• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erdoğan'dan iddialı sözler:''Ben gidersem devlet yıkılır!''

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.825
898
Erdoğan resmen “ben gidersem devlet yıkılır” dedi
16 Mart 2016 Çarşamba 15:27
219426.jpg

Erdoğan: 'Erdoğan gitsin' demek 'vatanımızın, devletimizin tek olması anlayışı yıkılsın' demektir.

Ak Saray’da muhtarlara hitap eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yine çok tartışılacak sözler sarf etti. Kendisi ile ilgili eleştirilere yanıt veren Erdoğan resmen “ben gidersem devlet yıkılır” dedi.

“BEN GİDERSEM DEVLET YIKILIR” MESAJI

22′inci muhtarlar toplantısında konuşan Erdoğan “‘Tayyip Erdoğan gitsin demek’, ‘Bizim tüm siyasetimizi, tüm çalışmalarımızı, üzerine bina ettiğimiz milletimizin, bayrağımızın, vatanımızın, devletimizin tek olması anlayışı yıkılsın’ demektir. Öyle paralel devlet, yok bilmem şu devlet bu devlet, yok hepsi. Bu ülkede Türkiye Cumhuriyeti Devletinden başka bir devlet asla yoktur ve olamaz. Onun için de yok öz yönetimmiş yok şuymuş yok buymuş böyle bir şey yok. Tek devlet” diye konuştu.

http://www.karsigazete.com.tr/politika/erdogan-resmen-ben-gidersem-devlet-yikilir-dedi-h73678.html

Söylediği şeyden bu anlamı çıkarmak ne saçma :rolleyes: kii gitse de devlet flan yıkılmaz

Allah korusun. seni sakın gitmee.
Rabbim seni başımızdan eksik etmesin, aminn..seni seviyoruz başkanımız. ve o yanaklarından da kocaamaaaaaaaaaan öpüyoruz. :KK15:

hep bizimle ol emi :KK15:

"İki Mustafa Kemal vardır: biri ben, et ve kemik, geçici Mustafa Kemal, ikinci Mustafa Kemal, onu “ben” kelimesiyle ifade edemem; o, ben değil, bizdir! O, memleketin her köşesinde yeni fikir, yeni hayat ve büyük ülkü için uğraşan aydın ve savaşçı bir topluluktur. Ben, onların rüyasını temsil ediyorum. benim teşebbüslerim, onların özlemini çektikleri şeyleri tatmin içindir. O Mustafa Kemal sizsiniz, hepinizsiniz. Geçici olmayan, yaşaması ve başarılı olması gereken Mustafa Kemal odur."

''Benim naçiz vücudum, bir gün elbet toprak olacaktır. Fakat Türkiye Cumhuriyeti, ilelebet payidar kalacaktır.''

Neredeeeen, nereye!

Hele bir gitsin de :KK50: Zannetmem ama halkın yarsı ölse bu adamlar koltuklarından vazgeçmezler yapışmışlar çünkü. Ben bürokrat olsam istifa etmeyi bırakın yerin dibine gider çıkamazdım. Bunca olaylardan sonra adam olan bileklerini keserdi ama o ar duygusu nerde.......RTE yine yarabbi şükür modunda! Devlet yıkılmaya doğru zaten gidiyor amca hala ben ben ben diyor.

Back