- 10 Nisan 2009
- 9.012
- 4.487
- 773
- 36
her zman dik duruşuyla ülkemizi dışarda savunmasıyla övünürdüm ama son zmanlardaki öfke konrolsüzlüğü yüzünden hiç göz yumamıcam bi üslup içinde başbakanımız provakotörlere yapılnlar mustahak diyorum ama bu cahil halk bi an galyana gelip mi yuhluyo anlamıyorumki başbakanda yanına gelip he şimdi söyle derdini yuhla hadi diyincede aykalrı birbirine dolanıyo korkuyolar bi haltı yiyosun madem arkasında dur duramıcan maden otur oturdugun yerde saçma sapan bi görüntü kim suçluı tükürdügünü yalayanmı yalatan mı?
Soru işareti sayisi mesaj yazabilmek için en az 15 karakter isteniyor. Bu yuzden cok. Saygiyla alakası ne? Yazdıklarinizdan pek bi şey anlamadım da o bakimdan sordum.
burdaki yazımda kinaye vardı arkadaşım yani benim burdaki sitemim madem yuhluyosun ülkenin başbakanını o zman dik dur eğilme halk seninle... ydi korkuyo muyuz deli cesaretimiz var halk olarak anlam vermiyorum... başka bi konuda başbakanımızın hareketlerini asla tasvip etmedigimi ve maruz kalanalrın şikayet etmelerini dava açmalarını hakalrını aramalarını söyledim yani burdaki sözlerim kinayeyle vatandaşın tutarsızlıgına kızmamdı bilmem anlatabildim mi
yanış anladım kusura bakmayın soru işaretleri açısındanda herkez birbirine parlama ve düşünce dyaatma peşinde bende buna gelemiyorum saygılı olan herkezle her muhabbeti tartışmayı yapmak isterim ama malesef bizim insanımız tartışmayı kavga etmek sanıyolar
Kırmızılı yazdığınız yerler...Ben yurtdışında yaşıyorum ve çoğunlukla oranın haber sitelerinden de takip ediyorum olayları.Avrupa'daki insanların çoğunluğu RTE'yi barbar bir diktatör olarak görüyor ve Türkiye'yi de İran'a benzeteceği söyleniyor.Ve bu adam bu tip hareketlere devam ettikçe Türkiye'nin dışarıdaki kötü imajı pekişiyor.Ve insanlar bu ülke mi AB'ye girecek şimdi,vizeler kalkmasın diyorlar.Ve bunu diyen insanlar Orta Doğu'daki planları için böyle konuşan politikacılar değil bildiğin halk.Hiç kusuruma bakmayın ama biz bir zamanlar dünya üzerindeki en demokratik en özgürlükçü Müslüman ülke olmakla övünürdük şimdi bu son olaylardan sonra insanların gözünde yeniden Ortaçağ hukuk kurallarıyla yaşayan,İran prototipi bir ülke konumuna düştük.Yüreğiniz el verecekse size seve seve haber linkleri veririm hem Avrupa'dan hem ABD'den,alttaki okuyucu yorumlarını okuyun lütfen bir görün başbakanımız dik duruşuyla ülkemizi dışarıda nasıl savunuyor.
ben son zamanlardan bahsetmiyorum son olaylarda sinirle öfkeyle yaptıgı hareketleri asla tasvip etmiyorum ve hayretle izliyorum biran önce kendine gelmezse zaten öfkesi kendini bitiricek nasıl bu hale geldigini anamıyorum ...