İnsanların düşünceleri ve kendilerini ifade ediş şekilleri onlar hakkında çok şey anlatır.Mesela ben yaptığınız anlatım bozukluklarından ve de imla hatalarından çok kitap okuma alışkanlığınız olmadığını tahmin edebiliyorum.
Soruma cevap vermeyip 'bana kapak yapma' zevkinden kendinizi mahrum bırakışınızdan da haklı olmam yorumunu yapıyorum.
Beni tanımadığınız halde bir tartışma sırasında sen diye hitap edişinizden de görgü kurallarına değer vermediğinizi.
Size iyi geceler
Adiyin ala ile baslamasinda Efkan Ala ile bir akrabaligin oldugunu düsünüyorum..
Avatar resmindeki kadin resimden siyah sacli oldugunu anladim:))
Ayrica insanlari dikkate almamandan, bazi insnlari umursamadigini ve tinlamadigini anladim:))))
Ahahha:))))
Adiyin ala ile baslamasinda Efkan Ala ile bir akrabaligin oldugunu düsünüyorum..
Avatar resmindeki kadin resimden siyah sacli oldugunu anladim:))
Ayrica insanlari dikkate almamandan, bazi insnlari umursamadigini ve tinlamadigini anladim:))))
Ahahha:))))
imla hatalırında kişilik mi tahmin ettin hele kitap okumadığımı abowww bacım sen buralarda harcanıyorsun valla
ama bak iyi geceler den sonra nokta koyman gerekti cümlen bitti koymamışın aaaa , bir de tırnak işareti " böyle olur bak sen tek koymuşun , onu düzelt
*Milli egemenlik öyle bir nurdur ki, onun karşısında zincirler erir, taç ve tahtlar batar, mahvolur. Milletlerin esirliği üzerine kurulmuş müesseseler her tarafta yıkılmaya mahkumdurlar.
*Cumhuriyet fikir serbestliği taraftarıdır. Samimi ve meşru olmak şartıyla her fikre saygı duyarız.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
süpersin bir tek insanları umursamadığım tutttu yaaa
saçım sarı, Efkan Ala ile akrabalığım yok
Ne guzeldir benim ATA'M..
pc başında bilim nasıl oluyorhayırdır e-psikoloji mi çıktı aman Allahım ingiliz bilim adamlarının keşfedemediğin biz mi keşfettik
Hehhh tutturdum iste tutturdum gördün müüüüDDDD
Heee Türkiye ve Erdogan düsmanlari ancak ne oldugu belli olmayan kadinmidir erkekmidir ortada kalmis, neüdügü kisileri, masalari da toplamis protesto icin:)))))))))
Cokkta TINNN cokta FiFi:))))))) Isterse Merkel kendi yuhalasin:)))) Avrupa Türklerinin karari belli:))))
Yok kız bilimle ne işimiz olur atayiz miyiz biz?Kaza,kader,kısmet,nazar,inşallah,maşallah,nasip,kısmet?Bak ne kadar gelişmişiz,o atayiz Avrupalılar bizi kıskanıyorlar yok bilim,ilim saçmalıyorlar bize hacı hoca yeter.
Size hiç öğretmediler galiba kitap okumak insanın diline hakimiyetini arttırır,imlasının düzelmesini sağlar,kelimelerin doğru yazılışlarını öğretir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?