‘Erdoğan Sempozyumu’nda ‘duygular sel oldu aktı’: Ümmete, millete bir lütuftur o!

Ayy bu nasil bir riyakarlik ya kendilrrini gulunc duruma dusuruyorlar gercekten de. sonra vay efendim bizimle dalga geciyorlar. Mantiksiz hareketlerde bulunmayin arkadas sizde akil tutulmasi bunun adi baska bisey degil.

cognitive ozledim seni..basedemiyorum artık liderimize oynanan kirli oyunlarla ben..sana havale ediyorum..

İste bu dalga gecenler hep dıs mihrak..belki de paralel, kim bilir..

Rakipsiz başarı başarı değildir hep diyorum muhalefet adam gibi değil eee bunlarda iyi zannediyor kendini

Anlayamıyorum bu mantığı, olmasam devlet yıkılır, olmasa nefesimiz kesilir.

Yahu mezarlar vazgeçilmezlerle dolu, kafanız mı iyi sizin? Kimler geldi kimler geçti TC hala var, o olmasa da biz olacağız, siz olmayabilirsiniz...

moderatörde egemen bağış

Moderatörü Egemen olanın burnu....

Yani Egemen Bağış'ın moderatör olduğu bir sempozyumun, Flaş Tv'de Nihat Doğan'ın sunduğu iftar programlarından farkı yoktur benim için. İkisi de fakedir, rant amaçlıdır, içten değildir, yakışmamıştır.

Valla şunlarin karsisina gecip "dilinizi gosterin nasir tutmusmu bakacam" demek istiyorum... Valla bundan sonra olmasaydın olmazdık sozune laf eden akpli olursa meşe odunuyla döverim

e bunun adı bildiğin şirk.
dini bütün halkım neden susuyorsun!

hey Allahım din kimlerin eline kaldı.
valla gece gece küfür ettirecekler bana ki hiç beceremem...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…