bnce kendine haksızlık ediyor. 'van münüüüüt' derkendi aksanı hala kulaklarımda. gerçek bi ingiliz gibiydi
Dil bilmenin de eleştirisi mi olur. İyice zırvaladılar ya.
Ayyyy cook tatlisiniz bugun ne giysem gibi oldu ivana sert :)tamam sayın başbakan saçmala
saçmalama demiyoruz ki biz sana
sen sabaha kadar anlat millet dinlesin...
ama bi sınırın olsun
neymiş 3 dil biliyormuş...
evet biliyor
sen ne biliyorsun?
milleti hor görmeyi
işine gelene eyvallah demeyi
bölücülüğü
hem laik hem müslüman olunmaz demeyi
dahaa çok sayardımm ama...
kriterlerimize uymuyorsun bizimle değilsin
Ayyyy cook tatlisiniz bugun ne giysem gibi oldu ivana sert :)
Erdoğan çok güzel demiş ilk defa beğendim. Çünkü İhsanoğlu'nu eleştiriceğim derken kendi açığını ortaya dökmüş ben yabancı dil bilmiyorum demiş açıkça. Hayret valla bir Cumhurbaşkanı yabancı dil bilmeyecek de kim bilecek acaba. En çok bilmesi gereken makam zaten orası artık bu devirde nerdeyse çaycı alırken bile yabancı dilin var mı diye soruyorlar. Tercümanlarla hallediyormuş işini bir insan bu kadar yerin dibine batırabilir kendini. Bir insanın kendisinin karşılıklı konuşması başka tercüman ile konuşması başka bunu bile idrak edemiyor çok yaşadılar tercüman facialarını söylemek istediklerinin nasıl yanlış çevrildiğini. Devam et bunları dedikçe karşı tarafın reklamını çok güzel yapıyorsun bir de üsluptan dem vurmuş başka partilere laf demiş bunları derken bile hakaret ediyor kişi kendinden bilirmiş işi. Bir üniversite bitirmekle olmuyor bu işler madem bu yola baş koydun her yönden geliştireceksin kendini bilmiyorsan öğreneeksin ne demişler öğrenmenin yaşı yoktur ama tabi tercüman var ya ne gerek kendini geliştirmeye sonra da para yok bağış yapın
erdoğanda da mahalle karısı dili var , eccük kıskanıvermiş gari ya garibim
Bu kadar doğru bir yorum görmedim ! Dün mitingte bakın " koskoca bir siyasi , belki cumhurbaşkanı olacak, diyor ki: Kılavuzu karga olanın burnu nokta noktaa...." şu üsluba bakın yaaaa....Bir ülke liderinin şöyle tam KASIMPAŞA kenar mahalle ağzıyla konuştuğu hangi ülkede görüldü?
Eksiden:
bunu söyleyen kişinin şunu da söylemesini bekliyorum yakında. "ben hayat üniversitesinden mezun oldum." sanki üniversite okuyanların hayatı karnaval dibine vurayım.
(bkz: cehaletiyle övünen insan)
-şimdi bakınız çok enteresan milattan önce 672 yılında congo şamanı tek dil bile bilmiyor. yine m.ö. 532de mayalar tek dil ile koca kıtaya hükmediyorlar. bunlar kayıtlı belgeli gerçekler. hepsini açıklayacağız.
Hahahahaha ay gece gece acaip gülmem geldi
bnce kendine haksızlık ediyor. 'van münüüüüt' derkendi aksanı hala kulaklarımda. gerçek bi ingiliz gibiydi
Eki Görüntüle 1208694
Eki Görüntüle 1208697
bu kadar takdir ettikleri bir adam ne oldu da düşman oldu