Taş düşsün cehepenin başına ülkece gaz çıkarsak cehepe çıkardı der yandaşlar..
sabah sabah sinirim valla zıpladı bu konular benim gerçek hayatımda da geriyor birinci derece yakınlarımla bile papaz oluyorum :) geçen annem dediki Atatürkten sonra gelmiş en büyük adam allahım anam ne diyeyim 70 yaşında
Sağol canım ya işte dini alet ettikleri için annem gibi kesimleri maalesef anlamıyor yapacak birşey yok red eder valla çok üste gidemiyorum:))))) ama şu net çevremde çok oy verip artık tek oy vermem diyenle dolu :)Anneye sevgiler buradan konu anne olunca bişi denmiyor zaten
Benim annem her namazından sonra dua ediyor Allahım artık al başımızdan şunu diyor.sabah sabah sinirim valla zıpladı bu konular beni gerçek hayatımda da geriyor birinci derece yakınlarımla bile papaz oluyorum :) geçen annem dediki Atatürkten sonra gelmiş en büyük adam allahım anam ne diyeyim 70 yaşında
Benim annem her namazından sonra dua ediyor Allahım artık al başımızdan şunu diyor.
Kv Allahım uzun ömür ver diyor.
Bakalım ne olacak dualar kapışıyor.
Iyice manyadık
Zaten şu anda tek dertleri seçim ama anlayacak kapasite nerde.ve tanzimin mezara kadar değil seçime kadar olduğunu iddia ediyor, tamamen oy toplamak için olduğunu söylüyor
Seçimden sonra acısı bizden çıkacak. Zararına sattıkları sebzelerin yükü bize faturalarla vergilerle geri dönecek misli misli..
Zaten tek sebebi bu oradan vuruyor halkı dini bütün adam, eline kitabı al miting yap başka icraat yok.benimkiler hac da dua ettiler secimi kazansın dini bütün adam diye kafayı kırıyorum yeminle
Emine'nin bileziklerini satıp almışlardır belkiAynen öyle.
Ucuza satıyorlar ama nasıl? Mesela, nakliyesini, vergilerini almıyorlar doğal olarak. ve statıkları yer de belediyenin. peki bunları kim karşılıyor? Devlet. Devlet kimden alıyor bu masrafı ? Bizden. Yani ucuza aldığımızı düşündüğümüz mal yine bizden çıkıyor.
Emine'nin bileziklerini satıp almışlardır belki
Dün dolmuşta bi abi almış kuyruktan. Bi abla fiyatlara bakmak için eğildi. Ordan biri başka bişey dedi filan derken herkeste bi öfke patlaması oldu bende dahil tabi. Adam daha ısrarla siz burdan almayın o zaman ben mutfağıma gireni bilirim, fırsatçılar oyun oynuyo diyo.. Acısı sonra çıkacak desekte nafile..Aynen öyle.
Ucuza satıyorlar ama nasıl? Mesela, nakliyesini, vergilerini almıyorlar doğal olarak. ve statıkları yer de belediyenin. peki bunları kim karşılıyor? Devlet. Devlet kimden alıyor bu masrafı ? Bizden. Yani ucuza aldığımızı düşündüğümüz mal yine bizden çıkıyor.
Mantıklı, zaten o bileziklerine sarılıp uyuyordur kaptırır mı hiç.Onu satıp alsalar, herhalde 3 yıl felan ucuza tüm ülke sebze meyve yer=)
Sağol canım ya işte dini alet ettikleri için annem gibi kesimleri maalesef anlamıyor yapacak birşey yok red eder valla çok üste gidemiyorum:))))) ama şu net çevremde çok oy verip artık tek oy vermem diyenle dolu :)
ve tanzimin mezara kadar değil seçime kadar olduğunu iddia ediyor, tamamen oy toplamak için olduğunu söylüyor
Bir bakayım dedim bu kuyruklar hakkında kimler yorum yapmış diye ama her zamanki gibi olumsuzluklara birileri kulak tıkamış görmezden geliyor.
Gel vatandas gelllll patlıcan patates soğan kuyruğuna gel.