Kac tane reklami var hic biri bu kadar izlenmeyecek(:

Bir başka konuda da chpliler Ekmeleddine oy veriyorsa solculuk bitmiştir demişsiniz,nasıl böyle ahkam kesebiliyorsunuz acaba? Size göre rte ye karşı kim varsa ne varsa bitmiş zaten.

Rte kim ki ona her karşı gelen helak oluyor sizin düşünce tarzınıza göre?

Solculuk bitmiştir görüşünü sadece ben demiyorum solcuların kendisi de söylüyor. Sol bir partinin muhafazakar bir aday çıkarması bittiğinin kanıtı değilmidir?

Mhp 80 lerde dini yasaklar konusunda chp ile çatışma içindeydi. Şimdi kendisi içinde ezan sesi var dua eden kadın var diye şikayet eder oldu. Bu da 80ler deki mhp görüşünün bittiğinin bir kanıtıdır.

Bu yasak da bana göre faşizanca yapılan bir yadakdır. Isteyen ezan sesi koyar isteyen çan sesi. Nedense yasaklara karşı olanlar hedef ak parti olunca yasaklardan yana oluyorlar. Bu da onların samimiyetsizliğinin bir göstergesidir.

Solculuk bitmiştir görüşünü sadece ben demiyorum solcuların kendisi de söylüyor. Sol bir partinin muhafazakar bir aday çıkarması bittiğinin kanıtı değilmidir?

Mhp 80 lerde dini yasaklar konusunda chp ile çatışma içindeydi. Şimdi kendisi içinde ezan sesi var dua eden kadın var diye şikayet eder oldu. Bu da 80ler deki mhp görüşünün bittiğinin bir kanıtıdır.

Bu yasak da bana göre faşizanca yapılan bir yadakdır. Isteyen ezan sesi koyar isteyen çan sesi. Nedense yasaklara karşı olanlar hedef ak parti olunca yasaklardan yana oluyorlar. Bu da onların samimiyetsizliğinin bir göstergesidir.

Bence bu reklamın şikayet edilme nedeni dinin siyasete alet edilmesidir,ezan sesinden rahatsız olduklarından falan değil o sizin anlayışınız.

yok estağfurllah elbetteki eleştirebilirde
onaylayabilisinizde

ben mesela TAYYİP ERDOĞAN I çok seviyorum

ama yeri gediğinde bu neden böyle bunu yapmasının sebebi ne vb.eleştiriyorum
e ama ne yapıyosun sen diyorum yok artıkkk :53: diyorum

ama o konuda üstüne basa basa söylüyorum o konuya cevap atan arkadaşlar dürekt hükümete daldınız :41:

kurumu değil erdoğanı eleştirdiniz
yanlış mıyım ?

Bende Bülent Ersoy'u seviyorum ama adaylık koysa oy vermem.

Eee haklilar kendilerince reklamcilikta bile son noktayi vurdu helal bu kadar yakisirdi bir reklam...

begenilmeyenleri nerden görüyorsunuz. şu siteyi bi öğrenemedim gitti.

evet onu bende ögrenmek istiyorum :26: begenilmeyenleri niye göremiyorum :44:

Kullanıcı kontrol panelinize tıklayın.Kırmızı bir buton olacak.Sağ tarafında da konunun ismi yazar kırmızı butonun.Üstüne tıkladığınızda beğenilmeyen mesajınızı görebilirsiniz hanımlar.:42:

Mhp bu yaptıklarıyla yok olmaya mahkûm bir parti olduğunu ispatlamıştır. Tabanına zıt hareket eden bir parti kendi kendini bitirmiş demektir.

Bu devirde hala yasaklarla bir yere varmaya niyet eden varsa, hiçbiryere varamayacağını bilsinler. Böyle yaptıkları sürece RTE büyütmekden başka birşey yapmış olmazlar. Bu yasağı lanetliyorum ve kınıyorum.

Bu demek oluyor ki ezan ve dua MHPnin de zoruna gitmis. Vay be..
Ama izleyen izledi, etkilenen etkilendi. Kaldirsaniz ne olur. Internette yeterince var.. AKP milleti sah damarindan vuruyor. Reklam cok guzeldi. Tebrik ediyorum...

Hanımlar azıcık araştırsanız, okusanız öyle konuşsak daha güzel olmaz mı?

Zoruna gitmeyle ne alakası var Yüksek Seçim Kurulu da hmmm evet bak şimdi bizim de zorumuza gitti yasaklayalım mı demiş yani?
Belirli kurallar çerçevesinde reklam yapmak "zorundalar".
Ayrıca dinle, ezanla, kitapla siyasetin ne alakası var Allah aşkına bi'söyleyin, aydınlatın beni...
Hem her ezan sesi dinletenden etkileneceksek vay halimize, bak adam dini içerikli reklam yapmış ülkeyi güzel yönetir mi diyosunuz siz?

Böyle körü körüne "hmm reklamı şikayet etmişler, din karşıtları tüü" şeklinde yazınca karşımda her şeyden bi'haber konuşan komşu teyze varmış gibi hissediyorum ne yalan söyleyeyim.

Ek olarak yasaklarla bi'yere varılmayacaksa başbakanınız bu zamana kadar neden yasaklar koydu ve siz neden adam haklı dediniz?

Objektif olsak her şey mis olurdu zaten.

Hanımlar azıcık araştırsanız, okusanız öyle konuşsak daha güzel olmaz mı?

Zoruna gitmeyle ne alakası var Yüksek Seçim Kurulu da hmmm evet bak şimdi bizim de zorumuza gitti yasaklayalım mı demiş yani?
Belirli kurallar çerçevesinde reklam yapmak "zorundalar".
Ayrıca dinle, ezanla, kitapla siyasetin ne alakası var Allah aşkına bi'söyleyin, aydınlatın beni...
Hem her ezan sesi dinletenden etkileneceksek vay halimize, bak adam dini içerikli reklam yapmış ülkeyi güzel yönetir mi diyosunuz siz?

Böyle körü körüne "hmm reklamı şikayet etmişler, din karşıtları tüü" şeklinde yazınca karşımda her şeyden bi'haber konuşan komşu teyze varmış gibi hissediyorum ne yalan söyleyeyim.

Ek olarak yasaklarla bi'yere varılmayacaksa başbakanınız bu zamana kadar neden yasaklar koydu ve siz neden adam haklı dediniz?

Objektif olsak her şey mis olurdu zaten.

Bilmiyorduk daha objektiflerin objektif olmadığını

Bana MHP ile ilgili bu düşüncelerinizin nedenini söyle misiniz gerçekten merak ettim :26:
Adamlar baktı ki ülke elden gidiyor, birleşmeye karar verdiler ve ortak aday gösterdiler.
Bu kadar nefretinizi kazanacak bir durum söz konusu olduğunu düşünmüyorum.

Ülke asıl 80lerde bu iki partinin (chp-mhp) yaptığı kavgalarla elden gitmişdi. Sizin daha geçmişinizden haberiniz yok.

Son düzenleme:
ben anlamıyorum anlayamıyorum

bi başka konuda 18 milyon fazla oy pusulası

bunu da yapan ysk değil mi ???

tabi ki ysk 'adaletliyim' izlenimi vermeye calışıyor. reklam kimin oyunu etkiliyor ki? reklam güzelmiş diye cumhurbaskanı tercihini değiştiren insan olmaz onlar büyük oynuyor

Yahu bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmayın Allah rızası için.Neymiş Ezandan duadan rahatsız oldular Chp olsa neyseymiş deMhp oluncaabes gelmiş. Yahu sizin aklınız başınızda mı ? Bu ülkede yalnızca Akpliler müslüman Akp din koruyucusu geri kalanı dinsiz gavur.

Reklamların nasıl olması gerektiğinden bi habersiniz bari konuşmayın da güldürmeyin kendinize. 30 Mart seçimlerinde de Türk Bayrağından dolayı şikayet edildi reklam ve bayrak kaldırıldı reklamdan. Ortak milli dini değerleri kendine mal etme nedeniyle şikayet edildi reklam yok hala ezan dua düşmanı bla bla bla...

Tabi ki de kaldıracaklardı. Resmen Kuran'la reklam yapılmış. Haddin son noktası artık.
Gerçi o reklama bile oooovvv cok güzel diyenler vardı. Allah kelamını dahi kendi çıkarlarına alet ettiler. Hiç ölmeyecek gibi yaşıyorlar..

Ülke asıl 80lerde bu iki partinin (chp-mhp) yaptığı kavgalarla elden gitmişdi. Sizin daha geçmişinizden haberiniz yok.

saçmalamayın lütfen sırf mhp tarafından 5000 kişi şehit oldu bir o kadar da chp den olmuştur ayrıca 80 olayları chp mhp kavgası denecek kadar basit bir dönem değildi

Back