her zman dik duruşuyla ülkemizi dışarda savunmasıyla övünürdüm ama son zmanlardaki öfke konrolsüzlüğü yüzünden hiç göz yumamıcam bi üslup içinde başbakanımız provakotörlere yapılnlar mustahak diyorum ama bu cahil halk bi an galyana gelip mi yuhluyo anlamıyorumki başbakanda yanına gelip he şimdi söyle derdini yuhla hadi diyincede aykalrı birbirine dolanıyo korkuyolar bi haltı yiyosun madem arkasında dur duramıcan maden otur oturdugun yerde saçma sapan bi görüntü kim suçluı tükürdügünü yalayanmı yalatan mı?
Soru işareti sayisi mesaj yazabilmek için en az 15 karakter isteniyor. Bu yuzden cok. Saygiyla alakası ne? Yazdıklarinizdan pek bi şey anlamadım da o bakimdan sordum.
Kırmızılı yazdığınız yerler...Ben yurtdışında yaşıyorum ve çoğunlukla oranın haber sitelerinden de takip ediyorum olayları.Avrupa'daki insanların çoğunluğu RTE'yi barbar bir diktatör olarak görüyor ve Türkiye'yi de İran'a benzeteceği söyleniyor.Ve bu adam bu tip hareketlere devam ettikçe Türkiye'nin dışarıdaki kötü imajı pekişiyor.Ve insanlar bu ülke mi AB'ye girecek şimdi,vizeler kalkmasın diyorlar.Ve bunu diyen insanlar Orta Doğu'daki planları için böyle konuşan politikacılar değil bildiğin halk.Hiç kusuruma bakmayın ama biz bir zamanlar dünya üzerindeki en demokratik en özgürlükçü Müslüman ülke olmakla övünürdük şimdi bu son olaylardan sonra insanların gözünde yeniden Ortaçağ hukuk kurallarıyla yaşayan,İran prototipi bir ülke konumuna düştük.Yüreğiniz el verecekse size seve seve haber linkleri veririm hem Avrupa'dan hem ABD'den,alttaki okuyucu yorumlarını okuyun lütfen bir görün başbakanımız dik duruşuyla ülkemizi dışarıda nasıl savunuyor.
Basbakani yuhlayanlar provakator degil. Acili aileler. Anlayin artik bunu..
Eki Görüntüle 1117386 Eki Görüntüle 1117387
bunları gördünüz mü işte başladılar parçalamaya sonrası cok daha kötü olucak bence biran önce kamu oyu raahtlatılmalı maden sahipleri tutuklu yargılanmalı yada sorumlu olabilecegi düşünülen herkez yoksa halkla birlikte bu dış piyonlar bölücüler de meydanalra dökülücek canım türkiyemin canı acıcak yine olan bize olucak dünya halimize gülücek...
birileri kral çıplak dedi başbakana.sonuç bu........
Kesinlikle.
Hazirliksiz yakalandilar.
2-3gun onceden ozel yapim hazirladiklari kalabaliklari yoktu.Spontane olarak halkla karsilasti ve sonuc bu.
Bide basbakanimiz yuhalanmak bu isin fitratinda var.Yazsin bi kenara bunu.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
İkinci fotoğraf yalan hanımefendi.Haber var burada.
LG-P710 Tapatalk
yalan oldugu linki atar mısınız merak ettim dogrusu sosyal medyaya pek güvenmiyorum zaten fotoshopta çıgır açtılar ama merak ettim dogrusu bu yalan olsada bu tipler orada peydahlanmaya başladılar bunu her iki kesimde kabul etmeli
yalan oldugu linki atar mısınız merak ettim dogrusu sosyal medyaya pek güvenmiyorum zaten fotoshopta çıgır açtılar ama merak ettim dogrusu bu yalan olsada bu tipler orada peydahlanmaya başladılar bunu her iki kesimde kabul etmeli
Gözünüzde bir problem mi var zaten iki insan farklı kendi koyduğunuz fotoğrafta gayet açık bir şekilde belli bir göz doktoruna gidin siz en kısa süre de
Burda başlık var zaten "Taner Kuruca bakın kime benzetildi" diye.
LG-P710 Tapatalk
uslubunuza dikkat edin size sormadım ...
Üslubumda bir problem olduğunu düşünmüyorum iyiliğiniz için söyledim....
arakadaşım dikkatli baakrsan benzemşiyolar zaten bu fotoraf şu şahısa ait deseydiniz iyi niyetinize inanırdım ama herkese aynı uslupla yaklaşamazsınız izin vermezler gerilmeye sataşmaya ortam hazırlamayın ben zaten resimleri koyarken böyle şeyler sosyal medyada var güvenmiyorum fotomontajda olabilir gören varmı diye sordum ki ögrendimde kör felan değilim cok şükür ama gayette benziyolar nasıl benzetemediniz bende onu anlamadım ... tokat yiyen adamın gevrek konuşması reportajınıda izledim yani olsada hiç şaşırmazdım ama farklı kişilermiş ilkinin de kim oldugu belli 2.ninde yada neye güvenecegini şaşırmış millet bende dahil her kezsim kendine iyi gelicek şekilde sosyal medyada başladılar silahlanmaya yazık
Bak, siz en basit burdaki bir üyenin üslübündan rahatsiz oldunuz degilmi? Koca basbakanin üslübünden bu kadar rahatsiz degilsizini ama. Hatta üslübün arkasinda bir mantik arayip, gidip saçma sapan fotoraflar yayinliyorsunuz, basbakan aklanir diye ümüdüyla.
O aileler acili aileler bir sefer. Siz oglunuzu ve esiniz bir denetlenmeyen madende kaybetmis olsaydiniz ve basbakan suçlulari tespit edip savcilarin eline vermek yerine "literatürde is kazasi denilen sey" var dediginde, siz ne yapardiniz? Basbakanin ruh halini dusunuyorsunuzda, yok efem öfkeli, sinirli, o ailelerin ruh halilerini düsünmek niyi bu kadar zor? Yeri gelince sonrada biz saygisiz oluyoruz, "siyaset yapmaktan" suçlaniyoruz. Eh noldu? Bir baskan bu ya , basbakan, kösedeki sinirli bakkal amca degil. Insan zaten gidip 1000 koruma ile acili ailelerin yanina gitmez. Bahçeliyi sevmedigim halde, adam 1 gün geç gitmis, cenazeler çikartmasinda aksaklk olmasin diye ziyaret edince. Adamin 1000 korumasi yoktu, zira kilaçdarogluda öyle. Bu provokatörler niyese sadece basbakan geldiginde vardi o zaman öylemi? O ayni basbakan acili anne babalari topluma yuhlattiginda çok hosuna gidiyordu degilmi ama? O ayni acili anne baba (ki basbakan acilarina neden olmus iken) onu yuhlatinca nasil "basbakani yuhlarsin toktati yersin mantigi" çikiyor?
O acili anneler, kardesler baska ne yapsin? Yahu o Yusuf yerkel denilen adama 7 günlük darp rapor verilmis ya!! Böyle birsey varmi? Baska ülkelerde olsa o adam anindan isten atilirdi. Maden sahibleri ceza evine gitme yerine basin toplantisini düzenliyorlar,... sonrada burda gelmis basbakanin öfkesini konusuyorsunuz.
Eki Görüntüle 1117386 Eki Görüntüle 1117387
bunları gördünüz mü işte başladılar parçalamaya sonrası cok daha kötü olucak bence biran önce kamu oyu raahtlatılmalı maden sahipleri tutuklu yargılanmalı yada sorumlu olabilecegi düşünülen herkez yoksa halkla birlikte bu dış piyonlar bölücüler de meydanalra dökülücek canım türkiyemin canı acıcak yine olan bize olucak dünya halimize gülücek...
O fotoğrafların o kişilere ait olmadığı çok açık belli. Hele ki o tokatlanan çocuk varya Taksim'de Yasin adlı eylemciye benzetilen. İşte onun orjinali. Benzetebilecek misiniz bir dikkatli bakın..
Eki Görüntüle 1117675
Ayrıca eklemek istiyorum bayanların olduğu fotoğraftan bahsetmedim. O fotoğrafları bende benzettim. BBC oyunu diye sosyal medyada geçiyor. Onun ile ilgili bu tarz aksi bir delil yok ortada. O nedenle bende onların aynı bayanlar olduğunu düşünüyorum.
bende erkegide baya benzettim ama değil diye isptlanmış allahım kim buluyo bunları bilmem bunalr degilsede var böle kışkırtıcı provoke eden bi gurup allah vatanımıza milletimize zeval vermesina yırmasın milletçe çok yorulduk artık huzur istiyorum ben kendi adıma ve ülkem adına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?