birinci dünya savaşından yeni çıkmış daha kendini toparlamaya çalışan bir ülkenin ikinci dünya savaşında olan yokluğunu ısıtıp sunuyorlar ya artık ne desek boş.
şimdi de kartlarla insanlar sırada yeşil kart var,yoksul olduğunun belirlendiği muhtarlık karnesi var,alamayacak durumda olanlar için belirli alışveriş yapılabilecek aile kartları var hemde bugün.Gözünü kapat görme onları ama tamammı ofisciğim :)
Yazmayın zaten size yazın diyen yokki habire laf yetiştirme derdindesiniz . Siz gidin yağ seker kuyruklarına sokanlara oy verin belki o günleri yeniden getirebilirsiniz tabii rüyanızda .. Biz aklımızla hareket ediyoruz zannettiniz gibi körü körüne değil 2003 öncesine bakıyorum sonrasına bakıyorum sonra gidip mührü ampule basıyorum :)
Yazmayın zaten size yazın diyen yokki habire laf yetiştirme derdindesiniz . Siz gidin yağ seker kuyruklarına sokanlara oy verin belki o günleri yeniden getirebilirsiniz tabii rüyanızda .. Biz aklımızla hareket ediyoruz zannettiniz gibi körü körüne değil 2003 öncesine bakıyorum sonrasına bakıyorum sonra gidip mührü ampule basıyorum :)
Yazmayim yazmayim diyom ama dayanamadim.. On sefer ayni seyi yazdigina gore yazim hatasi filan da degil, yanlis anlamiyorum. Hani karne yag, kuyruk filan uzak tarih, belki karistiriyorsundur ama Mavi Marmara baskina ugrayali surada kac yil oldu yav? Dunden de bihabersin anlasilan..Beni kimsenin kandırdığı yok . Mavi marmaranin devlet ile alakası yok zaten bir yardim kurulusu ve amaçları da gerçekten Filistin e yardim etmekti ve amaçlarına ulaştılar inandıkları değer için şehit oldular . Ve onlar sayesinde Filistin yardim alabilecek
Yardim gemileri Israil'in Ashod limanina gidecekmis.. Buyuk basari..Mavi Marmarayi da Ashod limanina yonlendirmislerdi, kabul etmediniz, ille de Gazze ambargosunu delecem dediniz, 9 kisi oldu. 9 kisi tazminat icin mi olmustu? Ne degisti?
Yav orda da yazinin icinde Binali'nin bu konuda aciklamalari vardi, Asdod limanina yardimlari indirebileceklermis, cok buyuk basariymis filan, kanima dokundu, daha muftu muhtari gozum gormedi sonrasinda, o yuzden oraya yazmistim.hiçbir şey.. bundan önce de yardımlar İsrailin kontrolünde yapılıyordu zaten.. yeni bir şey gibi sundular, millet de yedi.. neyse, ben hala kazanılan zaferi arıyorum, bir de kutunun dibine bakayım
ya yanlış konuya şey etmişsin, senden sonra da ben şey ettim
Yag,seker kuyrugu :) Yakin tarihi okudugunu ve bildigini iddia eden uye umarim siz degildiniz ve ben karistiriyorumdur.Zira troll capslerinden yakaladiginiz karneyle ekmek,yag,seker kuyruguyla bir siyasi olusumu sorumlu tutuyorsaniz ki tutmussunuz yakindan uzaga alakaniz da zerre bilginiz de yo yakin tarihle.Uzgunum.
Cumhurbaskani Mavi Marmarayi elestirmis,giderken basbakana mi sordular biz zaten gereken yardimi yapiyoruz tarzinda .
Simdi Cumhurbaskani da elestirdigi icin elestirilecek mi merak ediyorum.
bu yarın yüzde elli oy verirken bana mı sordu da der.. şimdi sen mavi marmarayı taşlamaya bak, ne de olsa emir büyük yerden..
Su an birebir icimden gecenleri yazmissin bu ulkeden hic umudum yok felakete surukleniyoruz cocuklarim ilerde hangi mesleği secsin diye düşünemiyorum can guvenlikleri olacak mi acaba diye endiseleniyorumÇıldıracağım ya ,tayyip çıkıp adamlardan özür diliyor sonra da bu "reis dünyaya diz çöktürdü" oluyor.Allahım sabır ver.
Niye çenemi yoruyorum ben anlamıyorum ki.
Yahu aslında biz reisçiler için de mücadele ediyoruz,onların hakları için de adamlar farkında değil.
Delireceğim ya delireceğim ,hadi benim imkanım var bu ülkeden gitmek için ,ya siz ne olacaksınız,aslında sizin için de çenemizi,beynimizi yorduğumuzu ne zaman anlayacaksınız???
Yeter ya yeter,ülke battı artık anlayın şunu,yeter bu kadar kralcı olmayın,avazım çıktığı kadar bağırmak istiyorum ya.
Ben ülkemden artık utanıyorum ya utanıyorum
Ne demek bakmıyor gayette bakılıyor . Samimi olmadığımı nerden biliyorsunuz ? Tanıyor musunuz beni ? Tekrarlıyorum ülkemde acliktan ölünecek durum yok yeterki insanlar bilinçlensin ve belediyeler düzgün çalışsın en basitinden barınaklar yılın hergünü açık bu insanlara.
Ben ne diyorum siz ne anlıyorsunuz. Bu ölenler devlete başvurmuş olsa sonları bu olmazdı burda suçlu devlet değil devlete başvurmazsan nerden bilecek senin halini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?