Erdoğan'a Almanya'da protesto

imla hatalırında kişilik mi tahmin ettin hele kitap okumadığımı abowww bacım sen buralarda harcanıyorsun valla
ama bak iyi geceler den sonra nokta koyman gerekti cümlen bitti koymamışın aaaa , bir de tırnak işareti " böyle olur bak sen tek koymuşun , onu düzelt

*Milli egemenlik öyle bir nurdur ki, onun karşısında zincirler erir, taç ve tahtlar batar, mahvolur. Milletlerin esirliği üzerine kurulmuş müesseseler her tarafta yıkılmaya mahkumdurlar.

*Cumhuriyet fikir serbestliği taraftarıdır. Samimi ve meşru olmak şartıyla her fikre saygı duyarız.

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

:)))))))))Size din yeter,psikolojiyi boş verin bilim o bilim. :))))))))atayiz misin de psikolojiyle uğraşçan

süpersin bir tek insanları umursamadığım tutttu yaaa
saçım sarı, Efkan Ala ile akrabalığım yok

Seviyosalar gelip burda yasasinlar bence :)) hem vatan millet sakarya ulkem canim basbakanim hem de aman ben burda iyiyim,, asiri derecede komik :)) ayrica ergen ergen laf sokmalar insanlari bozmalar kahkahalar nedir ya bu isten kazanilan parayi cok merak ediyorum cidden

Size hiç öğretmediler galiba kitap okumak insanın diline hakimiyetini arttırır,imlasının düzelmesini sağlar,kelimelerin doğru yazılışlarını öğretir.

Ne guzeldir benim ATA'M..

Merkelin yerinde olsam protesto etmesi icin Obama yi getirirdimDDD daha cok ses getirirdi:))

Benimle birlikte tinlamayan sayisi 2 olcakDD

Erdoğan:"Dışarıda gösteri yapan bazı kişiler var (Salondan yuuuuh). Onlar da bizim vatandaşımız. Oyuna, kışkırtmaya gelmeyeceğiz"

Demiş.Yemedi sanırım bunlar terörist bunlar ateist.Türkiyedeki gibi % 50 mi zor tutuyorum demek

Bazı kısıler dediği 45 bin civarıymış.

Son düzenleme:
pc başında bilim nasıl oluyor hayırdır e-psikoloji mi çıktı aman Allahım ingiliz bilim adamlarının keşfedemediğin biz mi keşfettik

pc başında bilim nasıl oluyor hayırdır e-psikoloji mi çıktı aman Allahım ingiliz bilim adamlarının keşfedemediğin biz mi keşfettik

Yok kız bilimle ne işimiz olur atayiz miyiz biz?Kaza,kader,kısmet,nazar,inşallah,maşallah,nasip,kısmet?Bak ne kadar gelişmişiz,o atayiz Avrupalılar bizi kıskanıyorlar yok bilim,ilim saçmalıyorlar bize hacı hoca yeter.

Son düzenleme:
Hehhh tutturdum iste tutturdum gördün müüüüDDDD

hahaha weise bir alkışşşşş
bak bende deniyorum şimdi bilim yapalım biraz şimdi efendim boy 1.75 kilo 65 saç rengi kızıl yansımalı kahve yazı karakterin ve yaptığın imla hataları şu an bir elinle kahve içip bir elinle klavyede yazı yazmaya çalıştığını gösteriyor, belki gülmekten de olabilir bilemedimmm

Hakaret etmeden neden yazamiyorsun? Cok ciddi sorunlarin oldugunu dusunuyorum

evet kızzz o kadar geliştik ki pc başında kişilik analizi yapılıyor hemde bilim adı altında, kız walla ingiliz bilim adamları kıskancak onlardan önce keşfettin diye, patentini alalım bunun

Size hiç öğretmediler galiba kitap okumak insanın diline hakimiyetini arttırır,imlasının düzelmesini sağlar,kelimelerin doğru yazılışlarını öğretir.

valla bize öğreten hocalar doğa üstü işlerle uğraşmıyorlardı hani bizimkiler bilimsel şeyleri öğretiyorlardı

:)))))) ay bu adar yeter gercekten karnim agridi:))

"hakaret etmeyin lütfen, o kadinmidir erkekmidir nedir belli olmayan kisiye, kadinmidir erkekmidir, neidigü belirsiz kisi" demeyin cok ayip:))

Neyse Avrupa Erdogan dedi nokta:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…