Oğlan vermekte zor bu devirde nasıl verecez Allahım yarabbim nasıl. Aramıza başka kadın girecek resmencb da olsan kız vermek zor
Sende tam bi " bir derdim var topiginde herkesin sovdugu cadi-pis-cirkef-oglunu paylasmak istemeyen tuh kaka kaynana" potansiyeli goruyorum.Oğlan vermekte zor bu devirde nasıl verecez Allahım yarabbim nasıl. Aramıza başka kadın girecek resmen
Başka laf yokmuydu az söylemiş inSende tam bi " bir derdim var topiginde herkesin sovdugu cadi-pis-cirkef-oglunu paylasmak istemeyen tuh kaka kaynana" potansiyeli goruyorum.
Oğlan vermekte zor bu devirde nasıl verecez Allahım yarabbim nasıl. Aramıza başka kadın girecek resmen
Göz önündeki aileler için zor tabi.Ama göz önünde olmayı secip secmemk kendi ellerinde birazda.Evlendi tmm daha gormeyiz belki : )aslına bakarsan damat olmak daha zor bu aile için, düşünsene tr nin en nufüslü ailesinin kızını alıyosun, dünürü olmak bile zor, topluma karşı bile her hareketine dikkat etmek zorundasın, sorumlulukları çok büyük
Valla chess kendileri hareketlerine dikkat ediyorlar mi ki dunurleri etsinaslına bakarsan damat olmak daha zor bu aile için, düşünsene tr nin en nufüslü ailesinin kızını alıyosun, dünürü olmak bile zor, topluma karşı bile her hareketine dikkat etmek zorundasın, sorumlulukları çok büyük
Oğlan vermekte zor bu devirde nasıl verecez Allahım yarabbim nasıl. Aramıza başka kadın girecek resmen
Nasıl etkilendim gözlerim doldu
Helikopter de ölen insanların ailelerine üzüldüğümden daha fazla duygulandım
Az mı ya 6 kişinin davet edildiği sekiz şahitlik prenses Sümeyye yaraşır bir düğün ve babasının kızı evleniyor
Nasıl olsa her gün gençler ölüyor sıradan bir şey
Her gün prensesler evlenmiyor
Eeee gelinliğinin neresinde kalmıştık
Düğün çalgılımı olmuş? Bilmiyorum öyleyse eğer ayıp edilmiş. Ama sade bir nikahsa ayıplanacak bişey göremiyorum.
6 bin mi ? MaşallahÇok sade. Sadece 6 bin kişi katıldı
6 bin mi ? Maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?