Erdoğan: 'Sayemizde bir makama geldin'

Benim hattım kendi adıma. Bende öğrenciyim. Annemse memur. Bilemedim. Kayıtlı olduğumuz belediyeden falan bulmuş olabilirler. :44:

Cogu kisiye atmamislar ondan sasirdim. Gerci iste uye oldugumuz mağazalar spor salonlarindan falan filan bulmuslardir. Vay be numara bulmak ne de cok kolaylasmis.. :-)

Alışveriş yaptıgınız her magazadan verdiğiniz nnumaralarınızı alıyorlar.
Sacma sapan markalardan da geliyor misal seçim sürecinde sadece gezmek için gidip magazasından alışveriş yaptıgım şehirin ak parti beledie baskan adayı sürekli mesajı gelıyordu .Bunun gibi bişey.

Acaba attiklari kisilerin ortak ozelligi var mi? Hahahaahah...
numaramizi nerden buldular? Gerci benim eşimin adina hattim esim de esnaf. Sizler de mi esnafsiniz? Numaralari nerden buldular ;-)

esnaf da değilim devlet memuru da. bankalardan baska telefon numarama ulasabilecek bi kurum bilmiyorum.

Acaba attiklari kisilerin ortak ozelligi var mi? Hahahaahah...
numaramizi nerden buldular? Gerci benim eşimin adina hattim esim de esnaf. Sizler de mi esnafsiniz? Numaralari nerden buldular ;-)

benim hattımda eşimin üzerine,dur bakıyım onada mesaj göndermiş mi :)
hayır eşim esnaf değil
adam tüm Türkiye'ye yollamadımı mesajı :26:
gsm şirketiyle falan anlaşma oluyordur heralde
şirketlerde kendi müşterilerine sms yolluyodurlar
yoksa nasıl bulacak numarayı

yazık ya çok yazık :KK59:erdoğan yüzünden kafayı yiyen çok var:KK59:e adam cumhur başkanı da oldu ve sandık bu cevabı verdi.hala neyin fasafisosundalar gerçkten mantık erişmiyo:KK59:e tabi mantıklı olmadığı için mantığın erişememesi de normal ya:KK59:

Türkiye türkmenlere yardım etmiyor gibi gene klasikleşmiş olan türkmenlerdn duygu sömürüsü yapıp oy toplamak adına yapılmş bu şahsiyete gereken cevap diye düşünüyorum.

:KK12:Bu tür söylemleri şiddetle kınıyoruz..
Karşısında son derece beyefendi kibar bir akademisyen var.son dönemde üslup giderek kabalaşıyor bir cumhurbaşkanına yakışan tavırlar bunlar değil

Back