reklama gerek yok aga
Tralaylaylay
Sukur biri adaleti yerine getirmis. Biz soyleyince suclu oluyoruz
Gerci karari vereni isinden alirlar, surerler kesin. Yazik.
Bencede kararı alanın yeni görev yeri hazırlanmıştır bile ..
Ama şükür ki yürekli cesur insanlar azda olsa hala kalmış.
Sonuç olarak ülke'de Erdoğan Anayasası yürütülüyor, o ne derse o oluyor.
Buna rağmen kaldırılmasını onaylayan YSK görevlisi her kimse helal olsun valla :128:
Simdi birileri cok sevindiniz diyecek ama tabii ki sevindik bu haber hala herkesi tamamen emrine alamadiginin ve adaletin oldugunun, ona karsi durabilecek insanlar oldugunun gostergesidir..
ben anlamıyorum anlayamıyorum
bi başka konuda 18 milyon fazla oy pusulası
bunu da yapan ysk değil mi ???
Ne demek istediğinizi anlayamadım? :44:
Yani diyor ki az once ysknin fazladan 18 milyon fazla oy pusulasi basmasina tepki gostermistiniz. (Ben aksine hak vermistim yskya) bence hata su ki bir kurumu her zaman desteklemek ya da reddetmek zorunda degiliz ayni bir insanin her yaptigina dogru demek zorunda olmadigimiz gibi...
Öyle tabiki, ben yeri geliyor siyasi parti liderimin dahi bazı düşünlerine katılmadığım zamanlar oluyor.
Hiç bir kurum yada kuruluşun sempatizanı değilim.
Elbette değer ve düşüncelerime uymayan bir durumda karşı çıkabilirim, çıkmalıyızda.
ben anlamıyorum anlayamıyorum
bi başka konuda 18 milyon fazla oy pusulası
bunu da yapan ysk değil mi ???
Öyle tabiki, ben yeri geliyor siyasi parti liderimin dahi bazı düşünlerine katılmadığım zamanlar oluyor.
Hiç bir kurum yada kuruluşun sempatizanı değilim.
Elbette değer ve düşüncelerime uymayan bir durumda karşı çıkabilirim, çıkmalıyızda.
Valla ben parti islerini baykaldan sonra biraktim acikca soyluyorum yaniama yine yonumuz fikrimiz belli tabi .
Yani bir kurumun bir kararini olumlu bulduysak artik onu elestiremez miyiz? Taraftir miyiz biz? Dogruya dogru yanlisa yanlis demesini biliyoruz cok sukur.
bizim burada elinde bayrak olan bir mehmetcik anıtımız. vardı.kısa süre önce onu kaldırdılar yerine başka bir şey koydular.tabii pek çok kişi tepki gösterdi aslında biz kaldırmadık,ikisini de kullanacağız diyerek mehmetcik heykelini de bir tarafa iliştirdiler ama o kadar belli ki emanet olduğu.eminim kısa süre sonra tekrar kaldırılacak.sadece göstermelik yapıldı.
şu anda da ülkemizde bazı şeyler göstermelik yapılıyor bana göre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?