E kızlar şimdi napıyoruz sarı kola içip coco colayı tuvalete dökmeye devam mı yoksa coco cola içebilir miyim???? Kafam karıştı benim
Bişey diyeyim mi profil fotolarında görürsem yemin ediyorum şaşırmam İsrail bayrağı sallar bunlar artık bekle ve gör
Yarı yarıya sarı kolayla coca colayı sulandırıp iç. Cumhurbaşkanının sözleri henüz kesinlik kazanmadı şişte kebapta yanmasınE kızlar şimdi napıyoruz sarı kola içip coco colayı tuvalete dökmeye devam mı yoksa coco cola içebilir miyim???? Kafam karıştı benim
Pinkpin ayni seyleri ben de cok soyledim ki tek tek cikiyor da ama yine gormek istemeyeceklerBu adamın ve malum partinin israil uşağı olduğunu ve tek amaçlarının kutsal toprakları olan güneydoğu anadolu bölgesini başkanlık zırvası sayesinde ele geçirmek olduğunu, islamla uzaktan yakından alakaları olmadığını buralarda kaç yüz kere söylemiştim hatırlamıyorum.
Şimdi kula kul olanlar düşünsün
Pinkpin ayni seyleri ben de cok soyledim ki tek tek cikiyor da ama yine gormek istemeyecekler
Kalan saglari da sindirdiler korkuyla o yuzden sessizler.herkes ekmegimden aşimdan olurum diye sessizKesinlikle görmeyecekler ehlim. Çünkü öylesine bir mekanizma geliştirmişler ki, gözlerinin önünde cinayet işlese bir kedi gördüm sanki, kulaklarının dibinde borazan çalsa sinek mi vızıldadı modundalar.
O yüzden ben o güruhtan zati ümidimi kestim, kalan sağların sessizliği korkutuyor beni..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?