Fuhrer askeri darbe haricinde yargılanamaz seçimle gitmez...
Türkiye de darbeler tarihini, kimler tarafından nasıl yapıldığını araştırmanızı öneririm size... Dış basını ve nato ile ilişkileri iyice irdeleyiniz.. slogan vari olmaz demekle olmuyor maalesef..Bu memlekette darbe olmaz artık. O devir kapandı çok şükür
Darbeler ülkeleri 30-40 yıl geri atar medeniyet anlamında.. Kaldıki asker o yetkisini artık kaybetti.. Sindirildi.. Doğudaki halimize bakarsanız, terörist cirit atarken askerin yetki kısıtlılığı yüzünden bu gün terörist yayıldı..Fuhrer askeri darbe haricinde yargılanamaz seçimle gitmez...
Türkiye de darbeler tarihini, kimler tarafından nasıl yapıldığını araştırmanızı öneririm size... Dış basını ve nato ile ilişkileri iyice irdeleyiniz.. slogan vari olmaz demekle olmuyor maalesef..
Darbeler ülkeleri 30-40 yıl geri atar medeniyet anlamında.. Kaldıki asker o yetkisini artık kaybetti.. Sindirildi.. Doğudaki halimize bakarsanız, terörist cirit atarken askerin yetki kısıtlılığı yüzünden bu gün terörist yayıldı..
Darbe devri kapandı diyen arkadaş, darbe devri kapandı evet, çünkü askerin her yetkisini aldı, o kişinin emrine keyfine kaldı..
Bundan sonra ancak halkın gücü kurtarır bu adamdan.. Halk o derin uykusundan uyanırsa..
benim ki bir temenni değil, yaşananlar ışığında bir öngörü..
Sindirilen askerler darbeciler değil Kemalist milliyetçi subaylar..
Darbeyi yapacak olanlarda, nato ve cemmat eliyle TSK nın üst kademelerine getirilen subaylar..
Olursa mutlu olacaksınız sanırım.
Surekli yargilanacak diyorsunuz. Yargilanacak dedikçe daha da güçleniyor Erdoğan.
Cemaatin eli zayifliyor. Bugün hükümetin yaptığı cemaat operasyonlarina TSK da destek veriyor.
Cemaat ekim 2015'te darbe yapacaklarını söylüyordu ancak fos çıktı.
Nato pragmatik düşünür zaten. Seçimlerden sonra eli güçlenen hükümeti karşılarına almayi istemez. Cemaate sirtlarini dayamazlar bu konuda
Anlıyorum, temenni olmadığını.. Ama şimdi siz darbe falan deyince bunlar dahada coşup, dört elle sarılıyorlar.. Korku basıyor bunları.. Bizim yapacağımız asker vs ile yapılacak darbe değil, 80 milyon civarı insanız, oturucağız, geçmişi sorgulayacağız, sonrada karar vereceğiz oyumuzu verirken.. Çünkü mevcut sistemdeki gibi yöneticiler varken zaten hep darbeler olmuş, onları seçenlerde halktı, demek istediğim yine bizlerin oyları o insanları oldukları yerden etmeli ve hukuk işlemeli..benim ki bir temenni değil, yaşananlar ışığında bir öngörü..
Sindirilen askerler darbeciler değil Kemalist milliyetçi subaylar..
Darbeyi yapacak olanlarda, nato ve cemmat eliyle TSK nın üst kademelerine getirilen subaylar..
Anlıyorum, temenni olmadığını.. Ama şimdi siz darbe falan deyince bunlar dahada coşup, dört elle sarılıyorlar.. Korku basıyor bunları.. Bizim yapacağımız asker vs ile yapılacak darbe değil, 80 milyon civarı insanız, oturucağız, geçmişi sorgulayacağız, sonrada karar vereceğiz oyumuzu verirken.. Çünkü mevcut sistemdeki gibi yöneticiler varken zaten hep darbeler olmuş, onları seçenlerde halktı, demek istediğim yine bizlerin oyları o insanları oldukları yerden etmeli ve hukuk işlemeli..
Darbeyi yapacak olan nato ve cemaat eliyle yapacak subaylar konusu, ''Denize düşüp, yılana sarılmak'' olur..
Ben daima halkın şu uykusundan uyanması, uyandırılması taraftarıyım.. Zaten bu kişiler (yani sağ partiler) hep iktidar için seçim kampanyalarında bu darbe konusunu siyaset yapar.. Bunlarda yaptı..
Aman darbeye hayır.. Ülkem için hayır.. Yoksa olan halka olur..
Onlara hakettiği cezayı halk versin, sonra hukuk..
Ne kadar hiç onaylamasam da sevmesem de guvenmesem de akp bakanlarını veya Erdoğani nazilerle bir tutmuyorum. O çok ayrı bir radikallikti.Simdilik secildiler ve daha 5 seneleri var, olaki baska bir hükümet devletin basina gecerse, yargilanabilir diye düsünüyorum. Yanlisim var ise lütfen düzeltin kizlar.
Neticede, Alman tarihinde Nazi dönemi iktidardan düsünce yargilanmalar oldugunu hepimiz biliyoruz. Tabi simdi olmayacagi dogru cünkü meclisden karar cikmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?