Erdoğan: 'Kürt Kardeşlerim Bizi Anlamakta Zorlanıyorsunuz'

Peh..... Hele bi barajı geçsin birleşelim demezse ! Tayyip bey işi nasıl yürürse öyle yapar. 1 sene önceki konuşmasıyla 1 seneki konuşması bile değişir bu adamın. Menfaatçi.
akp ve hdp koalisyona tabiiki gider..rte çözüm sürecü derken hiç hdp nin pirim yapacağını düşünmemişti,şimdi toparlamaya çalışıyorolduğu kadar toparlıycak olmadı koalisyona gidecek..politikacı olmasına poltik biri ama öngörüleri fazla değil..kobane olaylarında ülkenin karışmasıda verdikleri kararlar yüzünden

ben istiyorum hayatımm recep istemez çünkü hdp ile chp ortak olur diyee..
rte kendiside kolalisyona gitmek durumunda kalacak..ve hdp dayatmalarda bulunacak haklı olarak çünki rte halkın kendimde dahil çözemediğimiz çözüm sürecinde vaadlerde bulundu ve bedeli ödemek istemiyor..kobane olaylarını dakika dakika izledik..maalesef,o insanların sokağa dökülmesi hdp nin değil rte nin kabahati..madem öyle hiç oturmayacaktı,oy alamk. için şimdi ise bu yanlış politika ters döndü,bak arkadaşım demireli hatırlıyorum 2 anahtar göterirdi mitinglerde kuran göstermekde neyin nesi her ne amaç olursa olsun siyaset..kuranı kerim herhangi bir kimseye inmedi..tüm topluma indi bundan allah razı gelmez siyasete kuranı alet etmek doğru değil..

basb
baskanlik sistemi olmasin o. oyunuzi gule gule kullanin

Son düzenleme:
Cumhurbaşkanının mitinglerde işi ne!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…