Bukadar milli irade diyorlar ya işte milli irade. Nedir kabullenemediği bu Başbakan'ın.
Bukadar milli irade diyorlar ya işte milli irade. Nedir kabullenemediği bu Başbakan'ın.
MİLLETİMDEN ÖZÜR DİLİYORUM.
Sedyeyi kirletmemek için çizmemi çıkartayım mı? dedi işçi.
Yavrum, ben senin çizmene kurban olurum.
Deprem enkazının altında uzun süre kalan Mesut, doğal olarak altını ıslatmıştı. Kendini çıkartanlara Abi kurban olayım elleme, altım ıslak. demişti.
Bazılarımız niçin bu kadar terbiyeli de, bazılarımız niçin bu kadar terbiyesiz? Aşırı terbiyelileri de biz yetiştirdik, aşırı terbiyesizleri de biz yetiştirdik.
Şahsım adına bir öğretmen olarak milletimden özür diliyorum.
Prof.Dr. Üstün Dökmen
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
her zman dik duruşuyla ülkemizi dışarda savunmasıyla övünürdüm ama son zmanlardaki öfke konrolsüzlüğü yüzünden hiç göz yumamıcam bi üslup içinde başbakanımız provakotörlere yapılnlar mustahak diyorum ama bu cahil halk bi an galyana gelip mi yuhluyo anlamıyorumki başbakanda yanına gelip he şimdi söyle derdini yuhla hadi diyincede aykalrı birbirine dolanıyo korkuyolar bi haltı yiyosun madem arkasında dur duramıcan maden otur oturdugun yerde saçma sapan bi görüntü kim suçluı tükürdügünü yalayanmı yalatan mı?
Iyi misiniz????
Iyi misiniz????
hangi açıdan ?
ve bitane soru işareti koyarsanız anlarım saygı çerçevesi içinde konuşcaksak konuşalım
haksever;35330890[COLOR="#FF0000" .!.:]her zman dik duruşuyla ülkemizi dışarda savunmasıyla övünürdüm [/COLOR]ama son zmanlardaki öfke konrolsüzlüğü yüzünden hiç göz yumamıcam bi üslup içinde başbakanımız provakotörlere yapılnlar mustahak diyorum ama bu cahil halk bi an galyana gelip mi yuhluyo anlamıyorumki başbakanda yanına gelip he şimdi söyle derdini yuhla hadi diyincede aykalrı birbirine dolanıyo korkuyolar bi haltı yiyosun madem arkasında dur duramıcan maden otur oturdugun yerde saçma sapan bi görüntü kim suçluı tükürdügünü yalayanmı yalatan mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?