Erdoğan'ın Cumhurbaşkanı reklam filmine yasak

Bu devirde hala yasaklarla bir yere varmaya niyet eden varsa, hiçbiryere varamayacağını bilsinler. Böyle yaptıkları sürece RTE büyütmekden başka birşey yapmış olmazlar. Bu yasağı lanetliyorum ve kınıyorum.

Mhp bu yaptıklarıyla yok olmaya mahkûm bir parti olduğunu ispatlamıştır. Tabanına zıt hareket eden bir parti kendi kendini bitirmiş demektir.

Mhp bu yaptıklarıyla yok olmaya mahkûm bir parti olduğunu ispatlamıştır. Tabanına zıt hareket eden bir parti kendi kendini bitirmiş demektir.

Bana MHP ile ilgili bu düşüncelerinizin nedenini söyle misiniz gerçekten merak ettim :26:
Adamlar baktı ki ülke elden gidiyor, birleşmeye karar verdiler ve ortak aday gösterdiler.
Bu kadar nefretinizi kazanacak bir durum söz konusu olduğunu düşünmüyorum.

Yasaklarla bir yere varmak ?:44:

Evet,Youtube kapatmakla bir yere varılmıyor mesela. Bu devirde hala yasak.

Bu demek oluyor ki ezan ve dua MHPnin de zoruna gitmis. Vay be..
Ama izleyen izledi, etkilenen etkilendi. Kaldirsaniz ne olur. Internette yeterince var.. AKP milleti sah damarindan vuruyor. Reklam cok guzeldi. Tebrik ediyorum...

Yasaklarla bir yere varmak ?:44:

Evet,Youtube kapatmakla bir yere varılmıyor mesela. Bu devirde hala yasak.

katiliyorum , hukumetin yasaklarina sesleri cikmaz onaylarlar.
hukumetin yasaklarini da lanetlesinler.ama olmaz tayyip ne derse ne yaparsa yapsin, bunlar icin kanundur , elestilemez.

Reklamı ilk dün görmüştüm ilk saniyelerde izlerken muhteşem yy tarzı bi dizi fragmanı zannetmiştim
taki sonunu görene kadar.Bu adam önceki seçimdede bayrağı kullanmıştı.
Şimdide dua ezan şaşırmadım doğrusu.

Yayınlamaya devam ederler.Geçen seçimde devam ettikleri gibi.Hatta bi ara reklamlar yalnızca Erdoğandan ibaretti.

Reklamların yalnızca REKLAM olarak kaldığını seçimlerden sonra bayraklar indirilirken yaşananlardan anlamış olduk

Ama izleyen izledi, etkilenen etkilendi. Kaldirsaniz ne olur. Internette yeterince var.. AKP milleti sah damarindan vuruyor. Reklam cok guzeldi. Tebrik ediyorum...

Ezan ve dua zoruna gitmedi. Bunlar ortak değerlerdir kendine mal edemez diye itiraz ediliyor. Tıpkı Bayrağın kullanılmasına itiraz edilmesi gibi

Aynen. Mhp bitmiştir. Chp itiraz etse, rahatsız olsa anlarımda yazık. Benliğini kaybetmiş bir mhp.

aahhh yazık olmuş tüh oysaki çok etkileyiciydi bir nevi sırlar dünyası,beşinci boyut gibi ders çıkarılasıydı

ben ikinci bölümünü beklerken yayından kaldırılmış.

Güzel tabi , herşeye muhalefet olmayın yahu Türk bayrağı için de bıdı bıdı yapmıştınız.
Hepimizin bayrağı değil mi siz de yapın reklamınızı , beceriksiz olmasınlar.

Dini sadece kendine mal eden bir adam ve buna musade eden bir halk...
Cumhurbaskanligi ile namazin niyazin ne alakasi var.
Bu tur seyler yuzunden malum partiyi savunanlar muslumanin krali, muhalefeti savunanlar kafir, dinsiz yerine konuluyor.
Ataturk Nutukta demis ki, Efendiler! İslam dini siyasete alet edilmeyecek kadar kutsal bir dindir.

Ben namaz kilsam da, oruc tutsam da, Allahima peygamberime inansam da sirf akpyi savunmuyorum diye yanlis yoldayim kimilerine gore

Kendisi de bir zamanlar cok seyi yasaklamisti, o yuzu versek daha yasaklar da. Bir reklamin yasaklanmasindan bisey olmaz. Yenilerini ceker, nasil olsa Turkiyede ucuz oyuncu cok.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…