- 4 Nisan 2016
- 3.010
- 9.315
Konvoyda yapar mıyız o zaman ? Yapalım lütfeağğğnnBurada seçim zamanı muhaliflere çatlayın geberin yazan üyenin ekonomik buhrandan en çok onun etkilenmesini istiyorum. Asla üzülmem svihs
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Konvoyda yapar mıyız o zaman ? Yapalım lütfeağğğnnBurada seçim zamanı muhaliflere çatlayın geberin yazan üyenin ekonomik buhrandan en çok onun etkilenmesini istiyorum. Asla üzülmem svihs
Ölümü gördükkkkk, sıtmaya razı oldukDolar 7 lira oldu kıyametler koptu
6.71 oldu her şey çok normal kimseden ses seda yok ne çabuk alisiyoruz her seye maşallahimiz var
Burada seçim zamanı muhaliflere çatlayın geberin yazan üyenin ekonomik buhrandan en çok onun etkilenmesini istiyorum. Asla üzülmem svihs
Daha uğramıyorlar buraya.. gelseler sorardık:))Secim zamaninda biri pazarda saticinin temmuzda fiyatlarini düsecegini yazmisti ve kendiside inanmisti ona. Evet evet, fiyatlar cok düsmüs. Bdv'de biri demisti, tere yag 40 lira diye. Bende artik svihs diyorum.
Daha uğramıyorlar buraya.. gelseler sorardık:))
Onlar seçim zamani konvoy yapmak için ortaya çıkarlarDaha uğramıyorlar buraya.. gelseler sorardık:))
Bir de işsizlikten işten cikarmalardan ilk kendi cevresindekiler etkilensin istiyorumKonvoyda yapar mıyız o zaman ? Yapalım lütfeağğğnn
Yalnız milli bayramlarin kutlanması ve Atatürkçülüğün yeniden müfredata konmasi kendi istekleri değil eğitim-iş sendikasının açtığı davayı kazanmasindan kaynaklıMilli bayramlar
Atatürkçülüğün müfredatta yeniden girişi
Türki cumhuriyetlerle iletişime geçişmesi
Sence bu kavramların yeniden canlandırılmaya çalışılması ve doların artışı arasında bir ilişki olabilir mi
Ya şimdi böyle birşeyde varYalnız milli bayramlarin kutlanması ve Atatürkçülüğün yeniden müfredata konmasi kendi istekleri değil eğitim-iş sendikasının açtığı davayı kazanmasindan kaynaklı
Haremlik selamlık eğitim sistemi getiriyorlar daha ne olsunYa şimdi böyle birşeyde var
Hükümet yargıya istediği gibi yön verebiliyor yargı bağamsızlığına inanmıyorum ben
Böyle bir davanın kazanılması için sanki güçlü bir yaptırım gücü lazım
Kılıf istersen kılıf çokHaremlik selamlık eğitim sistemi getiriyorlar daha ne olsun
Bunu yutturmak için daha iyi kılıf mı olur
Klimamız bozuk hiç açmıyoruz 10 evde yoktuk memlekete gittik elektrik 200 tela gelmiş. Evde olsak 250 falan gelirdi. Bi önceki ay 100 küsürdü.Geçen ay klimam full çalıştı hiç kapanmadan 7/24 ve biraz ağrizalı gibiydi en soğukta en ust seviyede çalıştı 135 rl faturam geldi
Bu ay bakımi yapıldı canavar gibi en kısık ayarda bizi donduram bi klima oldu gene full çalıştı ama 1 hafta evde yoktuk 1 hafta eksik çalışmayla ve kısık seviyede 185 tl geldi
Babamlarada 172 tl gelmiş ne klima açıyorlar ne birşey annem hiç değişik birşey yapmadık niye böyle oldu diyor (babam demişki zam kendisinin haberi var demek ki ağır akpli ve toplantilara falan giden biri) neyse zamlarımız hayirlı olsu ln
office nameaver yercekimli karanfil
Sizin faturalar ne alemde
Battaniyeniz yok muKlimamız bozuk hiç açmıyoruz 10 evde yoktuk memlekete gittik elektrik 200 tela gelmiş. Evde olsak 250 falan gelirdi. Bi önceki ay 100 küsürdü.
Su faturasına şaşırdım 60 ı geçmezdi 100 gelmiş o da ama 40 günlükmüş fatura.
Doğalgaz yazın ortalama 15 civarı geliyodu 30 gelmiş bu ay.
Kışın çok eğleneceğiz sanırım