• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erdoğan'dan yarışma programlarına tepki

Seda sayan ve taklitleri gibi kadını aşağılayan gerizekalı durumuna sokanlardan da temizleyin ekranları. Geçen gün bir şey okudum başka bir seda denen kadın var ya hani şu çok zayıflayan birden "kadının geçmişi erkeğin geleceği" diye bir laf etmiş. Sinirlerim tepeme çıktı. Sen kimsin ya. Sana ne kadının geçmişinden. Sen kendi geçmişine bak önce. Ya ciddi temizlik şart ekranlara. Bence üniversite yüksek lisans şartı getirilsin üniversite kısıtı falan konsun. Mülakata soksunlar insanları tvye çıkmadan önce.

yanlız son yılların en saçma yarışması tv 8 de şuan, hani kadınların kocalarının istediği gibi olmak için didindiği program, bu kadar kadınları aşağılayan bi program olamaz
Ona bi rast geldim jennifer anistona benzesin karim diyodu kendi de bir yakisikli ki sorma:KK53:

He hee tabi, kuzu dolmalari, tandirlari, baklavalari, börekleri, goturuyorlar TV de, dusunuyorlar mi insanlarda bunları alıp yiyebiliyor larmi diye..
Geç bu boş işleri başkan.. Halletmen gereken coookk daha önemli konular yokmu yarışmalardan başka.. Sanki yarışmalar bu sene başladı..evlilik programları belki 15 senedir var, senin kuru sıkı lari biz yemiyoruz ama, yiyen de yiyor ohh afiyet olsun

yanlız son yılların en saçma yarışması tv 8 de şuan, hani kadınların kocalarının istediği gibi olmak için didindiği program, bu kadar kadınları aşağılayan bi program olamaz
resmen aşağılıyorlar kadınları ya.biri karım adriana limaya benzesin istiyorum dedi şok oldum kadının da gıkı çıkmıyor cuma günü de o bayanlar diğerlerinin eşlerinin beğenisine sunuluyor.içim şişti resmen

resmen aşağılıyorlar kadınları ya.biri karım adriana limaya benzesin istiyorum dedi şok oldum kadının da gıkı çıkmıyor cuma günü de o bayanlar diğerlerinin eşlerinin beğenisine sunuluyor.içim şişti resmen

yani onlar belki de gerçek karı koca değildir öyle bile olsa çok iğrenç bence, sanki kadınların tek amacı kocalarına kendilerini beğendirmek, çocuklar bu programlarla büyüyor sonra neden şekilciyiz, neden maddeye bu kadar önem veriyoruz neden kadınlar ikinci sınıf diye sorguluyoruz

Canım ya o yarışmalar ne zamandan beri var acaba bir düşünsen!!
Hani size sırtını dayayan acurlar var ya (yalakalarınız) onlar sayesinde tavan yaptı son yıllarda.
Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu :KK14:

Seda sayan ve taklitleri gibi kadını aşağılayan gerizekalı durumuna sokanlardan da temizleyin ekranları. Geçen gün bir şey okudum başka bir seda denen kadın var ya hani şu çok zayıflayan birden "kadının geçmişi erkeğin geleceği" diye bir laf etmiş. Sinirlerim tepeme çıktı. Sen kimsin ya. Sana ne kadının geçmişinden. Sen kendi geçmişine bak önce. Ya ciddi temizlik şart ekranlara. Bence üniversite yüksek lisans şartı getirilsin üniversite kısıtı falan konsun. Mülakata soksunlar insanları tvye çıkmadan önce.

Hangisinden baslasinlar acaba. TV de program kalmayacak. :KK53: Guzel bir dizi de yok .

Kim Milyoner Olmak İster'i koyuyorlar, güya 3 güne mi ne yaymışlar, toplasan yarım saat izleyemiyoruz. Ona verdikleri süre o kadar kısıtlı ki... Her kanalda saçma sapan izdivaç programları, sonra şu saçma tarz yarışması, bbg evine benzer ayrı bir yarışma. Bunlar yarışma bile değil, Kısmetse Olur ve Survivor da dahil buna. Bunlar reality show. Hele şu Kısmet o kadar komik ki sırf gülmek için açıp kavgalarını falan izliyorum. :D Şu avatarımda gördüğünüz Melis başta olmak üzere karakterler başlı başına olay zaten. Kısmete dokunmasın çünkü o eğlenceli ama diğerleri bence komik bile değil. Alay edilecek bir tarafı bile yok benim gözümde. Yemek programları falan gereksiz, şu milyonerden iki tane daha koysalar daha iyi olur.

Not: TV izleyen biri değilim, sömestr sebebiyle evde olduğum için arada bakıyorum TV'ye. :KK53:

Ewet kocalar gitsin kendini bayanlara beğendrsin:))öyle bi program olasun:)))))

Ona bi rast geldim jennifer anistona benzesin karim diyodu kendi de bir yakisikli ki sorma:KK53:
O inanılmaz bişey yaa. Ona ben de çok sinirlendim. Geçen gün anneannem izliyordu, bi gördüm... Kadınlar değişip kendilerini kocalarına beğendirmeye çalışıyorlar falan, dedim bu ne ya?! Şu adamlara bak! Şu adamların tiplerine bak...

Tv8'deki böyle çok daha güzelsin varya oradaki adamları alacan güzelcene falakaya yatıracan :KK67::KK67:
Bunların ajanstan olduğunu şiddetle düşünüyorum..

Back