Erdoğan'dan kredi derecelendirme kuruluşlarına sert tepki

Florida da bay kisminda su tertemiz, dibi goruyorsun yani kopek baligi gelse de gorursun:) hem kopek baligindan korkmayin mi var ayol:)))
Bak suraya mesela cok ama cok guzel, kum gibi degildi kumu cok degisikti incecik, unda yuruyor gibiydik. Bu arada ben zaten cok uzaga yuzemem, fethiye'de bir defasin gece denize girdigimde, rahmetli oluyordum, o gun bugundur helvamin yenmesi icin yasimin genc olduguna karar verdim :-) ayaklarim kesildigi yerden otesiye gitmiyorum:)))

Iyi de kopekbaligi gelince bel hizasina dek geliyor zaten.. Bakinmaktan ne yaptigimi anlamiyorum.. :KK48:
Ama gecen Mart Cancun'a gittim. Cennet gibiydi, kopekbaligi da yok oralarda..

Iyi de kopekbaligi gelince bel hizasina dek geliyor zaten.. Bakinmaktan ne yaptigimi anlamiyorum.. :KK48:
Ama gecen Mart Cancun'a gittim. Cennet gibiydi, kopekbaligi da yok oralarda..

Aha ben de gittim oraya:)) bayildim hatta ama Sieasta da guzel inan. Ya uzaktan gorursun yuzgeci:)))) Bu arada Cancun da da varmis kopek baligi ben gitmeden bakmistim:))

kanitim da var bak videosunu cekmisler:))

Son düzenleme:
Aha ben de gittim oraya:)) bayildim hatta ama Sieasta da guzel inan. Ya uzaktan gorurun yuzgeci:)))) Bu arada Cancun da da varmis kopek baligi ben gitmeden bakmistim:))

kanitim da var bak videosunu cekmisler:))

Deme yav.. Iki kere gittim oraya.. Korkarim ben simdi.. Gittigim yer orada bir ada
beach-at-isla-mujeres.jpg

Isla Mujeres..

Deme yav.. Iki kere gittim oraya.. Korkarim ben simdi.. Gittigim yer orada bir ada
beach-at-isla-mujeres.jpg

Isla Mujeres..

Vay bu ne:)) ben gitmedim adaya, ama cidden suyun rengi boyle ne guzel. Burasi da iyiymis bir dahaki sefere artik, ama cok sevdim ben Meksika'yi, Maya kalintilarini dolastik bayagi. Bu arada konuyu kaynattik:))

Vay bu ne:)) ben gitmedim adaya, ama cidden suyun rengi boyle ne guzel. Burasi da iyiymis bir dahaki sefere artik, ama cok sevdim ben Meksika'yi, Maya kalintilarini dolastik bayagi. Bu arada konuyu kaynattik:))
Karaib Denizi.. Her tarafi boyle.. Suyun rengi yok, beyaz veya mavi veya ucuk yesil.. Neyse hakikatten kaynattik konuyu..

Yahu "sen kimsin ya"dan bir adım öteye gidemiyoruz ya. Kimsin dediğiniz kurumlara kimsin diyecek noktada değilsiniz sayın cumhurbaşkanı. Bir gün süper güç olursanız belki ama o da bu ortadoğu kafası ile hayal.

X